Het Complot

9/11 Truth: Tienduizenden handtekeningen verzameld voor onderzoek naar 7 WTC

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse non-profitorganisatie wil kiezers laten bepalen of de stad New York een onderzoek moet starten naar het instorten van 7 World Trade Center op 11 september 2001. De groep heeft een petitie in het leven geroepen die inmiddels al meer dan 53.000 keer is ondertekend.

De organisatie, die wil weten waarom 7 WTC is ingestort, heeft inmiddels honderdduizenden dollars ingezameld om de autoriteiten te dwingen een onderzoek in te stellen. Directeur Ted Walter van de NYC Coalition for Accountably Now zei te worden gesteund door de 9/11 Truth Movement, de groep die de waarheid over 9/11 boven tafel probeert te krijgen. Hij voegde toe dat zijn organisatie niet direct verbonden is met deze beweging.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

New York City wist in 2009 een referendum tegen te houden dat was georganiseerd door de groep van Walter, die zich nu het Highrise Safety Initiative noemt. Walter zei dat activisten deze keer meer geld hebben ingezameld om het referendum alsnog van de grond te krijgen.

De 53.000 handtekeningen zullen op 2 juli aanstaande worden aangeboden aan het stadsbestuur. Als het bestuur vervolgens niet ingaat op het voorstel, zal het Highrise Safety Initiative nog eens 30.000 handtekeningen verzamelen om de druk op te voeren.

Volgens complottheoretici is het instorten van het 47 verdiepingen tellende flatgebouw bewijs dat de Amerikaanse overheid achter de terroristische aanslagen op 9/11 zit, omdat het bouwwerk, dat zeven uur na de Twin Towers plotseling naar beneden kwam, niet geraakt is door vliegtuigen en van de buitenkant niet beschadigd leek.

De Amerikaanse toezichthouder op de beurshandel SEC en de CIA hadden kantoren in 7 WTC en complottheoretici zeggen dat het gebouw met opzet is vernietigd om belangrijk bewijs voor betrokkenheid van de overheid te verdoezelen. Door het instorten van het gebouw gingen een aantal dossiers die werden onderzocht onherstelbaar verloren.

Het National Institute of Standards and Technology (NIST) concludeerde in 2008 dat 7 WTC was ingestort als gevolg van ‘het falen van de interne constructie door brand’. De branden in het gebouw leidden tot thermische expansie van het staal, waardoor de vloeren op elkaar stortten, aldus het federale wetenschappelijke instituut.

[Raw Story]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
9 jaren geleden

Iedereen moet eens kijken naar het begin van de bioscoopfilm X-files, uit 1998.
In de eerste scenes ontploft een gebouw door een zware bom in een drankautomaat
in de kelder(!) Dit gebouw lijkt niet alleen sprekend op gebouw 7, het lijkt in de film
net of je naar een echte film van 911 zit te kijken. 911 staat overigens een aantal
keer prominent in beeld, op de achterkant van een politieauto. Dat niet alleen,
in de film zit er in het betreffende gebouw een afdeling van FEMA (!) die sporen
wil wegwassen van een groep mensen die door een buitenaards virus zijn besmet.
Gebouw 7 was dus helemaal gepland? Je hoef alleen maar die scene te zien dan weet je genoeg.

jason
jason
9 jaren geleden

Is toch duidelijk dat het een inside-job is geweest?
Connect the dots en je weet nmi genoeg toch? Hang the bastards down. Zieke psychopaten dat het zijn.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

We leven in een matrix, waarin fact en fictie bijna niet meer van elkaar te onderscheiden valt.
De vraag moet dus luiden willen wij nu nog langer in zulks willen leven ?
Kan dit gebeuren gestopt worden ? Of zitten wij er nu al zover in dat we er mee moeten leren leven ?
De synchroniciteit van film en realiteit is griezelig accuraat en misschien kunnen we daaruit opmaken wat ons te wachten staat. Let op de komende films…..
Persoonlijk denk ik eerder dat onze aarde wraak op het geknoei van de mens gaat nemen.
Dat is minstens net zo effectief.

Emile
Emile
9 jaren geleden

Volgens mij was er ook een soort spin off serie of film met die ventjes die Mulder en Scully altijd hielpen in de x-files met hacken enzo, de Lone Wolf groep ofzo, die zaten in een vliegtuig die zich in het pentagon wilde rammen of het witte huis, weet het effe niet meer zeker maar op het laatste moment gaat het toch goed en een aantal maanden na deze aflevering gebeurd het echt, Hollywood wil graag een tipje van de sluier geven om iets te laten zien waarbij iets dat eerst fictie leek waarheid kan worden, toen ik voor het eerst de vliegtuigen zag die het WTC invlogen dacht ik dat het een Hollywood film was, vette special effects, In de film Armageddon word 1 van de twee WTC torens geraakt door een komeet en er word een hap uit het gebouw genomen en het gebouw bleef staan gek genoeg, dat was een film uit 1998, de film van X-files was uit 1995 en liet zien dat een gebouw half opgeblazen kan worden maar blijft staan.
De eigenaar van WTC 7 ene Goldstein heeft zelf aangegeven in een interview dat hij samen met de brandweer had besloten het gebouw te “pullen” , dat houd in een gecontroleerde demolitie, en dan krijg ik vervolgens een stel idioten op mn dak bij het maken van een melding op youtube en die gasten vertellen mij dan dat hij met ” pullen” iets anders bedoelde, nee , dat bedoelde hij niet, ” pullen” is ” pullen” en dat houd in , het gebouw trekken, of naar beneden trekken, het is een “slang” woord, maar je kan een 47 verdiepingen tellend gebouw niet in 45 minuten “riggen” (volstoppen met springstof) want dat duurt zeker 2 tot 3 week, dus of de pilaren moeten bij de bouw al gevuld zijn met springstof “just in case” dat je het gebouw ooit naar beneden zou willen laten komen en dat lijkt me onlogisch en niemand erkent dat.
NIST gaf als verklaring “we hebben nooit naar springstof gezocht omdat het ons inziens niet nodig was om daar naar te zoeken want niks zou erop gewezen hebben dat er springstof is gebruikt” , tja, dus omdat je er niet vanuit gaat als onderzoeker ga je er ook maar niet naar zoeken, tja, wat moet je nou met zo’n opmerking. De Nederlandse demolitie expert die de implosie zag van WTC7 merkte al heel snel de knik in het midden van het gebouw en zodoende kwam het gebouw in z’n eigen “footprint” naar beneden en gaf direct aan dat dat z’n werk is en dat dit een gecontroleerde demolitie was, helaas is de beste man omgekomen bij een auto ongeluk in Alkmaar volgens mij.
Maar de docu die twee jaar geleden uit is gekomen en is samengesteld door 1600 engineers die wolkenkrabbers bouwen etc.. en is uitgezonden op een lokaal station in Amerika is voor mij genoeg bewijs, deze mensen claimen ook dat wat er die dag is gebeurd niet kan gebeuren, alle natuurkundige en scheikundige regels die elke universiteit etc.. tot op heden gebruikt en ver voor 9/11 zijn die dag overboord gegooid en dat is simpelweg niet mogelijk, dus discussies over of er iets vreemds is gebeurd is niet meer nodig en die moet je simpelweg ontwijken, wie erachter zit zal voor altijd een raadsel blijven helaas, daar is de “elite” simpelweg te machtig en te gehaaid voor.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x