Homepagina » Buitenland » “Poetin ontzegt Rothschilds toegang tot Rusland”
"Poetin ontzegt Rothschilds toegang tot Rusland"

“Poetin ontzegt Rothschilds toegang tot Rusland”

Volgens de site Anonews, die onderdeel is van hackersgroep Anonymous, heeft de Russische president Vladimir Poetin Jacob Rothschild en zijn bankierskartel de toegang tot Rusland ontzegd.

Lange tijd zou de Russische economie zijn aangestuurd door de machtige elite. De Brits-Amerikaanse econoom Antony C. Sutton schreef in zijn boek Wall Street and the Bolshevik Revolution bijvoorbeeld dat de Russische revolutie werd gefinancierd door Wall Street en de City of London.

Open Russia

Eind vorig jaar liet Poetin de door Rothschild gesteunde oligarch Michail Chodorkovski arresteren. In 2004 was hij volgens het tijdschrift Forbes de rijkste man van Rusland. Chodorkovski maakte Jacob Rothschild, Henry Kissinger en Arthur Hartman bestuurslid van het door hem opgerichte Open Russia, een ‘initiatief ter bevordering van democratie en mensenrechten’ in Rusland.

In dezelfde periode deed Rusland ook de Open Society Foundations van miljardair George Soros in de ban. Wie in Rusland nog zaken doet met de OSF riskeert een gevangenisstraf van zes jaar. Een artikel in de Washington Times onthult dat de verschillende programma’s die zijn bedacht door Soros, uiteindelijk zijn gefinancierd door de Rothschilds.

Onafhankelijkheid van het dollarsysteem

In het Westen wordt Poetin ook wel een tiran, moordenaar, crimineel, communist en nazi genoemd, zo schrijft M.S. King in zijn boek The War Against Putin. Toch geniet de Russische president in eigen land de steun van de overgrote meerderheid van het volk.

Terwijl het Westen de sancties tegen Rusland heeft verlengd en de spanning in Oost-Europa nog niet geweken is, heeft Poetin aangegeven meer onafhankelijkheid van het dollarsysteem te willen. Een adviseur van de president heeft voorgesteld het failliete dollarsysteem te verlaten en de roebel sterker te maken door de goudreserve uit te breiden. De rol van dollarreserves moet verkleind worden, ten gunste van de goudreserve, aldus de adviseur.

[Anonymous]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. PUTIN, tenminste een man met ballen en lef. Zouden alle leiders van landen in de wereld moeten doen.
  “Kick them in the ass, to throw them out of your country”.
  Maar helaas het zijn zelf kontekruipers.

  69 likes
 2. Een adviseur van de president heeft voorgesteld het failliete dollarsysteem te verlaten en de roebel sterker te maken door de goudreserve uit te breiden.

  De man is iedereen altijd een paar stappen voor daarom wordt hij vereerd in eigen land en verguisd in het westen. ik zou het benijdenswaardig vinden een dergelijk staatsman aan het bewind te mogen hebben.
  Helaas moeten wij het stellen met een totaal corrupte koninklijke overbodigheid en een lachebek Rutte als premier. De cabal ten dienste op alle denkbare manieren.

  86 likes
 3. Dat maakt geheel niets uit!!!!

  Rothschild is de VALUTA dus hij is eigenaar van ieder geld en dus ook de Roebel.

  1 likes
  • We zullen eens kijken @Tinus Blaaskaak wat daar in de toekomst nog van overblijft. Als mensen op grote schaal door krijgen wie en wat de Rothschilds zijn, hoe ze aan hun macht zijn gekomen zal dat rap gaan veranderen. Tegen de massa en diens wenskracht door middel van denkvermogen is namelijk niets opgewassen, helemaal niets !

   23 likes
   • Geld is verleden tijd in de nieuwe tijd dus dat staat bij mij geheel vast. Daar is geen Poetin voor nodig maar dat regelt Rothschild zeker wel. Jullie denken allemaal in hokjes en persoontjes terwijl al die leidende personen tot 1 groep behoren en een levensechte poppenkast spelen wat jullie niet door hebben. Die Matrix waar ze het in het vorige thema over hadden.

