Buitenaards

‘India verzwijgt aanwezigheid van buitenaardse basis’

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Indiase soldaten hebben opnieuw mysterieuze ongeïdentificeerde vliegende objecten aan de grens met China waargenomen.

Op 4 augustus jongstleden werden de objecten gespot boven Ladakh, een gebied in het noorden van India. De troepen hebben het hoofdkwartier van het leger op de hoogte gebracht van de waarneming.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Langs de MacCartney-MacDonaldlijn, de grens tussen India en China, hebben soldaten in de afgelopen maanden meer dan 100 keer onbekende vliegende objecten waargenomen.

Planeten

De Indiase minister van Defensie Arackaparambil Kurien Antony zei dat onderzoekers er nog niet in zijn geslaagd de herkomst te achterhalen van de objecten boven de Sino-Indiase grens.

Het Indiase ruimtevaartinstituut concludeerde eerder dat de soldaten de objecten hadden verward met de planeten Jupiter en Venus, die duidelijk zichtbaar zijn boven Ladakh. Het is onduidelijk of de conclusies van het ruimtevaartinstituut zijn overgenomen door het leger en de overheid.

De lichtgevende bollen lijken in China op te stijgen en bewegen vijf uur lang boven de horizon, voordat ze uit het zicht verdwijnen. Inmiddels is uitgesloten dat het gaat om Chinese drones of satellieten.

Buitenaardse aanwezigheid

Volgens lokale bewoners komen de onbekende vliegende objecten uit de grond. Ze stellen dat zich in Ladakh een UFO-basis bevindt waar de overheid van op de hoogte is.

Hindoepelgrims zien in het gebied geregeld vreemde lichten in het luchtruim. Gidsen vertellen de pelgrims dat het fenomeen vaker wordt waargenomen. Driehoekige toestellen stijgen er nagenoeg verticaal op zonder daarbij geluid te maken.

Mensen die naar de plaats willen gaan waar ze de toestellen hebben zien opstijgen worden tegengehouden door grenswachten. Satellietbeelden uit 2006 laten een aantal gebouwen zien die doen denken aan een militaire basis.

Volgens de Indiase nieuwszender India TV is de buitenaardse aanwezigheid in het gebied bekend bij de lokale bevolking. Er wordt gezegd dat de overheid deze aanwezigheid geheim wil houden. Wanneer mensen de basis onder de aandacht van lokale overheden willen brengen, krijgen ze te horen dat ze er niet over mogen praten.

Bron: Intoday.in

Lees ook: ‘Buitenaards hybride-programma uitgevoerd op geheime basis bij Dulce’

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Inter
Inter
10 jaren geleden

Raar dat hier nooit beelden vn te zien zijn, zo komen nochtans zo vaak voor…zeggen ze :s

kim
kim
10 jaren geleden

quote-Indiase soldaten hebben opnieuw mysterieuze ongeïdentificeerde vliegende objecten aan de grens met China waargenomen.-quote

Lees goed; ONGEIDENTIFICEERDE dus en toch blijven hameren dat het buitenaards is terwijl het notabene ook nog vanaf de aarde vertrekt.Een geheime basis oké dat kan, fals flag alien-invasie voorbereiding?

arnold
arnold
10 jaren geleden

de aarde is hol dus ONGEIDENTIFICEERDE is dus geen sprake

Steven
Steven
10 jaren geleden

De beste manier om een bericht te verspreiden is om te vertellen dat het geheim is. Onbedoeld wellicht, maar zo ontkom je de beperkte weergave van de mainstream media. Het komt namelijk niet van een overheid, er zijn geen slachtoffers en het is commercieel niet interessant. Gelukkig zijn de alternatieve media steeds bekender aan het worden en komt er geleidelijk aan toch iets in de mainstream, zoals de basis 51. Natuurlijk zónder aliens, dat snap je wel…

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x