Homepagina » Het Complot » Leefden er oude Egyptenaren in de Grand Canyon?
Leefden er oude Egyptenaren in de Grand Canyon?

Leefden er oude Egyptenaren in de Grand Canyon?

Staken de oude Egyptenaren duizenden jaren geleden de Grote Oceaan over om zich in de Grand Canyon te vestigen?

Aan het begin van de twintigste eeuw spraken twee Smithsonian-archeologen van een beschaving die in de grotten van een afgelegen deel van de Grand Canyon leefde.

De Arizona Gazette deed op 5 april 1909 verslag van een aantal vreemde grotten en artefacten in de Marble Canyon. De krant meldde dat de archeologen professor S.A. Jordan en G.E. Kinkaid de ontdekking hadden gedaan.

Reptiliaanse heersers

De mysterieuze grotten werden volgens het tweetal bewoond door mensen die mogelijk uit Egypte kwamen en afstamden van Ramses. De archeologen hoopten het mysterie van de prehistorische volkeren van Noord-Amerika op te lossen aan de hand van tabletten die waren voorzien van hiërogliefen. Verderop in het artikel worden een soort boeddha en een grote tombe met gemummificeerde resten omschreven.

Diverse verzamelaars en academici organiseerden expedities naar de grotten die zich op zo’n 67 kilometer van de El Tovar Crystal Canyon zouden bevinden. Voormalig BBC-verslaggever David Icke linkt de ontdekking van Jordan en Kinkaid in zijn boek The Biggest Secret aan reptiliaanse heersers. De grotten zouden een museum zijn voor de geheime elite.

Het Smithsonian Institution liet in 2000 weten veel vragen te krijgen over Kinkaid en Jordan en hun ontdekking van een grote ondergrondse citadel. De afdeling antropologie van het Smithsonian Institution zei in haar archief geen verwijzing te kunnen vinden naar professor Jordan, Kinkaid, of een verloren Egyptische beschaving in Arizona.

Het onderwijs- en onderzoeksinstituut verwees echter naar de Phoenix Gazette in plaats van de Arizona Gazette, waardoor mensen zijn gaan denken dat het Smithsonian de ontdekking probeerde te verdoezelen.

Het lijkt niet te gaan om een stunt van de krant omdat de Arizona Gazette op 12 maart 1909 ook al een artikel had gewijd aan de avonturen van de heer Kinkaid of Kincaid.

Geheime hagedissenstad

De ontdekking staat niet op zich. Op 29 januari 1934 meldde The Los Angeles Times dat de Amerikaanse geofysicus G. Warren Shufelt een geheime hagedissenstad onder Los Angeles had ontdekt.

Shufelt had de locatie van één van de drie verloren steden aan de Pacifische kust gevonden, aldus de krant. Volgens de Hopi-overleveringen zijn de steden na de ‘grote catastrofe’ die zo’n 5000 jaar geleden plaatsvond gegraven door de hagedismensen.

Deze mensen waren veel intellectueler dan de moderne mens, citeert de krant stamhoofd L. Macklin. Ze gebruikten een chemische oplossing om zich een weg door de rots en aarde te banen. Daarnaast hadden ze volgens Macklin een cementsoort ontwikkeld die vele malen sterker en beter was dan het cement dat wij vandaag de dag gebruiken.

Lees verder:

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
7 jaren geleden

In de oudheid sprak men herhaaldelijk over ZEEVOLKEREN, dat waren dan waarschijnlijk, noord Europeanen, maar van zeevarende Egyptenaren, is niets bekend.
Hun boten waren voor op de nijl en zijn delta, ook op hun oudste muurschilderingen komen geen zeeschepen voor.
Maar het is goed mogelijk een combinatie, van zeevolkeren, met Egyptenaren op een ontdekkingsreis, noord-zuid Amerika.
Maar interessant al die hypothesis, wij weten nog zo weinig, de grootste bron blijft Herodotus.

Wesley
Wesley
7 jaren geleden

Dat Egyptenaren de oceaan over zijn gestoken wil ik nog geloven.

Maar dat ze vervolgens duizenden kilometers over het land zijn gereisd om zich vervolgens in een diepe kloof te vestigen vind ik behoorlijk ver gezocht.

Linda
Linda
7 jaren geleden

[quote name=”Wesley”]Dat Egyptenaren de oceaan over zijn gestoken wil ik nog geloven.

Maar dat ze vervolgens duizenden kilometers over het land zijn gereisd om zich vervolgens in een diepe kloof te vestigen vind ik behoorlijk ver gezocht.[/quote]
Het is heel goed mogelijk dat de aarde er toen anders uitzag, door poleshifts bijvoorbeeld. Zeeën die er nu niet meer zijn vice versa.

pietje bell
pietje bell
7 jaren geleden

Een ding vraag ik mij steeds af.Hoe lang nog voordat de massa.die onzin over een totaal uit zijn verband gehaalde en herschreven voor eigen macht en gewin geschiedenis nog voor zoete koek slikt ? Aan te vangen met Adam = Aarde en Eva =vrouw.De kerk komt met de val in het vlees dus het menselijk lichaam was een Avatar.Voorbeeld De film Avatar .De tegenstrijdigheden vallen over elkaar heen.abraham was onze voorvader en leefde meer dan 1000 jaar dus een reptilian enz.tot op de dag van vandaag is het een grote leugen.en bijna niemand steld vragen.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

IC-capaciteit

Er is 1,5 jaar zo goed als niets (!) gedaan om de IC-capaciteit te vergroten: ‘Bizar en crimineel’

“Ik vind het werkelijk waar onbegrijpelijk dat ...

tech

‘Megalomane’ techbedrijven lanceren censuuraanval op Forum voor Democratie: ‘Onacceptabel!’

Eergisteren werd de virale speech van FVD-kopman ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x