Homepagina » Mens en Dier » Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’
marechaussee
Foto: YouTube/Sergeant Major Talks

Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’

Als je een voorbeeldfunctie hebt en je spreekt je openlijk uit tegen het coronabeleid, dan word je onherroepelijk teruggefloten. De kritische oud-huisarts Marije Berkelaar besloot ontslag te nemen nadat ze een dreigende brief van de inspectie had ontvangen. Senior jurist Isa Kriens zegde haar baan op nadat collega’s screenshots van haar kritische tweets doorstuurden naar haar leidinggevende. Huisarts Rob Elens mocht geen coronapatiënten meer genezen met hydroxychloroquine. Psychiater Renate Tillema kreeg de inspectie op haar dak omdat ze toespraken hield tijdens coronaprotesten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het volgende slachtoffer van deze groteske aanval op andersdenkenden is Melchior Verbon, als docent werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee. Hij stond eerder al in de spotlights toen hij bekendmaakte dat hij zou meedoen aan een demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Malieveld in Den Haag. Nu roept Verbon ‘alle militairen van Nederland’ op eind volgende maand een mars te lopen tegen ritueel kindermisbruik.

De opperwachtmeester wil ‘kindermisbruik, kinderhandel, orgaanhandel en ritueel misbruik van kinderen’ aan de kaak stellen. Zijn werkgever heeft inmiddels afstand genomen van de actie, weet het AD, dat hem gelijk in de complothoek probeert te drukken. Verbon moet op het matje komen. “Dit is niet in lijn met de waarden van de marechaussee,” aldus zijn werkgever.

In zijn oproep verwijst Verbon naar mediaberichten waarin leden van de bestuurlijke en rechterlijke macht in verband worden gebracht met kindermisbruik en pedofilie. Hij noemt kindermisbruik en orgaanhandel ‘een grotere pandemie dan corona’.

Zoiets gebeurt niet vaak

Het standpunt van de marechaussee is opmerkelijk, aangezien de Tweede Kamer afgelopen week een motie heeft aangenomen waarin de regering wordt verzocht een onafhankelijk onderzoek te laten uitvoeren naar ritueel kindermisbruik. Ook opmerkelijk: hoewel de regering de motie had ontraden, stemden alle partijen vóór. Zoiets gebeurt niet vaak in de politiek.

Ritueel misbruik is een uiterst sadistische vorm van misbruik. In sommige gevallen is er sprake van satanische rituelen of het offeren van baby’s. Het journalistieke onderzoeksprogramma Argos analyseerde 140 meldingen van mensen die verklaarden daarvan slachtoffer geweest te zijn.

“We krijgen van slachtoffers en familieleden veel signalen dat het een groot probleem is. Soms met gruwelijke details. Dit kunnen we niet negeren,” citeerde De Telegraaf Kamerlid Attje Kuiken. Ze merkte op dat ook in Duitsland steeds meer verhalen klinken over ritueel misbruik en dat het daar nu ook wordt onderzocht.

Meld je hier aan voor de mars van Verbon. Bekijk hieronder zijn oproep:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
6 maanden geleden

Zo hoord het, toon dat je een menselijk geweten hebt, ongeacht je functie in onze samenleving, uiteindelijk zal de ring zich sluiten !

Logisch
Logisch
6 maanden geleden

Eindelijk iemand die opstaat. En toont wat er gebeurt in deze verotte wereld.

Pieter
Pieter
Reactie op  Logisch
6 maanden geleden

Uh…. SOMS verrotte wereld. Er gebeuren ook mooie dingen.

BB
BB
6 maanden geleden

Tja, dan staat die marechaussee op de foto met één oog afgebeeld wat een verwijzing kan zijn naar de sekte van het alziend oog die de nieuwe wereldorde nastreeft. Zou hij nu niet beter een mars kunnen lopen tegen de aankomende coronawet, mondkapjesplicht en vaccinaties? want de tijd begint te dringen.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  BB
6 maanden geleden

Ik heb al 25 jr. een grote tattoo op mijn arm van een fictief wezen met één groot oog.
Ik had toen nog nooit gehoord van ‘het alziend oog’.
Eigen ontwerp, dus ook geen bijbedoeling van de tatoeëerder.

Er hoeft dus niets achter te zitten.

Rob
Rob
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Voor jou en je tattoo persoonlijk misschien niet maar in de wereld wel. Daar is het het alziende oog, het oog in de top van de piramide. De top van die piramide is de elite en die willen overal de macht over en alles onder hun controle hebben. In de praktijk houdt dat alziende oog een volledig technologisch systeem in, gestuurd en bestuurd door kunstmatige intelligentie. Daar zijn ze nu mee bezig. Als je wilt weten hoe ver de technologie al gaat dan is er een film / documentaire. Over de NWO wordt gezegd dat je dan niets meer zelf bepaald, niet eens met wie je een relatie aan gaat. Dat wordt door het systeem bepaald door manipulatie. Dat gebeurt nu al. De jeugd is daarvoor het doel en de smartphone als onderdeel van het systeem is het middel. In die film wordt ook de ‘learning machine’ aangehaald. Alles wat je doet is bekend, tot de likes en dislikes toe. Elk dingetje wat je op je computer, telefoon etc doet wordt opgeslagen en verwerkt tot een profiel waar voorspellingen mee gedaan worden in acties en reacties. En zo is er nog veel meer gaande. De film heet The Social Dilemma.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Ik heb een shirt vergelijkbaar met deze shirts:

https://duckduckgo.com/?q=t-shirt+Don%27t+trust+anyone&t=ffhp&iax=images&ia=images