    2 likes
    • Die groep waar je over spreekt, de poel van verderf die de mensheid sinds jaar en dag onder de knoet heeft is gedoemd te verdwijnen. De poppenkast valt met donderend geraas in elkaar, Rusland zal de leidende rol van het verdorven Amerika overnemen. Er is een aardverschuiving op machtsgebied in gang gezet en die groep, die groep zal wegkwijnen en plaats moeten maken voor het goede. Er is een nieuw tijdperk aangebroken en er is geen groep ter wereld die dat kan verhinderen. Poetin heeft klaarblijkelijk hulp, hij denkt sneller dan die hele groep bij elkaar en dat maakt hem blijkbaar onaantastbaar. Aanslagen op hem mislukken keer op keer, hij laat zich niet in een oorlog lokken, hij weet elke situatie totaal om te keren in zijn voordeel en beschermt de Russische bevolking succesvol tegen het kwaad dat men hen tracht op te dringen. En Geld ? Ja uiteindelijk zal geld gaan verdwijnen maar of de Rothschilds daar zo blij van worden waag ik te betwijfelen, het is hun troef, hun bron van macht. Ook “eigendomsrechten” zullen in de toekomst op de helling gaan. Alle macht op basis van geld en bezit zal op den duur verdwijnen. En dat is iets waar velen van over de nek zullen gaan, de Rothschilds vermoedelijk als eersten.

     12 likes
     • En Geld ? Ja uiteindelijk zal geld gaan verdwijnen maar of de Rothschilds daar zo blij van worden waag ik te betwijfelen, het is hun troef, hun bron van macht. Ook “eigendomsrechten” zullen in de toekomst op de helling gaan ; het punt is dat geld allang = verdwenen ; zie
      http://www.cmn-lcc-international.com/information/general-information/economic-reality/

      2 likes
     • @exegese

      Die groep MOET je bij de naam benoemen want anders is iedere reactie gebakken lucht.
      De poppenkast valt wel uit elkaar maar die valt geheel gecontroleerd uit elkaar omdat alles
      geplant is. Rusland zal geheel geen rol overnemen omdat Landen officieel niet bestaan. Het
      is deel van die illusie waar je in leeft. In de werkelijkheid bestaan landen geheel niet en het
      gaat uiteindelijk om die werkelijkheid. Je moet eerst die groep gaan zien die leidend is want
      anders kom je nooit aan die werkelijkheid. Nee er is NOG GEEN nieuw tijdperk aangebroken
      Dat tijdperk begint pas bij het nieuwe licht en dat is nog niet geweest. Poetin en Obama en
      Rutte zijn gewoon collega’s van elkaar die de poppenkast bespelen maar ik merk dat jij geheel
      dat zicht nog niet hebt en is het daarom heel moeilijk om het te begrijpen. Jij ziet het nog echt
      die tegen die andere terwijl dat die poppenkast is die gespeeld word. Als ET komt is het al einde
      geld omdat ET gehele planeten bouwen en maken en dus geheel niet met geld werken. Geld is
      een middel geweest om de zwaar onbewuste mens te begeleiden in zijn leven, daarvoor heeft
      geld gediend. Je moet ook gaan inzien dat de mens van deze planeet net 1 milliseconde uit het
      steentijdperk is dus denk niet te groot over de mensheid op aarde. Rothschild zal zorg gaan dragen
      dat de gehele wereld failliet gaat maar hij werkt op de achtergrond. Rothschild dient ook een
      hogere orde dus gaat hij zeker niet over zijn nek.

      2 likes
     • Quote : Je moet ook gaan inzien dat de mens van deze planeet net 1 milliseconde uit het
      steentijdperk is dus denk niet te groot over de mensheid op aarde.

      Er is, beste Blaaskaak, in het heelal niets groters te vinden dan de mensheid hier op aarde. Het enige probleem waarom dat niet tot uiting komt is dat wij al duizenden jaren geleden op zeer sluwe bij onze vermogens vandaan en in de val gelokt zijn. Als de mens weer gaat beseffen wie en wat ze zijn en waar ze toe in staat zijn zal alles en iedereen moeten wijken en vervallen tot gebakken lucht waar je het eerder al over had. we zullen in de nabije toekomst nog wel mee maken of er verschil is tussen Obama, Rutte of Poetin. Het is duidelijk dat wij heel verschillende visies hebben op de toekomst en de tijd zal leren wie het bij het rechte eind heeft.

