Mens en DierCorona

Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als je een voorbeeldfunctie hebt en je spreekt je openlijk uit tegen het coronabeleid, dan word je onherroepelijk teruggefloten. De kritische oud-huisarts Marije Berkelaar besloot ontslag te nemen nadat ze een dreigende brief van de inspectie had ontvangen. Senior jurist Isa Kriens zegde haar baan op nadat collega’s screenshots van haar kritische tweets doorstuurden naar haar leidinggevende. Huisarts Rob Elens mocht geen coronapatiënten meer genezen met hydroxychloroquine. Psychiater Renate Tillema kreeg de inspectie op haar dak omdat ze toespraken hield tijdens coronaprotesten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het volgende slachtoffer van deze groteske aanval op andersdenkenden is Melchior Verbon, als docent werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee. Hij stond eerder al in de spotlights toen hij bekendmaakte dat hij zou meedoen aan een demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Malieveld in Den Haag. Nu roept Verbon ‘alle militairen van Nederland’ op eind volgende maand een mars te lopen tegen ritueel kindermisbruik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De opperwachtmeester wil ‘kindermisbruik, kinderhandel, orgaanhandel en ritueel misbruik van kinderen’ aan de kaak stellen. Zijn werkgever heeft inmiddels afstand genomen van de actie, weet het AD, dat hem gelijk in de complothoek probeert te drukken. Verbon moet op het matje komen. “Dit is niet in lijn met de waarden van de marechaussee,” aldus zijn werkgever.

In zijn oproep verwijst Verbon naar mediaberichten waarin leden van de bestuurlijke en rechterlijke macht in verband worden gebracht met kindermisbruik en pedofilie. Hij noemt kindermisbruik en orgaanhandel ‘een grotere pandemie dan corona’.

Zoiets gebeurt niet vaak

Het standpunt van de marechaussee is opmerkelijk, aangezien de Tweede Kamer afgelopen week een motie heeft aangenomen waarin de regering wordt verzocht een onafhankelijk onderzoek te laten uitvoeren naar ritueel kindermisbruik. Ook opmerkelijk: hoewel de regering de motie had ontraden, stemden alle partijen vóór. Zoiets gebeurt niet vaak in de politiek.

Ritueel misbruik is een uiterst sadistische vorm van misbruik. In sommige gevallen is er sprake van satanische rituelen of het offeren van baby’s. Het journalistieke onderzoeksprogramma Argos analyseerde 140 meldingen van mensen die verklaarden daarvan slachtoffer geweest te zijn.

“We krijgen van slachtoffers en familieleden veel signalen dat het een groot probleem is. Soms met gruwelijke details. Dit kunnen we niet negeren,” citeerde De Telegraaf Kamerlid Attje Kuiken. Ze merkte op dat ook in Duitsland steeds meer verhalen klinken over ritueel misbruik en dat het daar nu ook wordt onderzocht.

Meld je hier aan voor de mars van Verbon. Bekijk hieronder zijn oproep:

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
3 jaren geleden

Zo hoord het, toon dat je een menselijk geweten hebt, ongeacht je functie in onze samenleving, uiteindelijk zal de ring zich sluiten !

Logisch
Logisch
3 jaren geleden

Eindelijk iemand die opstaat. En toont wat er gebeurt in deze verotte wereld.

BB
BB
3 jaren geleden

Tja, dan staat die marechaussee op de foto met één oog afgebeeld wat een verwijzing kan zijn naar de sekte van het alziend oog die de nieuwe wereldorde nastreeft. Zou hij nu niet beter een mars kunnen lopen tegen de aankomende coronawet, mondkapjesplicht en vaccinaties? want de tijd begint te dringen.

Exegese
Exegese
3 jaren geleden

Diep respect voor deze man !

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x