Helaas, door gestopt te zijn met roken en af en toe aan gewichten te trekken zit ie nu wat te strak. Ik draag ‘m dus niet meer.

Pete Del Fina
Pete Del Fina
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

One eyed Masih ad-Dajjal is about to arrive…

pipi
pipi
Reactie op  BB
6 maanden geleden

scherp oog bb , satanisme werkt alleen bij het openbaar maken van hun symboliek ondanks dat is zijn werk graag zal steunen wekt deze fot twijfels op

Exegese
Exegese
6 maanden geleden

Diep respect voor deze man !

BB
BB
Reactie op  Exegese
6 maanden geleden

Het is een pion, omdat het een agenda betreft omdat de nationale regeringen zullen moeten verdwijnen vanwege de nieuwe wereldregering.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Lastig. Dit is zo’n gevoelig onderwerp dat ik het idee heb dat elke vorm van kritiek als ongepast wordt opgevat. Tóch wil ik even een poging wagen.

Allereerst natuurlijk hulde voor deze opperwachtmeester die dit nobele initiatief heeft genomen. Ik zie af en toe foto’s op Twitter rouleren waarvan de tranen in mijn ogen springen.
Helaas is het een realiteit voor veel te veel kinderen. 😢
ieder kind dat iets dergelijks overkomt is er 1 teveel!

Ik worstel een beetje met de vraag: wat heeft er méér prioriteit, deze Corona dictatuur, of kindermisbruik.
Gevoelsmatig zou je natuurlijk voor het 2e kiezen, maar als de Corona dictatuur nóg meer vorm krijgt, ben ik bang dat er van demonstreren helemáál geen sprake meer zal zijn.
En vanuit dat oogpunt gezien, ben ik dus geneigd voor het 1e te kiezen.
Lastig dilemma.

Daarnaast vind ik de afstand van 31 km. nogal wat. Zo’n 15 km. zou mij nog wel lukken, maar het dubbele is voor mij, en ik denk vele anderen (lees: oud en krakkemikkig 😉), toch best een dingetje.
En voor de meeste (ex) militairen die ik ken behoorde marsen toch ook niet echt tot een favoriete bezigheid.

Desalniettemin wens ik iedereen die het kan opbrengen natuurlijk een zo blaarloos mogelijke tocht.

p.s. Wat mij betreft moet de Koninklijke Marechaussee zich kapotschamen voor deze reactie: “Dit is niet in lijn met de waarden van de marechaussee”.
Toen ik ooit in het midden oosten was om zorg te dragen voor veiligheid, vrede en vrijheid was dat ook niet in lijn met jullie waarden?
Wat zijn die waarden dan vraag ik mij af?

p.s 2 Als jij een demonstratie/manifestatie/samenkomst organiseert voor militairen en veteranen tégen de Corona ellende, evt. gecombineerd met een actie tegen kindermisbruik e.d., mag je zéker op mij rekenen.
Ik weet zeker dat ik ook mag spreken voor een maat die oud beroepsmarinier is.

Suc6!!!

andré
andré
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Het één is misschien verbonden met het ander…
Heeft onze minister van justitie het te druk met corona “criminelen” te bedreigen en met het uitdenken van allerlei boetes waardoor hij dus eigenlijk zijn werk niet goed doet ?
Dus een heel goed initiatief horizontaal genomen door autoriteit die wel eens voor het volk gaat kiezen als de “nood aan de man” komt.
Merci bien !
(interessant dat minister Rutte ook in beeld was)

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Als je je alleen maar focust op 1 ding, dan worden mensen moe van het zelfde nieuws, waardoor het minder effectief wordt.

Bijvoorbeeld Henk (sorry als je óók Henk heet). Henk heeft mijn schoenen in brand gestoken. Ik maak een facebook pagina aan, ik maak een leus en ga met een spandoek lopen over Henk, dat hij mijn schoenen in brand heeft gestoken.

Ok, denkt iemand anders, dat is 1 ding. Die Henk zal zo slecht nog niet zijn. En die gast met dat spandoek flipt er over.

Maar Henk heeft ook mijn laptop vanaf de tiende naar beneden gegooid.En in mijn eten gespuugd. En mijn hond geschopt en mij geslagen.

Zo, denkt iemand anders, die Henk die spoort niet, geen wonder dat die gast met het spandoek zo tekeer gaat.