      2 likes
     • Ja Poetin doet het veel beter dan W.A. Kijk eens even wat hij heeft neergezet voor een strandhuis voor de Russische pensionado’s die de somma van 103 euro per maand cashen. Fijn op vakantie bij papa Russia, what a guy…
      https://youtu.be/j0RFdiYKzL4 Putins Palace

      1 likes
 4. In het Westen wordt Poetin ook wel een tiran, moordenaar, crimineel, communist en nazi genoemd, zo schrijft M.S. King in zijn boek The War Against Putin. Toch geniet de Russische president in eigen land de steun van de overgrote meerderheid van het volk.

  Terwijl het Westen de sancties tegen Rusland heeft verlengd en de spanning in Oost-Europa nog niet geweken is, heeft Poetin aangegeven meer onafhankelijkheid van het dollarsysteem te willen. Een adviseur van de president heeft voorgesteld het failliete dollarsysteem te verlaten…

  Goh, WAAR doet me dit toch aan denken???? Eens even terug in de geschiedenis…Wie vocht eerder tegen de Rothschild banken, gooide ze het land uit en had de economie BINNEN 3 jaar VOLLEDIG op de rit?

  https://www.youtube.com/watch?v=5Vekf_2952U

  Generaal Patton zei het nog zo: “We defeated the wrong enemy”

  1 likes
  • Ook generaal Patton had bepaalde ambities. Kwaad met kwaad bestrijden geldt ook heden ten dage als de chemo op de kanker. Toch hijsen we op 5 mei de vlag en roepen…. dat mag nooit meer gebeuren!
   Btw, je link geeft not found aan. Waar doel je op? ik kon het me niet bedenken.

   0 likes
   • LS…

    Kanker is mogelijk te genezen… Aan de Chemo ga je zeker dood en de medische wereld weet het !

    11 likes
    • PS…
     De huidige zo genaamde moderne mens is een mislukt fok product van buitenaardsen. Toen de fokkers (de goden ? ) van de mens begrepen dat het project mislukt was, hebben ze ons verlaten. Zoals de mens dieren fokt en laat creperen als de uitkomst niet naar verwachting is. De mens is achtergelaten als half wijs, half idioot of compleet geschift… Daarom begint de mens allerlei processen waarvan hij de uitkomst niet kan beheersen en daarom verkeren wij in een allesvernietigende energie die wij zelf hebben gecreëerd…

     10 likes
   • Mijn link doet het gewoon.
    Wanneer ik een link plaats, heb ik deze van tevoren gecontroleerd.

    En waar ik op doel?
    Bekijk de DAADWERKELIJKE geschiedenis maar eens, niet de gepropagandeerde geschiedenisboekjes die wel zeer ver van de werkelijkheid af staan.
    Alleen door te LEREN van de DAADWERKELIJKE geschiedenis, kunnen we leren van de fouten die in het verleden zijn gemaakt. Ezel, steen, je weet wel.

    Maar wanneer iemand niet wéét, hoe kan iemand dan leren van de fouten?
    Tip: Follow the money.

    Dit is een stuk van dezelfde M.S. King die in het bovenstaande artikel wordt geciteerd.
    Hij is al DECENNIA bezig met het ontrafelen van de daadwerkelijke geschiedenis.
    Dit is ZIJN samenvatting van de laatste pak ‘m beet 300 jaar.

    Wanneer je dit leest valt alles op zijn plaats en SNAP je waarom we in de wereld leven waarin we leven.
    http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

    En we hebben waarschuwingen te over gehad, voor diegene die wíl leren, van mensen die er bij waren…en die de samenvatting van M.S. King staven.

    https://www.youtube.com/watch?v=HhFRGDyX48c
    https://www.youtube.com/watch?v=iU1EJDdj4iM
    https://www.youtube.com/watch?v=rrJjpTCbxyo

    1 likes
 5. In het Westen wordt Poetin ook wel een tiran, moordenaar, crimineel, communist en nazi genoemd.FOUT!!!!!!

  Door onze omgekochte,corrupte zeer foute flauwekul media (ik noem het fabeltjeskrant) word Poetin uitgemaakt voor dat soort leugens.Het is 1 van de weinige die wel om zijn burgers geeft en dat kunnen de meeste leiders zeker niet hebben.Het word voor ons gezegd omdat wij helemaal niks te zeggen hebben hier..
  HELEMAAL NIKS..!!!

