Homepagina » Binnenland » Het zijn gewoon ongelooflijke sukkels. Baudet legt in 6 minuten uit waarom we worden geregeerd door idioten
Bizarre en absurde reacties in de MSM op 'vrouwonvriendelijk' essay Baudet. Wat klopt er van de beschuldigingen?
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Het zijn gewoon ongelooflijke sukkels. Baudet legt in 6 minuten uit waarom we worden geregeerd door idioten

Thierry Baudet van Forum voor Democratie vindt de aangekondigde snelheidsverlaging naar 100 kilometer per uur een slechte maatregel.

Voor bepaalde sectoren is de verlaging een verbetering, maar het wachten is tot er een nieuw probleem in beeld komt, aldus Baudet.

Volgens hem is er geen sprake van een probleem. Dit is een verzonnen probleem, stikstof is niet slecht voor de natuur, klonk het. “Waanzin.”

Idioten

Het gaat alleen maar over afspraken die gemaakt zijn met de Europese Unie. Het heeft niets te maken met een reëel milieuprobleem.

Baudet: “Heel Nederland is hiervan de pineut.”

“We worden geregeerd door idioten,” zei hij. “GroenLinks en D66 hebben zich totaal niet geïnformeerd.”

Ongelooflijke sukkels

“Zodra wij in het kabinet zitten gaan we onmiddellijk weer terug naar de normale snelheid,” voegde hij toe.

De FVD-leider benadrukte dat de milieubeweging het kabinet kennelijk volledig in de zak heeft.

Zij zijn gewoon ongelooflijke sukkels, benadrukte Baudet.

Bekijk het fragment hieronder:

[WNL]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jan Doornbos schreef:

  Baudet heeft gelijk. Ik kan me ook niet voorstellen dat er nog altijd medemensen zijn die Nog altijd niet door hebben dat we worden voorgelogen en opgelicht. In de wereld waarin we leven is niets wat het lijkt …

  49 likes
  • Rob schreef:

   @Jan, Baudet mag dan gelijk hebben maar ook hij verandert niets aan wat werkelijk zou moeten veranderen. Hij en de FvD kunnen ook niets meer terug draaien van wat wat om zee is geholpen, verkwanseld is etc. En ook hij maakt deel uit van de gecontroleerde opositie. De PvdA werd na de oorlog opgericht omdat de arbeiders zich begonnen te roeren. Die werden de mond gesnoerd door de PvdA op te richten en die partij deel van de politiek uit te laten maken. Kijk naar wat de PvdA nu al jaren blijkt te zijn. In deze tijd gaan steeds meer mensen zien wat er werkelijk gaande is en hoppa, daar was ineens de FvD die in de politiek kwam. Zie je het patroon? Partijen worden opgericht om mensen de mond te snoeren en ze zogenaamd door een partij te vertegenwoordigen. Maar het hele Binnenhof is één kliek glabalisten. Ja, Baudet kan heel goed praten maar daar vindt het volk zich in. Dus gaan ze op de FvD stemmen. Hoe vaak hebben mensen al op partijen gestemd die zeggen alles te veranderen als ze in de coalitie zouden komen? En hoe vaak hebben diezelfde partijen al die mooie praatjes aan de kant gezet als ze eenmaal in de coalitie zaten? Baudet gaat niets veranderen. Zeker als je van een oudere generatie bent moet je intussen toch wel begrijpen dat de hele politiek nooit iets zal veranderen en dat de partijen er alleen maar zijn om mensen, die zich beginnen te roeren, de mond te snoeren.

