CoronaBuitenland

‘In Denemarken is iets verschrikkelijks aan de hand’

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

In Denemarken is de oversterfte tussen 2020 en 2022 in vrijwel iedere leeftijdscategorie sterk toegenomen. Dat zei Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in de podcast Ask Dr. Drew.

“In Denemarken is iets verschrikkelijks aan de hand,” benadrukte hij. De autoriteiten laten weten dat gezonde mensen onder de 50 jaar in Denemarken niet meer tegen corona worden gevaccineerd.

Geen mysterie

Dat is Orwelliaans taalgebruik, zei Dowd. Ze bedoelen hier volgens hem te zeggen dat je beter corona kunt krijgen dan een prik, als je leven je lief is. “Dat zegt wel iets.”

De overheid gaat dit nooit toegeven, dus moeten we mensen om de oren slaan met data en feiten. “Dit is een ramp,” zei Dowd. “Ze zijn hiermee gestopt omdat ze dezelfde data zagen die wij ook zagen. Dit is geen mysterie. Zij zien wat wij zien.”

Doofpot

Hij vraagt zich dan ook af: als Denemarken ziet wat wij zien, waarom blijven andere landen dan driftig doorprikken? “Dit is een doofpot. Dit is criminele nalatigheid.”

4.9 246 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marco
marco
21 dagen geleden

Het moet helemaal stoppen voor alle leeftijdscategorieën.

Jojo
Jojo
21 dagen geleden

Tis hier niet anders want moeten het veld ruimen voor dat tuig wat hier in de watten gelegd wordt! zit ik er dichtbij of niet!

Hans
Hans
21 dagen geleden

Inderdaad criminele nalatigheid! En ze gaan maar door met injecteren, verschrikkelijk!

nos=fakenews
nos=fakenews
21 dagen geleden

Binnenkort komt het “wir haben es nicht gewußt” statement en dan verwachten ze amnesty .Het is 1 grote poppenkast niemand gaat hiervoor boeten en agenda 2030 wordt gewoon verder uitgerold want wie gaat hun stoppen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

116
0
We lezen graag je reactie!x