CoronaBuitenland

In de MSM wordt inmiddels opgeroepen tot arrestatie van Britse ‘coronaminister’: ‘Eerste domino gevallen’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Columniste Allison Pearson heeft in een opiniestuk in de Britse Daily Telegraph opgeroepen tot de arrestatie van de Britse ‘coronaminister’ Matt Hancock wegens opzettelijk wangedrag.

Onlangs kwamen meer dan 100.000 WhatsApp-berichten over het Britse coronabeleid naar buiten. Daaruit bleek onder meer dat Hancock mensen de stuipen op het lijf wilde jagen. Ook vroeg hij: ‘Wanneer gaan we de nieuwe variant inzetten?’

Leed

“Zelfs op het hoogtepunt van de Tweede Wereldoorlog gebruikte de overheid geen propaganda om haar eigen volk bang te maken. Deze club deed dat wel. Kinderen pleegden zelfmoord, de mentale gezondheid verslechterde sterk. Onvergeeflijk,” licht Pearson toe.

De columniste wijst erop dat Hancock loog dat de ziekenhuizen overstroomden. De zorg liep compleet vast vanwege de lockdowns. Ze wil dat hij in de gevangenis wordt gegooid vanwege al het leed dat hij heeft veroorzaakt.

Rechtszaken

Familieleden van bewoners van verzorgingstehuizen zijn van plan om de WhatsApp-berichten te gebruiken in rechtszaken tegen de oud-zorgminister.

Onderzoeker dr. Eli David schreef op Twitter dat ‘de eerste domino is gevallen’. Het is voor het eerst dat een groot mainstream medium in een westers land oproept tot de arrestatie en vervolging van een gezondheidsminister wegens zijn coronamisdrijven, aldus David.


De Nederlandse ‘coronaminister’, Hugo de Jonge, wil dat zijn corona-appjes geheim blijven.

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charlotte
Charlotte
19 dagen geleden

Hugo bloemschoen komt ook wel aan de beurt! 👊👊👊

Niet bang
Niet bang
19 dagen geleden

En er volgen er meer.

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
19 dagen geleden

Goh… zou Hugo dat ook gedaan hebben?

Greet Resist
Greet Resist
19 dagen geleden

doe dat ook maar met die filmpjes van die dansende slachthuismedewerkers in witte jassen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

134
0
We lezen graag je reactie!x