Buitenland

“Poetin ontzegt Rothschilds toegang tot Rusland”

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens de site Anonews, die onderdeel is van hackersgroep Anonymous, heeft de Russische president Vladimir Poetin Jacob Rothschild en zijn bankierskartel de toegang tot Rusland ontzegd.

Lange tijd zou de Russische economie zijn aangestuurd door de machtige elite. De Brits-Amerikaanse econoom Antony C. Sutton schreef in zijn boek Wall Street and the Bolshevik Revolution bijvoorbeeld dat de Russische revolutie werd gefinancierd door Wall Street en de City of London.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Open Russia

Eind vorig jaar liet Poetin de door Rothschild gesteunde oligarch Michail Chodorkovski arresteren. In 2004 was hij volgens het tijdschrift Forbes de rijkste man van Rusland. Chodorkovski maakte Jacob Rothschild, Henry Kissinger en Arthur Hartman bestuurslid van het door hem opgerichte Open Russia, een ‘initiatief ter bevordering van democratie en mensenrechten’ in Rusland.

In dezelfde periode deed Rusland ook de Open Society Foundations van miljardair George Soros in de ban. Wie in Rusland nog zaken doet met de OSF riskeert een gevangenisstraf van zes jaar. Een artikel in de Washington Times onthult dat de verschillende programma’s die zijn bedacht door Soros, uiteindelijk zijn gefinancierd door de Rothschilds.

Onafhankelijkheid van het dollarsysteem

In het Westen wordt Poetin ook wel een tiran, moordenaar, crimineel, communist en nazi genoemd, zo schrijft M.S. King in zijn boek The War Against Putin. Toch geniet de Russische president in eigen land de steun van de overgrote meerderheid van het volk.

Terwijl het Westen de sancties tegen Rusland heeft verlengd en de spanning in Oost-Europa nog niet geweken is, heeft Poetin aangegeven meer onafhankelijkheid van het dollarsysteem te willen. Een adviseur van de president heeft voorgesteld het failliete dollarsysteem te verlaten en de roebel sterker te maken door de goudreserve uit te breiden. De rol van dollarreserves moet verkleind worden, ten gunste van de goudreserve, aldus de adviseur.

[Anonymous]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
7 jaren geleden

PUTIN, tenminste een man met ballen en lef. Zouden alle leiders van landen in de wereld moeten doen.
“Kick them in the ass, to throw them out of your country”.
Maar helaas het zijn zelf kontekruipers.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Een adviseur van de president heeft voorgesteld het failliete dollarsysteem te verlaten en de roebel sterker te maken door de goudreserve uit te breiden.

De man is iedereen altijd een paar stappen voor daarom wordt hij vereerd in eigen land en verguisd in het westen. ik zou het benijdenswaardig vinden een dergelijk staatsman aan het bewind te mogen hebben.
Helaas moeten wij het stellen met een totaal corrupte koninklijke overbodigheid en een lachebek Rutte als premier. De cabal ten dienste op alle denkbare manieren.

trackback
Dat hebben er, in de vorige en in deze eeuw, meer geprobeerd, maar die zijn hier niet meer… “Poetin ontzegt Rothschilds toegang tot Rusland” | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden

[…]   Robin de Boer    16 september 2016 19:00     620 keer […]

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x