   15 likes
   • Proud deplorable schreef:

    O ja joh? zijn partijen er alleen maar om mensen die zich roeren de mond te snoeren?
    Daar denkt de SP toch echt heel anders over.
    Nu moet ik toegeven dat het Peter R. de Vries goed gelukt is om Emile Roemer de mond te snoeren in, wat ik noem het diepste dieptepunt van de Nederlandse televisie, het dramatische gesprek tussen Peter en Emile in DWDD sept. 2012, waar Peter loog als een beest en zich uitermate schofterig gedroeg.
    Soros slippendragfer., de verkiezingen manipuleren.
    Emile is veel te beschaafd voor dat soort laag bij de grondse beesten die zich niet weten te gedragen en liegen, liegen en nog eens liegen.
    Volgens mij stond Peter ook stijf van de coke, zo zelfverzekerd hij die leugens en valse sneren rondstrooide. Hij zegt dat hij niet snuift, dus snuift hij.
    Zo’n grove bullebak, daar kan geen fatsoenlijk mens tegenop, als fatsoenlijk mens ga je je ook niet tot zijn niveau verlagen.
    Maar moet jij eens opletten hoe snel er iets gaat veranderen.
    Je bent te kortzichtig om het te zien of je wil het niet zien. (Rules for Radicals)

    7 likes
  • René schreef:

   Inderdaad Jan en dat geldt ook voor de gecontroleerde oppositie. Eenmaal in de regering is het allemaal één pot nat.

   22 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Rutte heeft een baas. Achter de schermen, onzichtbaar.
  Kennelijk heeft Mark Rutte opdracht gekregen om zichzelf uit te laten rangeren.
  Om plaats te maken voor ‘iets’ anders.
  In de verleden ging dit goed. Steeds kwam het regerende stokje in de handen die waren voorbereid.
  Nu echter, is de tijd veranderd.
  Kijk bij voorbeeld naar de Amerikaanse verkiezingen, de Brexit, Frankrijk en Noord Spanje.
  Het is mijn hoop dat er in Nederland een frisse wind gaat waaien.
  Hopelijk krijgen we in Nederland ook het schok effect zoals zich die voordeed bij de triomf van Trump, de Brexit, etc..

  30 likes
 • William schreef:

  Als de verkiezingen NIET word gemanipuleert dan word Baudet voor 100% premier, als je de ongeintereseerde Rutte met zn mobiele telefoon ziet spelen tijdens het debat over de stikstof “crises” dan weet je zeker dat het hem totaal niet intereseert wat hij de Nederlanders aandoet…

  https://youtu.be/XsD8EHEm3Jc

  24 likes
 • peterson schreef:

  De wereld wordt geregeerd door gestoorde maniakken ,om hun maniakale plannen te verwezenlijken ! Ik zag dat toen ik zes was en twaalf en nog steeds, en het idiote is dat ze mij kunnen opsluiten omdat ik mij hier over uitlaat. .. (John Lennon 1940_1980. )

  22 likes
 • Willem schreef:

  Maar buiten dat, M. Rutte zegt dat de norm in Duitsland niet werkt in Nederland want Duitsland is een heel ander land met een heel andere natuur enz, dus als het hem beter uitkomt is Europa niet één?

  20 likes
  • Klaas Vaak schreef:

   Die twee domme gansjes vinden Thierry ook maar een sukkel. Het straalt gewoon van hun houding af. Ik hoorde eens iemand beweren dat WNL het rechtse alternatief is in de omroepwereld. Als dat zo is, dan zal het wel om dom rechts gaan.

   1 likes
 • rop schreef:

  Het stikstofprobleem, is een probleem omdat men er een probleem van maakt, het is stikken in het stof zelf waar vele er een gesprek stof van maken, daarom werkt het ook zo verstikkend,dat zie je al hoe ze omgaan daar met elkaar,om dat probleem proberen op te lossen, hoe kan nou dit probleem opgelost worden terwijl vele zoveel gespreksstof vinden met allerlei in stoffelijk gesproken woorden om er wat van te maken ieder naar zijn eigen weten,het schijnt dat het stof die men in woorden of berekeningen weergeven dat dit alleen maar verstikkend werkt voor de berekenbaar die zich er mee bezig houd, het is geen probleem voor de natuur die weet er wel raad mee,, alleen de mens die het onder controle wil hebben die heeft een probleem en dat geeft al genoeg stof om er in te stikken, de natuur stikt niet, het is het probleem van het menselijke verstand die er een probleem van maakt ,inderdaad allemaal gedragen ze zich als idioten. verstandelijk gezien raken ze met hun hele verstand de Weg kwijt ..en op die weg zit zoveel stof dan ze op de weg totaal bijster zijn . Hun Zicht is erop is totaal in mist gehulde uitspraken.. en daar word men door gereageerd.Wat hebben ze toch veel verstand van alles..om te lachen door zulke mensen de wet of regel te laten voorschrijven.

