CoronaMens en Dier

Immunoloog waarschuwt: ‘Nu weer beginnen met een nieuwe boostercampagne is helemaal niet verstandig’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Pieken in oversterfte vallen samen met vaccinatiecampagnes tegen corona, zei immunoloog Theo Schetters in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

“Het lijkt er een beetje op alsof de overheid het RIVM drie potloodjes geeft – een zwart potlood, een wit potlood en een grijs potlood – en vervolgens zegt: maak maar een regenboog. En dat zij dan tot de conclusie komen dat dat niet lukt,” zei Schetters. Hij voegde toe dat er een grote doos staat met een variatie aan kleuren die het RIVM niet mag gebruiken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Onderzoeksjournalist Anton Theunissen bevestigde in het programma dat er een duidelijk temporaal verband is tussen het aantal vaccinaties en het aantal sterfgevallen. “Dus: meer prikken leidt tot meer (over)sterfte in de weken erna,” reageert data-analist Wouter Aukema.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zeker een kandidaat

Theunissen zei dat we een tijd gehad hebben met hele rare interventies. “Je weet in ieder geval: hoe minder perspectief en hoe minder vrijheid mensen hebben, des te korter leven ze. Dat waren niet-medische interventies, we hebben ook medische interventies gehad. Dat zijn de vaccinaties. Daarmee zijn we begonnen op het moment dat we niet konden overzien wat dat op langere termijn zou gaan betekenen. Dus dat is zeker een kandidaat,” zei hij.

Op 19 september start er weer een boostercampagne. Uitnodigingen voor een herhaalprik vallen vanaf vandaag op de mat.

Dit hoort niet zo

Schetters vindt dit ‘helemaal niet verstandig’. “Ik hoop dat het vaccinatiebeleid heroverwogen wordt en dat we dus iets minder op de trom gaan slaan van ‘u kunt allemaal een herhaalprik of een booster komen halen’,” zei hij.

We gaan inmiddels naar de vijfde prik. “Ik vind dit geen normale vaccinaties. Dit hoort niet zo,” aldus de immunoloog, die 26 jaar bij een commercieel bedrijf heeft gewerkt waar vaccins worden gemaakt.

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loek
Loek
1 jaar geleden

ON opgepast, straks krijg je een weer een grote boete voor de
WAARHEID

Rinus
Rinus
1 jaar geleden

Ze blijven vaccineren tot er wereldwijd 1 miljard mensen dood zijn, staat gewoon in de WEF plannen, vaccineren kan je het niet noemen, beter is het een doodspuit te noemen

Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

Tis helemaal nooit verstandig geweest gvd!

Don
Don
1 jaar geleden

Mee eens hoor, maar je bent er nog steeds ZELF bij en neemt ZELF de beslissing om die gifspuit te halen. Ik bedoel, als je nu na anderhalf jaar en de vele ophef in de media en op internet nog steeds van mening bent dat je versneld deze planeet wilt verlaten dan heb ik maar één advies: BOESTURUUUUUUU!!! Draag vooral bij aan de oplossing van het chronisch huizen tekort en de toename van het gemiddelde intelligentie niveau van de samenleving! Je doet het voor een ander, weet je nog?! Ik zeg: heerlijk. We blijven straks over met alleen maar Wappies en gaan er een groot feest van maken samen!

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x