Gezondheid

Bill Maher: “Er moet meer gesproken worden over de gevaren van vaccins”

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robert F. Kennedy jr., de neef van de vermoorde Amerikaanse president John F. Kennedy, was onlangs te gast bij Bill Maher. Hij vertelde dat hij stad en land afreisde om mensen te vertellen over de gevaren van de uitstoot van kwik door kolencentrales, toen hij overal waar hij kwam te horen kreeg dat kwik vooral via vaccins in de lichamen van Amerikaanse kinderen terecht zou komen.

Hij besloot zich in het onderwerp te verdiepen en bestudeerde wetenschappelijke onderzoeken. Kennedy ontdekte naar eigen zeggen dat we enorme hoeveelheden kwik aan onze kinderen geven. “Het wordt in veel vaccins niet meer gebruikt, maar er zit nog altijd een enorme hoeveelheid in het griepvaccin,” zei hij.

Kennedy sprak over de gevaren van het conserveermiddel thiomersal en de ‘link tussen thiomersal en de epidemie van neurologische aandoeningen waar Amerikaanse kinderen mee worden geconfronteerd, waaronder ADD, ADHD, hyperactiviteit en autisme’. Hij wees erop dat deze epidemie begon in het jaar 1989, toen het vaccinatieprogramma werd aangepast.

Hij zei dat hij voorstander is van vaccins en heeft al zijn kinderen laten vaccineren. Maar hij wil veilige vaccins, ‘en die hebben we vandaag de dag niet’. Volgens Kennedy is de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC een corruptie-beerput die volledig is overgenomen door de vaccinmakers.

Maher was het roerend met Kennedy eens. “Ik begrijp niet waarom dit zo controversieel is. Waarom wordt er een fel debat over gevoerd terwijl er wetenschappelijke informatie voorhanden is?” vroeg hij. “Het verbaast me dat liberalen, die altijd wantrouwig zijn naar grote corporaties en minderheden beschermen, zoiets hebben van ‘Hou je mond en laat me ieder vaccin nemen dat Merck door mijn strot wil duwen’.”

Maher keek Kennedy aan en zei: “Ik juich het toe dat je je hier hard voor maakt, want hier moet meer over gesproken worden.”

Reserveer het nieuwe boek van Robert F. Kennedy jr.: Thimerosal: Let the Science Speak

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m.b
m.b
6 jaren geleden

Kennedy, Bush, Roosevelt, Clinton … één kliek.

Mariatje
Mariatje
6 jaren geleden

En dan maar verzwijgen dat ze zonder die rommel al schadelijk genoeg zijn.

Richard
Richard
6 jaren geleden

Er wordt genoeg over gesproken, maar er wordt niets aan gedaan.
Al pratend wandelen we zo de afgrond in.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
6 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x