  15 likes
 • anargie schreef:

  Ik woon 5 kilometer van de Duitse grens. Daar zijn bergen. Hier niet 😉
  Inderdaad een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele andere natuur.

  10 likes
 • frans schreef:

  ” Partijen worden opgericht om mensen de mond te snoeren’
  1 maal in de partij kun je alleen maar als je als partij ook de mond gesnoerd is.
  Er ligt nu 1 maal een dwingend regeerakkoord waarin ten strengste is opgenomen dat het kabinet niet valt.
  Elk ieder in deze regeriing moet zijn mond houden bij deze visieloze Rutte.
  Er is geen visie. De diepe staat regeert.

  8 likes
 • Willem schreef:

  Hallo hé, we hebben Signaal Imbosch, 109,9 meter op de Veluwe, de voormalige vuilstortplaats Gulbergen op 60 meter en dan hebben we nog de Vaalserberg.

  1 likes
 • Mrs. No-one schreef:

  Een ‘idioot’ is iemand die nog niet ontwaakt is en in haar/zijn bewustzijn nog slaapt, nog niet tot de wetenschappelijke zelfrealisatie is ontwikkeld en dus nog niet tot de wetenschappelijke ‘verlichting’ is gekomen; zijn dit het ergste soort mensen en daar zij een gevaar vormen voor het voortbestaan van de gehele mensheid. En zoals in dit geval van Baudet’s uitspraak dezen dus ook wel een gevaar voor Nederland vormen en vanwege hun sukkelige en idiote onwetenschappelijke benaderingen. Wij zijn daarom ook bang dat deze ‘merendeels sukkelige en idiote onwetenschappelijke’ deze allen vroeg of laat van de planeet zullen worden verwijderd en zij naar elders zullen moeten worden overgebracht.

  4 likes
 • rop schreef:

  Nederland in Crisis,Nederland heeft een Crisis,tenminste zijn bewoners dan,aan de Natuur zie ik het niet dat deze in crisis is, Volgens de berekening en metingen is er teveel stikstof oftewel uitstoot hangend boven en in Nederland,zal het niet zo zijn dat dit stofje de oorzaak is van de Crisis in het gemeenschappelijke gemengde verstand, en is dat stofje zo lijkt het de schadelijk en de veroorzaker van de Nederlandse Crisis
  is dat of dit stofje eigenlijk niet de veroorzaker van deze stoffelijke kwestie is, heeft het wel met Natuur te maken, de berekenen het in cijfers in getallen in woordelijke met de nodige ingevulde verstandelijke denken, en doen net of dit eigenlijk de Natuur is,lijkt erop dat deze twee eigen zin-lijk-heden toch wel een heel ander weg gaat,Natuur en Verstand gaan niet samen, omdat het verstand gewoonweg vele Natuur verschijnselen te boven gaan, gaat het maar wat invullen, en vele vullen het ook zo in, maar dat is dan naar verstandelijke inzichten,die totaal afwijken met de Natuur,het verstand vult maar wat in ,maar wat het invult is verre van de Natuur ,wel hier de oplossing ervan vul niks meer in , dan valt er ook niks meer op te lossen,maar dat gaan het verstandelijke te boven, het is liever in Crisis waardoor crisis op crisis volgen het is de weg in van het verstandelijke denken geworden en verkeert graag in Crisis. dat is voor deze onacceptabel en zoekt nu alle vluchtwegen op om maar niet in te storten, hier komt maar een winnaar uit en dat is dat ze straks allemaal verliezers zijn. de kennis zal toenemen over alles wat men maar kan bedenken deze zelfde kennis zal ook naar Haar eigen ondergang leiden.

