CoronaMens en Dier

Van Haga roept op te stoppen met ‘idiote’ lockdown: ‘Angsthazen hebben ons land te lang gegijzeld’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

We hebben twee jaar achter de rug waarin het kabinet heeft gekozen voor angst, eenzaamheid en discriminatie. Voor schadelijke maatregelen, voor lockdowns en een enorme verdeeldheid onder de bevolking, zei Kamerlid Wybren van Haga donderdag tijdens het coronadebat.

Oplossingen in de vorm van opschaling van de ic-capaciteit, luchtbehandeling en antivirale middelen werden geblokkeerd. De enige oplossing die het kabinet kon verzinnen, was massavaccinatie. En terwijl kinderen een verwaarloosbaar risico lopen bij griep of corona, worden nu zelfs kinderen van 5 tot 12 jaar opgeroepen om zich te laten inspuiten met mRNA-gentherapie. Het voordeel is nul en de langetermijneffecten zijn uiterst onzeker, waarschuwde Van Haga.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Geen enkele zin

Er is onderzoek gedaan door de TU Delft, een gerenommeerde universiteit, naar de effectiviteit van 2G. Hieruit blijkt dat 2G geen enkele zin heeft bij de omikronvariant. Het is discriminerend, en nu werkt het ook nog eens niet, benadrukte hij.

“Horecaondernemers staan inmiddels op het punt om zelfmoord te plegen. Mensen in de entertainmentindustrie en de culturele sector zitten in een zware depressie. We zijn het enige land ter wereld dat in een volkomen zinloze lockdown zit, terwijl de ic-opnames al sterk dalen sinds 2 december. Wat BVNL betreft, is corona voorbij,” zei Van Haga.

Stoppen

“Angsthazen hebben ons land te lang gegijzeld, en de enige juiste beslissing is om zo snel mogelijk te stoppen met deze idiote lockdown. Stoppen met testen, stoppen met het vaccineren van gezonde jongeren, stoppen met de coronapas en stoppen met al die bangmakerij. Engeland is ons al voorgegaan. Stoppen met alle maatregelen, stoppen met de quarantaineregels en terug naar eigen verantwoordelijkheid en gezond verstand. In het belang van Nederland,” besloot Van Haga.

4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Wybren van Haga verwoordt het natuurlijk zéér goed. Gelukkig is hij niet de enige. OOK Gideon van Meijeren heeft de krankzinnigheid, die al langere tijd waart binnen de Tweede Kamer, op een juiste manier blootgelegd.

Maar… er wordt absoluut niet geluisterd naar valide argumenten.

DAT is namelijk helemaal niet de bedoeling.

Er MOET en zal een agenda worden uitgerold en (helaas) wordt deze agenda door het merendeel van de Tweede Kamerleden tot op de letter uitgevoerd.

OOK het onderzoek, door de minister van Volksgezondheid aangevraagd bij de TU Delft, dat heeft uitgewezen, dat het invoeren van 2G geen enkele zin heeft, wordt (zoals met eerdere onderzoeken is gebeurd) direct in de afvalbak gedeponeerd.

WIJ, als Nederlandse bevolking, zijn met z’n allen overgeleverd aan een stelletje criminelen, satanisten, gevoelloze, nietsontziende figuren.

Met maar één doel: het kapot maken van ons eens zo mooie land.

Die 2G zal er heus wel komen. Daar kan je gif op innemen.

Het is aan ONS, of wij dat zullen accepteren, JA of NEE.

Ik weet dat het antwoord voor de meesten van ons NEE zal zijn.

Ik denk dat de komende tijd zwaar zal worden. Nog zwaarder dan tot nu toe.

Het is aan ons om ons niet te laten breken.

Even off topic, maar eigenlijk ook weer niet:

Vanochtend las ik op Telegram op de site van Forum voor Democratie, dat in Oostenrijk met overweldigende meerderheid de “vaccinatieplicht” erdoor geramd is.

Per 1 februari moet iedere Oostenrijker vanaf 18 jaar “gevaccineerd” zijn of worden.

Daarmee lappen ze direct de regels van de Code van Neurenberg aan hun laars.

Aangezien er, met een aanmerkelijk kleinere bevolking daar, nog vele miljoenen zijn, die er tot nu toe niet aan mee hebben gedaan, kan je verwachten dat er chaos zal ontstaan.

Althans…. IK kan mij niet voorstellen, dat mensen, die tot nu toe hun rug hebben rechtgehouden, ineens overstag zullen gaan.

MET dit verplicht stellen tot het nemen van een experimentele gentechinjectie wordt de Oostenrijkse regering per direct verantwoordelijk voor ALLE schade, die dit zal veroorzaken.

Het lijkt er op, dat Oostenrijk nu aangewezen is om als proeftuin te fungeren. En DIT om te kijken hoe vér ze kunnen gaan.

Je hoeft niet veel fantasie te hebben, om te bedenken, dat Oostenrijk nu het eerste schaap is dat over de dam gaat.

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Boosteren, boosteren, boosteren is de oplossing ! Aldus Hugo.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Alle niemand meer luistert naar de gestoorde angsthazen, dan wordt Nederland weer Holland !!
Monkapjes dragers en gevaccineerden zijn de draagkracht van de angsthazen om hun onwettige/illegale/criminele agenda te kunnen doorvoeren!!

baltho
baltho
2 jaren geleden

T U Delft heeft Timmermans een eredoctoraat verleend.

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x