  20 likes
 6. De vruchten van Putin zijn toch stukken beter dan heel die EU kliek bij elkaar.
  Wat staat er op het menu voor de EU
  De protocols
  https://www.youtube.com/watch?v=-qBgqF9SOhY

  Om je op te vrolijken het Kalergi plan
  https://www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0

  5 likes
  • ik vind het prima, als je die mening bent toegedaan maar ben je wel is in Moskou geweest? en dan niet rond het Kremlin, maar in de buitenwijken? Ik ben heel erg benieuwd of je daarmee zou willen ruilen. Kritiek hebben op waar je zelf onderdeel van bent is rationeel, maar verbloemen over gebieden die je enkel van het journaal of docu kent is toch wel een ander verhaal. Niet te vergeten, dat toen een hoop Nederlanders, Duitsers, Fransen etc. in de jaren 20/30/40 het communisme liepen te promoten er miljoenen mensen werden vermoord door Trotki, Lenin, Stalin en Mao. Simpelweg, omdat we wat lazen en de feiten niet kenden. We leven nu hier; lezen iets over een andere cultuur en dat is dan het walhalla. Ga is kijken in Moskou en ga er überhaupt is proberen contact te leggen met bewoners. Geloof me, je kijkt je ogen uit.

   3 likes
 7. LS…

  Zolang de Ashkenazi Khazaren aan de macht zijn is de wereld verloren. Soros, Rothschild, Kissinger zijn herkenbaar en het grote opruimen is begonnen. Maar het gaat nog lang duren voor dat alle slangen, reptielen allemaal zijn opgeruimd. Bedenk dat ze steeds in verschillende vermommingen terugkomen zoal de nieuwe club van Denk die alles doet, wel is waar op een infantiel niveau, om de orde te verstoren…

  12 likes
 8. Je kunt verjagen wat je wil, er komt altijd iemand voor in de plaats. Vraag me dus af, of hij hiermee wellicht zijn eigen positie (macht) versterkt. Ook meneer Poetin heeft een donkere kant. Ik begrijp wel, dat er hier een hoop mensen zijn die zich lakend uitspreken over het westen. Daar ben ik er ook 1 van, maar of de Russen zo heilig zijn waag ik toch ook echt te betwijfelen. Een beetje corrupt bestaat immers niet in mijn optiek.

  3 likes
  • LS…

   Je opmerking over eigen macht van Putin en of hij die mogelijk mag versterken duidt op een extreem infantiele kijk op de stand van zaken… Een kleuter kan je niet verbeteren. Ja wat dacht je als je overspoeld wordt door Ashkenazi Khazaren als je niet oppast… Word wakker man het gaat hier niet om de voorzitter van een dorpse gristelijke duiven vereniging !

   8 likes
 9. Mooi….. Poetin heeft tenminste schijt aan alles!… Dat zou hier ook eens moeten gebeuren want hier zijn het maar een stelletje schijnheilige die de kont van een ander likt!…

  9 likes
 10. Amerikaanse bevrijding in 3, 2, 1, … Zie hier dezelfde behandeling die men Duitsland 70 jaar terug heeft gegeven. Eindeloos demoniseren terwijl je een economische oorlog begint tegen het doelwit. Als Rusland ten einde raad is en zichzelf besluit militair te verdedigen zijn zij zogenaamd de agressor. Putin mag dan niet al te fris zijn, mijn zege heeft ie. Ik zal nooit of te nimmer meedoen aan een oorlog tegen Rusland of bondgenoten. Onze politici vechten die oorlog maar lekker zelf uit.

  9 likes
 11. Dat is even beter nieuws dan die berichten van de Zionistenknechten uit Brussel. Overigens bestond het kader van de Russische Revolutie voornamelijk uit zich zelf noemende Joden. Juncker en Draghi hebben allemaal voor Goldman Sachs gewerkt. Zijn zetbaasjes. Het kan lang en kort duren; je Bevrijder wordt altijd je Onderdrukker.

  8 likes
 12. Knap spierballentaal?

  0 likes
  • @only yoU

   Ja het maakt dus indruk op je wat de bedoeling is en omdat manipulatie zo altijd gewerkt heeft.

