Natuur en Milieu

Deze effecten zijn veel groter, maar daar hoor je niemand over. Natuurkundige heeft belangrijke boodschap over CO2 en klimaat

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Recentelijk interviewde filmmaker Marijn Poels theoretisch natuurkundige en wiskundige Freeman Dyson voor zijn documentaire ‘The Uncertainty Has Settled’.

Het ging daarbij vooral over global warming en het terugdringen van koolstofdioxide.

Dyson merkte op dat de discussie alleen maar gaat over CO2 en klimaat, terwijl niemand het heeft over de ecologische effecten van CO2, die niets te maken hebben met klimaat.

Zeer ingewikkelde materie

“Die zaken zijn totaal verschillend en staan los van elkaar,” zei hij.

Hij voegde toe dat we klimaat nog niet begrijpen en dat het zeer ingewikkelde materie is.

We beginnen nu pas net te begrijpen wat de effecten van CO2 zouden kunnen zijn, aldus Dyson.

Veel groter

Wat we wel zeker weten en kunnen meten is dat CO2 ervoor zorgt dat planten kunnen groeien. Meer CO2 is dus goed voor de natuur, voor bossen, voor voedsel en voor de landbouw.

Meer CO2 betekent dat grote aantallen mensen niet langer honger hoeven te lijden.

Dergelijke effecten zijn veel groter dan de effecten die CO2 op het klimaat heeft. “Maar daar hoor je niemand over,” klonk het.

Bekijk de video hieronder:

[Marijn Poels]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
3 jaren geleden

Klopt deze man heeft gelijk. als men over het ene heeft , CO2 het zorgt voor groei, maar men wilt minder CO2 uitstoot , omdat het de aarde opwarmt,dat is dan ook het tegenstrijdiger ervan met wilt het ene voorkomen terwijl het de ander schaadt..het lijkt wel op die inenting , alleen deze is nog wat complexer, de menselijk handelingen ,zijn gebaseerd op waarschijnlijkheden, de inzichten kunnen juist zijn, of juist niet, en daarmee drijft men dan de handel erin en ermee, [onwaarschijnlijkheden] tijd om het te bezien en meer bewust er in mee te worden van hoe het nu echt werkt, de natuur bestaat uit geboren worden en sterven, dat is een realiteit en een vaststaande feit, het kent geen waarschijnlijkheden , want men kan niet spreken waarschijnlijk gaan we dood ,maar ik weet het nog niet zo of het echt is. daarom zal waarschijnlijkheden ook in alles zich voor doen om dat leven en dood de evenwicht van deze aarde te behouden,Een is..overal waar men ingrijpt , zal zich waarschijnlijkheden in voordoen, Het is een Natuurlijk element juist omdat deze element ervoor zorgt dat er een passende evenwicht blijft bestaat, het zorgt dan ook dan dat groei afneemt en toevoegt voor het behoud ervan. maar men wilt dat echter niet altijd zo zien ,men verzet zich ertegen omdat mensen alleen maar groei willen zien en vergeten het sterven erin .

ChiXiStigma
ChiXiStigma
3 jaren geleden

De natuur bestaat uit transformatie, niet uit geboren worden en sterven.

Bewust
Bewust
3 jaren geleden

Lets sing :
Geef mij maar CO2 ……….is mooier dan Parijs ( het moord-akkoord )
Stink er niet in , al die klimaatgekte om ons af te leiden van veel grotere gevaren .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x