Binnenland

In Leeuwarden gaat het gebeuren

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Hoe staat het ervoor met de rechtszaak tegen onder anderen Rutte, Gates en Bourla die is aangespannen bij de rechtbank in Leeuwarden?

Advocaten Arno van Kessel en Peter Stassen hebben via hun gerechtsdeurwaarder in de Verenigde Staten alles uit de kast moeten trekken om aan de gedaagden Bill Gates en Albert Bourla rechtsgeldig de dagvaardingen te laten betekenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De gedaagden hebben lange tijd geprobeerd om de betekening van de dagvaardingen te frustreren door via hun beveiliging te weigeren om deze stukken in ontvangst te nemen, meldt de stichting Recht Oprecht in haar derde nieuwsbrief.

Spandoeken en vrachtauto’s

De deurwaarder heeft uiteindelijk druk moeten uitoefenen met inschakeling van de politie om de dagvaardingen aan Bourla en Gates uit te reiken.

Alle 17 gedaagden hebben zich uiteindelijk middels hun advocaten bij de rechtbank Leeuwarden gemeld. Dat betekent dat de bodemprocedure formeel van start is gegaan.

Op 22 november was de roldatum waarop de gedaagde partijen zich bij de rechtbank moesten melden. Die dag stonden vele mensen met spandoeken en vrachtauto’s op het plein voor de rechtbank om hun steun te betuigen aan de zeven eisers in deze zaak en aan alle andere slachtoffers van vaccinatieschade.

Schriftelijke reactie

Eén van de eisers is inmiddels als gevolg van de mRNA-injecties komen te overlijden. Hierdoor is de procedure voor de rechtbank korte tijd geschorst. Erfgenamen van de overleden partij zetten de procedure voort.

Van Kessel en Stassen hebben vervolgens voor de roldatum van 10 januari een zogeheten Akte genomen. De advocaten van de gedaagde partijen dienden voor die datum hun schriftelijke reactie te geven op de dagvaarding. Alleen de advocaten van de gedaagden 1 tot en met 12 hebben een reactie ingediend, de advocaten van gedaagden 13 tot en met 17 hebben om uitstel verzocht. Zij hebben uitstel gekregen tot de roldatum van 21 februari.

Landelijke bekendheid

De stichting Recht Oprecht verwacht dat deze ‘maatschappelijk zeer belangrijke’ rechtszaak uiteindelijk landelijke bekendheid zal krijgen.

“Iedereen in Nederland is slachtoffer van het project COVID-19: The Great Reset. Vele Nederlanders hebben spijtig genoeg nog niet door dat ook zij slachtoffer zijn. Ook bij hen zal uiteindelijk het besef komen, dat zij (letsel)schade lijden als gevolg van het project COVID-19: The Great Reset. Iedereen in Nederland (en daarbuiten) zal door de personen achter dit onrechtmatige project (de veroorzakers van de enorme materiële en immateriële schade bij alle mensen ter wereld) uiteindelijk schadeloos moeten worden gesteld.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 277 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
R.p
R.p
3 maanden geleden

Goedzo, gerechtigheid moet er komen

Psa
Psa
3 maanden geleden

Dit is goed nieuws, Friesland land komt op de kaart. Steun deze organisatie, veel succes.

Jean-Marie
Jean-Marie
3 maanden geleden

Wordt lastig vanaf nu. Ze zullen zich barricaderen door al hun connecties in te schakelen.

Locke
Locke
3 maanden geleden

Iedereen in Nederland (en daarbuiten) zal door de personen achter dit onrechtmatige project (de veroorzakers van de enorme materiële en immateriële schade bij alle mensen ter wereld) uiteindelijk schadeloos moeten worden gesteld.”

Voor de betrokkenen iets om even goed over door te denken.
Het betekend tevens het einde van de machtswellusteling.

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x