Het zelfde met de regering nu. Demissionair alleen om een toeslagen affaire (wat dat ook moge zijn, het raakt me niet, dus niet belangrijk want ze regeren toch nog steeds? Niemand naar de gevangenis gegaan, toch? Dan is het alleen kul). Voor de rest heeft het niets slechts gedaan. Ja er zijn wat gekken met spandoeken die flippen over iets wat nog niet gebeurd is… en niet gaat gebeuren. Ik ben blij om VVD te stemmen.

Maar als je kijkt naar:

De onderste steen is… niet boven. (MH17)
en nog wat leugens, zoals 2 weken lockdown, flatten the curve.
Demmink Doofpot blijft pot dicht (de pot is héél diep)
Dutch Sandwich nog steeds in trek (belastingparadijs)
Top ambtenaren nog steeds boven de Balkenende norm (hoogste inkomensongelijkheid in Europa).
Beste gentrificatie (hoogste huizenprijzen van Europa)
De MP valt niet onder het RIVM en OM
Hema betaald 0% belasting, en daarom moet de sigarenboer meer belasting betalen (en het wordt allemaal uitgegeven aan een JSF (op vriendelijk aandringen van de VS) en naar de schatkist van Europa, voor uh, genderequality studies in Italie).

(en zo zijn er wel nog een paar meer in de subpagina rutte-ontwijkt-moeilijke-vragen-toeslagenouder-er-zijn-ook-heel-veel-dingen-wel-goed-gegaan)

Tja, dan heb je een degelijk klaag-pakket.

Je kan in schaken winnen of met heel veel pionen, of met sterke schaakstukken. Maar raak je een sterk schaakstuk kwijt, dan ben je meer verloren dan als je een pion kwijt bent. En die pionen, die kunnen opeens een sterk schaakstuk worden als ze eenmaal aan de overkant zijn.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Disclosure/openbaarmaking komt eraan!! Het wordt enorme!!

China werd de vruchtbaarste voedingsbodem voor het grootste geldgewas in de geschiedenis van de mensheid, namelijk kinderen … hoe jonger de kinderen, hoe beter … en de jongere vrouwen, nog beter … Wat heeft dit nieuwe beleid na de Tweede Wereldoorlog opgeleverd … 1 kind per familie en het moest een mannelijk kind zijn, dus het waren meisjes die in paniek raakten… ze werden naar Wuhan gebracht. Dit is de gruwelijke erfenis van Wuhan, China. Dit is het centrum van adrenochrome op aarde …

– Adrenochrome is een chemische stof die door het menselijk lichaam wordt geproduceerd wanneer adrenaline (of epinefrine) oxideert of “de lucht raakt”. Het wordt geproduceerd wanneer het lichaam op de een of andere manier getraumatiseerd is, bijvoorbeeld door marteling of extreme angst.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Ja en Zondag met Lubach lacht hierom. Het is ook té erg! Veel mensen gaan dan in de ontkenning. Dat is een reactie om zichzelf te beschermen. De gedachte kunnen ze niet verdragen.

Bjorn
Bjorn
6 maanden geleden

In hogere justitiekringen is kindermisbruik de normaalste zaak van de wereld. Het inhuren van schandknaapjes is de meest voorkomende vorm.
Niet voor niks is bijv. de ‘mocro-maffia’ een realitysoap in ‘onze’ media. Stuk voor stuk (ex-)schandknaapjes voor wie justitie jarenlang de ogen heeft gesloten mbt deze hofleveranciers van cocaïne. Gezien hun roekeloze werkwijze internationaal, hadden ze allang gepakt en veroordeeld moeten zijn. Maar omdat ze teveel lijken achterlaten, toch tijd vond om ze ‘aan te pakken’. Met fluwelen hanschoenen welteverstaan. En met teveel tamtam: Dure advocaten en luxe kroongetuige-beschermingsprogramma’s zijn de parels die deze zwijnen krijgen toegeworpen. En niemand die zich afvraagt hoe en waarom dit allemaal wordt bekostigd. Zoveel moeite en ophef voor menselijk afval, maakt Justitie op zijn minst zélf verdacht.

Edward
Edward
6 maanden geleden

Demonstreer eerst tegen terreurorganisaties als VVD en CDA en tegen hun coronawet. Ik vrees dat deze demo vanwege deze wet zal worden verboden.

Mikkel
Mikkel
6 maanden geleden

“Dit is niet in lijn met de waarden van de marechaussee,” want de marechaussee staat wél voor kindermisbruik, kinderhandel, orgaanhandel en ritueel misbruik van kinderen?

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Hij is trouwens niet de enige militair die hierover geen eigen mening mag hebben.

https://twitter.com/DimitriVistick/status/1317958577622011904

x

Check Also

ziekenhuis

Ziekenhuis doet afstand van uitingen longarts die ‘noodklok luidde om overvolle IC’

Woensdag verscheen er een bericht in het ...

patiënten

Professor komt met explosieve onthulling: 60% (!) nieuwe coronapatiënten is gevaccineerd

Veel mensen laten zich vaccineren tegen corona ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x