Homepagina » Gezondheid » Bill Maher: “Er moet meer gesproken worden over de gevaren van vaccins”
Bill Maher: "Er moet meer gesproken worden over de gevaren van vaccins"

Bill Maher: “Er moet meer gesproken worden over de gevaren van vaccins”

Robert F. Kennedy jr., de neef van de vermoorde Amerikaanse president John F. Kennedy, was onlangs te gast bij Bill Maher. Hij vertelde dat hij stad en land afreisde om mensen te vertellen over de gevaren van de uitstoot van kwik door kolencentrales, toen hij overal waar hij kwam te horen kreeg dat kwik vooral via vaccins in de lichamen van Amerikaanse kinderen terecht zou komen.

Hij besloot zich in het onderwerp te verdiepen en bestudeerde wetenschappelijke onderzoeken. Kennedy ontdekte naar eigen zeggen dat we enorme hoeveelheden kwik aan onze kinderen geven. “Het wordt in veel vaccins niet meer gebruikt, maar er zit nog altijd een enorme hoeveelheid in het griepvaccin,” zei hij.

Kennedy sprak over de gevaren van het conserveermiddel thiomersal en de ‘link tussen thiomersal en de epidemie van neurologische aandoeningen waar Amerikaanse kinderen mee worden geconfronteerd, waaronder ADD, ADHD, hyperactiviteit en autisme’. Hij wees erop dat deze epidemie begon in het jaar 1989, toen het vaccinatieprogramma werd aangepast.

Hij zei dat hij voorstander is van vaccins en heeft al zijn kinderen laten vaccineren. Maar hij wil veilige vaccins, ‘en die hebben we vandaag de dag niet’. Volgens Kennedy is de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC een corruptie-beerput die volledig is overgenomen door de vaccinmakers.

Maher was het roerend met Kennedy eens. “Ik begrijp niet waarom dit zo controversieel is. Waarom wordt er een fel debat over gevoerd terwijl er wetenschappelijke informatie voorhanden is?” vroeg hij. “Het verbaast me dat liberalen, die altijd wantrouwig zijn naar grote corporaties en minderheden beschermen, zoiets hebben van ‘Hou je mond en laat me ieder vaccin nemen dat Merck door mijn strot wil duwen’.”

Maher keek Kennedy aan en zei: “Ik juich het toe dat je je hier hard voor maakt, want hier moet meer over gesproken worden.”

Reserveer het nieuwe boek van Robert F. Kennedy jr.: Thimerosal: Let the Science SpeakVind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Kennedy, Bush, Roosevelt, Clinton … één kliek.

  4 likes
  • @m.b.

   De Kennedy’s hebben in ieder geval bewezen dat ze aan de kant van de burger staan. Weleens gehoord van ‘The Speech that Killed Kennedy’?

   John F. maar ook zijn broer Robert hadden het plan de criminele power elite aan te pakken.

   En over de zoon van John wordt gezegd dat hij door sabotage met zijn vliegtuig is omgekomen omdat hij zich had voorgenomen de moord op zijn vader grondig uit te zoeken.

   10 likes
 2. Jammer dat andere schadelijke toevoegingen weer eens buiten schot blijven (aluminium, formaldehyde and what not). Ook wordt er aan voorbij gegaan dat vaccinaties vaak niet(meer) of enkel tijdelijk werken, waarbij de reactie vd industrie is MÉÉR prikken. Straks hebben we helemaal geen natuurlijke immuniteit meer, een natte droom voor de industrie natuurlijk. Dat gevaccineerden dragers worden en niet gevaccineerden aan kunnen steken hoor je ook niks van.

  6 likes
 3. En dan maar verzwijgen dat ze zonder die rommel al schadelijk genoeg zijn.

  4 likes
 4. “Er moet meer gesproken worden over de gevaren van vaccins”

  Nee, er moet gewoon minder gevaccineerd worden. Hooguit risicogroepen, voor de rest gewoon de natuur zijn werk laten doen!

  4 likes
 5. Er wordt genoeg over gesproken, maar er wordt niets aan gedaan.
  Al pratend wandelen we zo de afgrond in.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

lockdownprotest

Arts houdt emotionele speech tijdens lockdownprotest Eindhoven: ‘Onvoorstelbaar wat er nu gebeurt’

Afgelopen weekend vond op het 18 Septemberplein ...

vaccinatiepaspoort

EU werkt al sinds 2018 aan ‘vaccinatiepaspoort’, onthult dit rapport

Een rapport dat eind 2019 is gepubliceerd ...