Homepagina » Buitenland » “Poetin ontzegt Rothschilds toegang tot Rusland”
"Poetin ontzegt Rothschilds toegang tot Rusland"

“Poetin ontzegt Rothschilds toegang tot Rusland”

Volgens de site Anonews, die onderdeel is van hackersgroep Anonymous, heeft de Russische president Vladimir Poetin Jacob Rothschild en zijn bankierskartel de toegang tot Rusland ontzegd.

Lange tijd zou de Russische economie zijn aangestuurd door de machtige elite. De Brits-Amerikaanse econoom Antony C. Sutton schreef in zijn boek Wall Street and the Bolshevik Revolution bijvoorbeeld dat de Russische revolutie werd gefinancierd door Wall Street en de City of London.

Open Russia

Eind vorig jaar liet Poetin de door Rothschild gesteunde oligarch Michail Chodorkovski arresteren. In 2004 was hij volgens het tijdschrift Forbes de rijkste man van Rusland. Chodorkovski maakte Jacob Rothschild, Henry Kissinger en Arthur Hartman bestuurslid van het door hem opgerichte Open Russia, een ‘initiatief ter bevordering van democratie en mensenrechten’ in Rusland.

In dezelfde periode deed Rusland ook de Open Society Foundations van miljardair George Soros in de ban. Wie in Rusland nog zaken doet met de OSF riskeert een gevangenisstraf van zes jaar. Een artikel in de Washington Times onthult dat de verschillende programma’s die zijn bedacht door Soros, uiteindelijk zijn gefinancierd door de Rothschilds.

Onafhankelijkheid van het dollarsysteem

In het Westen wordt Poetin ook wel een tiran, moordenaar, crimineel, communist en nazi genoemd, zo schrijft M.S. King in zijn boek The War Against Putin. Toch geniet de Russische president in eigen land de steun van de overgrote meerderheid van het volk.

Terwijl het Westen de sancties tegen Rusland heeft verlengd en de spanning in Oost-Europa nog niet geweken is, heeft Poetin aangegeven meer onafhankelijkheid van het dollarsysteem te willen. Een adviseur van de president heeft voorgesteld het failliete dollarsysteem te verlaten en de roebel sterker te maken door de goudreserve uit te breiden. De rol van dollarreserves moet verkleind worden, ten gunste van de goudreserve, aldus de adviseur.

[Anonymous]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
4 jaren geleden

PUTIN, tenminste een man met ballen en lef. Zouden alle leiders van landen in de wereld moeten doen.
“Kick them in the ass, to throw them out of your country”.
Maar helaas het zijn zelf kontekruipers.

Lucida
Lucida
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Wow! Wat een uitgebreide woordenschat!

Loki
Loki
Reactie op  Lucida
4 jaren geleden

Lucinda

Ja goed he, korter kan je het niet verwoorden. Daar heb je geen uitgebreide woordenschat voor nodig. Dit heet klare taal.

Francois
Francois
Reactie op  Lucida
4 jaren geleden

Zegt er 1 wat.

Julipa
Julipa
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Kom op zeg, “een Rus blijft een Rus, ook al bak je hem in boter”. Oude Finse volkswijsheid, ontstaat niet zo maar, eeuwen ervaring met Russen.

exegese
exegese
4 jaren geleden

Een adviseur van de president heeft voorgesteld het failliete dollarsysteem te verlaten en de roebel sterker te maken door de goudreserve uit te breiden.

De man is iedereen altijd een paar stappen voor daarom wordt hij vereerd in eigen land en verguisd in het westen. ik zou het benijdenswaardig vinden een dergelijk staatsman aan het bewind te mogen hebben.
Helaas moeten wij het stellen met een totaal corrupte koninklijke overbodigheid en een lachebek Rutte als premier. De cabal ten dienste op alle denkbare manieren.

trackback
Dat hebben er, in de vorige en in deze eeuw, meer geprobeerd, maar die zijn hier niet meer… “Poetin ontzegt Rothschilds toegang tot Rusland” | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden

[…]   Robin de Boer    16 september 2016 19:00     620 keer […]

Richard
Richard
4 jaren geleden

Wie lust er nog kaas?
Sara?

Audrey
Audrey
4 jaren geleden

Mooi….. Poetin heeft tenminste schijt aan alles!… Dat zou hier ook eens moeten gebeuren want hier zijn het maar een stelletje schijnheilige die de kont van een ander likt!…

Freba
Freba
4 jaren geleden

Dat is even beter nieuws dan die berichten van de Zionistenknechten uit Brussel. Overigens bestond het kader van de Russische Revolutie voornamelijk uit zich zelf noemende Joden. Juncker en Draghi hebben allemaal voor Goldman Sachs gewerkt. Zijn zetbaasjes. Het kan lang en kort duren; je Bevrijder wordt altijd je Onderdrukker.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Dat maakt geheel niets uit!!!!

Rothschild is de VALUTA dus hij is eigenaar van ieder geld en dus ook de Roebel.

exegese
exegese
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

We zullen eens kijken @Tinus Blaaskaak wat daar in de toekomst nog van overblijft. Als mensen op grote schaal door krijgen wie en wat de Rothschilds zijn, hoe ze aan hun macht zijn gekomen zal dat rap gaan veranderen. Tegen de massa en diens wenskracht door middel van denkvermogen is namelijk niets opgewassen, helemaal niets !

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Geld is verleden tijd in de nieuwe tijd dus dat staat bij mij geheel vast. Daar is geen Poetin voor nodig maar dat regelt Rothschild zeker wel. Jullie denken allemaal in hokjes en persoontjes terwijl al die leidende personen tot 1 groep behoren en een levensechte poppenkast spelen wat jullie niet door hebben. Die Matrix waar ze het in het vorige thema over hadden.

exegese
exegese
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Die groep waar je over spreekt, de poel van verderf die de mensheid sinds jaar en dag onder de knoet heeft is gedoemd te verdwijnen. De poppenkast valt met donderend geraas in elkaar, Rusland zal de leidende rol van het verdorven Amerika overnemen. Er is een aardverschuiving op machtsgebied in gang gezet en die groep, die groep zal wegkwijnen en plaats moeten maken voor het goede. Er is een nieuw tijdperk aangebroken en er is geen groep ter wereld die dat kan verhinderen. Poetin heeft klaarblijkelijk hulp, hij denkt sneller dan die hele groep bij elkaar en dat maakt hem blijkbaar onaantastbaar. Aanslagen op hem mislukken keer op keer, hij laat zich niet in een oorlog lokken, hij weet elke situatie totaal om te keren in zijn voordeel en beschermt de Russische bevolking succesvol tegen het kwaad dat men hen tracht op te dringen. En Geld ? Ja uiteindelijk zal geld gaan verdwijnen maar of de Rothschilds daar zo blij van worden waag ik te betwijfelen, het is hun troef, hun bron van macht. Ook “eigendomsrechten” zullen in de toekomst op de helling gaan. Alle macht op basis van geld en bezit zal op den duur verdwijnen. En dat is iets waar velen van over de nek zullen gaan, de Rothschilds vermoedelijk als eersten.

Odette
Odette
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Ja Poetin doet het veel beter dan W.A. Kijk eens even wat hij heeft neergezet voor een strandhuis voor de Russische pensionado’s die de somma van 103 euro per maand cashen. Fijn op vakantie bij papa Russia, what a guy…
https://youtu.be/j0RFdiYKzL4 Putins Palace

Gerrit Cnossen
Gerrit Cnossen
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

En Geld ? Ja uiteindelijk zal geld gaan verdwijnen maar of de Rothschilds daar zo blij van worden waag ik te betwijfelen, het is hun troef, hun bron van macht. Ook “eigendomsrechten” zullen in de toekomst op de helling gaan ; het punt is dat geld allang = verdwenen ; zie
http://www.cmn-lcc-international.com/information/general-information/economic-reality/

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

@exegese

Die groep MOET je bij de naam benoemen want anders is iedere reactie gebakken lucht.
De poppenkast valt wel uit elkaar maar die valt geheel gecontroleerd uit elkaar omdat alles
geplant is. Rusland zal geheel geen rol overnemen omdat Landen officieel niet bestaan. Het
is deel van die illusie waar je in leeft. In de werkelijkheid bestaan landen geheel niet en het
gaat uiteindelijk om die werkelijkheid. Je moet eerst die groep gaan zien die leidend is want
anders kom je nooit aan die werkelijkheid. Nee er is NOG GEEN nieuw tijdperk aangebroken
Dat tijdperk begint pas bij het nieuwe licht en dat is nog niet geweest. Poetin en Obama en
Rutte zijn gewoon collega’s van elkaar die de poppenkast bespelen maar ik merk dat jij geheel
dat zicht nog niet hebt en is het daarom heel moeilijk om het te begrijpen. Jij ziet het nog echt
die tegen die andere terwijl dat die poppenkast is die gespeeld word. Als ET komt is het al einde
geld omdat ET gehele planeten bouwen en maken en dus geheel niet met geld werken. Geld is
een middel geweest om de zwaar onbewuste mens te begeleiden in zijn leven, daarvoor heeft
geld gediend. Je moet ook gaan inzien dat de mens van deze planeet net 1 milliseconde uit het
steentijdperk is dus denk niet te groot over de mensheid op aarde. Rothschild zal zorg gaan dragen
dat de gehele wereld failliet gaat maar hij werkt op de achtergrond. Rothschild dient ook een
hogere orde dus gaat hij zeker niet over zijn nek.

exegese
exegese
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Quote : Je moet ook gaan inzien dat de mens van deze planeet net 1 milliseconde uit het
steentijdperk is dus denk niet te groot over de mensheid op aarde.

Er is, beste Blaaskaak, in het heelal niets groters te vinden dan de mensheid hier op aarde. Het enige probleem waarom dat niet tot uiting komt is dat wij al duizenden jaren geleden op zeer sluwe bij onze vermogens vandaan en in de val gelokt zijn. Als de mens weer gaat beseffen wie en wat ze zijn en waar ze toe in staat zijn zal alles en iedereen moeten wijken en vervallen tot gebakken lucht waar je het eerder al over had. we zullen in de nabije toekomst nog wel mee maken of er verschil is tussen Obama, Rutte of Poetin. Het is duidelijk dat wij heel verschillende visies hebben op de toekomst en de tijd zal leren wie het bij het rechte eind heeft.

Predator
Predator
4 jaren geleden

In het Westen wordt Poetin ook wel een tiran, moordenaar, crimineel, communist en nazi genoemd.FOUT!!!!!!

Door onze omgekochte,corrupte zeer foute flauwekul media (ik noem het fabeltjeskrant) word Poetin uitgemaakt voor dat soort leugens.Het is 1 van de weinige die wel om zijn burgers geeft en dat kunnen de meeste leiders zeker niet hebben.Het word voor ons gezegd omdat wij helemaal niks te zeggen hebben hier..
HELEMAAL NIKS..!!!

ferrimassi
ferrimassi
4 jaren geleden

Amerikaanse bevrijding in 3, 2, 1, … Zie hier dezelfde behandeling die men Duitsland 70 jaar terug heeft gegeven. Eindeloos demoniseren terwijl je een economische oorlog begint tegen het doelwit. Als Rusland ten einde raad is en zichzelf besluit militair te verdedigen zijn zij zogenaamd de agressor. Putin mag dan niet al te fris zijn, mijn zege heeft ie. Ik zal nooit of te nimmer meedoen aan een oorlog tegen Rusland of bondgenoten. Onze politici vechten die oorlog maar lekker zelf uit.

x

Check Also

cyberaanval

Cyberaanval grootste pijplijn VS: ‘Is Klaus Schwabs cyberpandemie aanstaande?’

Enkele dagen geleden sloot het grootste oliepijpleidingbedrijf ...

soros

Professor noemt Kamervraag over Soros ‘nieuwe vorm van antisemitisme’: ‘Smadelijke aantijging’

Gisteren verzorgde Studium Generale van de Universiteit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x