  4 likes
 • Elise schreef:

  Alle landen hebben te kampen met een stuurloze politiek. Dit komt door de opbouw van de EU/agenda 21/30. Uiteindelijk is de bedoeling dat er 1 politie/legerapparaat komt. 1 regelgeving over arbeid/huisvesting/scholing enz.
  Als dit zijn vorm heeft gekregen gaan we richting NWO. 1 wereldregering. 1 taal. 1 religie.
  Ik ben daar niet voor. En al helemaal niet hoe dit nu tot stand komt/zover is gekomen.
  Er is in vrijwel alle branches geen vast/langdurige structuur meer te bekennen en dat is de reden van de vele demonstraties/protesten. De macht ligt bij de mensen die het geld beheren en ze zijn moeilijk controleerbaar. Er verdwijnt veel geld waar het niet thuis hoort. Er komt ook minder geld weer terug naar burger. Onderaan zit het niet meer goed. En daar moet iets aan gedaan worden. Geen gezever meer over bijzaken/problemen die er niet zijn. Het leven/al het leven zelf moet weer voorrang krijgen(in de basis) en niet het systeem. Het systeem is ook maar gemaakt door mensen. Niks puur natuur.

  4 likes
 • Sparky schreef:

  We hebben dan zeker toch te maken met een Deep State, alles wat wij niet willen gebeurt gewoon. Sommig hebben het ook over een Deeper State, ik vond dit volgende filmpje wel interessant, je kan zeggen je bent gek maar ga er maar eens dieper over nadenken, het is wel raar wat er tegenwoordig allemaal in Europa gebeurt. https://www.youtube.com/watch?v=XsCh4A9cZu4

  2 likes
 • Knakkertje schreef:

  De presentatrice komt bij mij in ieder geval niet over als “Vrolijk Rechts”.
  Misschien doen ze bij WNL een “VVD-ertje” en zijn ze volgend jaar chagrijnig Links…
  Dan pis ik in m’n broek hoor, hahaha, want zo’n beetje alls is precies andersom tegenwoordig.

  2 likes
 • Margie schreef:

  Maskers en mensen

  2 likes
 • Proud deplorable schreef:

  Man man wat een hoop gezeik weer hier. Er wordt wat af geouwehoert om de aandacht maar af te leiden van wat er werkelijk speelt.
  Nu is Hunter Biden in de kraag gevat en hij kan niet meer met zijn Rules for Radicals (Saul Alinsky, hoe democraten denken) aan de slag. Dat gaat wat worden!
  Als mensen nog steeds denken dat de NWO doorgaat heeft wel een betonnen plaat voor zijn hoofd.
  Iedereen die denkt dat ie wat is omdat hij/zij veel geld heeft, dús denkt succesvol te zijn, dús beter is dan mensen die niet veel geld hebben, MAAR het door corruptie heeft verkregen, raakt al dat corruptiegeld kwijt.
  Volg de Amerikaanse media, hoewel het zal binnenkort wel wereldwijd mainstream worden.
  Net als CNN, de RTL’len en SBS’en dat nu wereldwijd zijn.

  1 likes
 • freddy schreef:

  .en redelijker, zegt ie? die hele mimiek van hem prik ik dwars doorheen

  0 likes
 • louis . schreef:

  Die meneer krijgt zo langzamerhand wel een erg grote mond.Loopt vaak niet goed af.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronagezant

  Nóg meer onthullingen over coronagezant Sijbesma: ‘Dit kan niet waar zijn’

  Viruswaanzin-voorman Willem Engel richtte zijn pijlen tijdens ...

  rutte

  Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

  Vorige week werden de 27 EU-leiders het ...

  >