CoronaMens en Dier

De Jonge kreeg vandaag in een uitgestorven vaccinatiehal zijn zoveelste ‘Gave uit Gods hand’ geïnjecteerd

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

Minister Hugo de Jonge heeft zich vandaag opnieuw laten boosteren. Hij deed dat in een uitgestorven vaccinatiehal. Met een mondkapje op. In een T-shirt met daarop de tekst ‘Go vacc. yourself’.

“Gewoon doen, mensen,” schreef hij bij een foto die hij op Twitter plaatste. Er kan niet op het bericht gereageerd worden omdat de minister de reactiemogelijkheid heeft uitgeschakeld.

Totaal geobsedeerd

Desalniettemin maakt de foto veel los op social media. “Geruststellend om te zien dat het zo extreem rustig is bij de vaccinatielocatie. Niemand trapt er meer in,” twittert Annelies Strikkers.

Forum voor Democratie haakt hierop in: “Goed om te zien dat de vaccinatielocatie verder leeg is. Alleen mensen die totaal geobsedeerd zijn door de ‘vaccins’, zoals Hugo de Jonge met zijn infantiele T-shirt, laten zich nu nog injecteren.”

“Bronnen melden dat Hugo de Jonge vandaag zijn zoveelste ‘Gave uit Gods hand’ kreeg geïnjecteerd. Het was een dure gave Gods. Gisteren werd bekend dat de Nederlandse holding van Pfizer vorig jaar 21.600.000.000 dollar verdiende, vooral dankzij het coronavaccin,” reageert data-analist Daniël van der Tuin.

“De geschiedenis heeft geleerd dat men achterdochtig moet worden wanneer politici er een godsfiguur bij halen om hun targets te halen,” voegt Van der Tuin toe.

Vijf keer is scheepsrecht?

Econoom Rein de Vries zegt: “Go vacc. yourself? Haha, dacht het niet, zit-ie er nou alweer die Hugo? Absurdisme in beeld. Vijf keer is scheepsrecht?”

En huisarts Frank Peeters schrijft: “Hugo vaccinate yourself again and again and again…”

4.8 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
285 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
4 maanden geleden

Even tijdelijk de deuren gesloten voor de schaapjes zodat ze een zoutoplossing kunnen toedienen.

c. mulder
c. mulder
4 maanden geleden

Hoeveel zoutoplossingen kan een mens krijgen……

Alwine Kerkhof
Alwine Kerkhof
4 maanden geleden

Ik dacht eerst dat er op zijn T-shirt Go fuck your self stond.

Hans
Hans
4 maanden geleden

Moeilijk te zien of ie er echt ingaat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

285
0
We lezen graag je reactie!x