   0 likes
   • Totdat internet kwam Blaaskaak. Ik schatte je al als een trol in maar ik kan er naast zitten. dacht ik nog maar dit moet je toch weten?
    Dat ineens al hun geheimen, de sleutels tot hun succes, alleen maar fraude, diefstal, leugens en misleiding, het bedrog op het hoogste niveau, ineens voor iedereen zichtbaar is.
    Manipulatie werkt als men er geen erg in heeft, dat is de stiekemigheid er van, mensen verwachten niet dat er mensen zijn die zo slecht zijn om de boel zo in de maling te nemen.
    Maar als je je er van bewust bent, is het spelletje toch afgelopen? Maar volgens jou houden ze dan de macht?
    Verklaar je nader. Maar laat ook maar, ze gaan het vanzelf wel zien.

    2 likes
    • @Faith

     Hoi Faith, Je schatte mij als een trol in wat je niet moet doen omdat je het zelf ook heel fout kan hebben. Faith, manipulatie werkt heel goed bij de onbewuste mens die volgens jullie geheel niet meer bestaat want iedereen is hier super wakker terwijl hier iedereen nog in die rotsvaste slaap verkeert. Ook jij dus!! Ja als de bewustheid van de mens toeneemt is het spelletje afgelopen maar het spel loopt nog en slaapt dus iedereen nog. Het bewustzijn van de mens neemt toe maar is nog niet waar het wezen moet. Je moet het systeem gaan inzien zodat je de film de Matrix gaat begrijpen want de slapers begrijpen die gehele film niet en denken hem wel te begrijpen. Er zit een megadiepte in die film die nog niet zichtbaar is. Bewustzijn is zien en begrijpen wat er nog niet is!!! Hoe maak je iets zichtbaar? Juist de media en dus onze regering loopt keihard tegen je schenen te schoppen met negatieve acties om dat bewustzijn te versnellen maar ook dat word niet gezien. Jullie zien ze dan als crimineel terwijl je geholpen word en het niet ziet.

     1 likes
     • Wat je dus beweert @ Tinus Blaaskaak is dat alles en iedereen die ons op dit moment uit alle macht probeert de afgrond in te duwen, ons probeert in een allesvernietigende oorlog te storten, die ons proberen te misbruiken, uit te melken tot op het bot, ons in grote getale wil vernietigen, ons koste wat kost te weerhouden om onze ware kwaliteiten te herontdekken, die ons kleinzielig, afhankelijk, ziek en misselijk willen maken, dat we ze op onze blote knieën moeten danken voor de waardevolle lessen die ze ons bieden ? Als het al mogelijk is vergt het volgens mij veel denkwerk van me om daarin mee te kunnen gaan, maar ik ga me eerlijk en oprecht afvragen of en hoe ik me voor kan stellen dat dit een reëel scenario zou kunnen zijn welk door de Schepper zou worden ondersteund, toegelaten of geapprecieerd. U hoort nog van mij.

      1 likes
    • Dit is wat men voor Europa voor ogen heeft. Hungergames.
     In Amerika is het al zover.
     The hungergames is daar al realiteit. Iedereen die daar bewust aan meewerkt en het okay vindt dat dit hier ook gebeurd zou als landverrader aangemerkt kunnen worden.

     https://www.youtube.com/watch?v=scIqWXCZunQ

     1 likes
 13. Laat ons even teruggaan in de geschiedenis, nl. naar 1917, toen de Russische communisten uiteraard ook geld nodig hadden en dat kregen van (de Rothschilds via) de (voorloper) van de BSSbank, ook een
  Rothschilds speeltje. Na 99 jaar zou betreffend contract aflopen en vernieuwd moeten worden.
  De communisten toen hebben daartoe wel alle bezit van de Tsaren moeten inleveren en de complete
  Tsaristische familie uitroeien was om een aantal redenen ook al het idee van de joodse bankiers.

  Tot voor een jaar of 5, 6 geleden was Putin redelijk geaccepteerd als gesprekspartner in het westen.
  Tot hij zei, mwa, ik weet niet of ik dat contract wel ga verlengen. Dat zou derhalve in het 2e deel van dit jaar dienen te geschieden.
  Trek uw eigen conclusies. (En neen, ik heb ook wel wat bezwaren tegen Putin, maar vind hem beter dan
  een heleboel westerse leiders. En is ook de reden dat ik hoop dat Trump de verkiezingen wint.)

  4 likes
 14. In Rusland hebt je overal bunkers voor de bevolking. In het Westen niet.

  2 likes
 15. Wie lust er nog kaas?
  Sara?

  2 likes
 16. Mooie verhalen allemaal hier, maar nienamd weet of ze kloppen. Youtube en boeken zijn nml geen betrouwbare bronnen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

edgar davids

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar ...