Buitenland

Influencer Andrew Tate voorspelde zijn arrestatie: ‘Als dat niet lukt, doden ze je’

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

In Roemenië is de Britse influencer en voormalig kickbokser Andrew Tate gearresteerd. Hij wordt verdacht van mensenhandel, verkrachting en deelname aan georganiseerde misdaad. Volgens justitie heeft hij een netwerk opgezet dat vrouwen ronselt en uitbuit door ze pornografisch materiaal te laten maken.

Eerder werd Tate verwijderd van platforms als Instagram, Facebook en Twitter, onder meer vanwege uitspraken over vrouwen. Op Instagram had hij 4,7 miljoen volgers. Na de overname van Twitter door Musk mocht hij terugkeren.

Slaaf van de matrix

Tate belandde eerder deze week in een twitterruzie met klimaatactiviste Greta Thunberg. Toen hij haar vroeg om haar e-mailadres zodat hij haar een lijst kon sturen van zijn 33 auto’s en hun gezamenlijke uitstoot, antwoordde Thunberg dat hij kon mailen naar ‘smalldickenergy@getalife.com’. Haar tweet werd meer dan 3 miljoen keer geliket.

De influencer reageerde met een video waarin hij zegt: “Ik ben niet boos op Greta. Ze beseft niet dat ze geprogrammeerd is en een slaaf van de matrix is. Ze denkt dat ze iets goeds doet. Iemand heeft haar ervan overtuigd om te proberen jouw ervan te overtuigen je overheid te smeken om jouw de armoede in te belasten om te voorkomen dat de zon heet is.”

Ik heb nog twee levens

Er is een filmpje opgedoken waarin Tate zijn arrestatie voorspelt. In de podcast Full Send zei de oud-kickbokser vlak nadat hij was gecanceld: “Ik wist dat het zou gebeuren. Het was georkestreerd. Eerst word je gecanceld en daarna verzinnen ze een reden om je in de gevangenis te gooien. Als dat niet lukt, doden ze je. Ik heb nog twee levens.”

Inmiddels nog één dus.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.8 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jill
Jill
11 maanden geleden

Gebruik die Twitter toch gewoon niet. Moet je je niet bezighouden met zo’n flauwekul.

Greet Resist
Greet Resist
11 maanden geleden

zelf ook meegemaakt; in de notulen van een Overleg Leefbaarheid Binnenstad worden gekenschetst als “çrimineel met een valse hond”, om vervolgens een paar jaar later te worden geframed voor een exploderende keuken/cafe. dat laatste heb ik gelukkig kunnen voorkomen

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
11 maanden geleden

Wanneer je het hoofd boven het maaiveld uitsteekt dan ben je aan de beurt.

Dat is ook gebeurd met president Kennedy in 1963, Phil Schneider (D.U.M.B.S.), Kary Mullis uitvinder van de PCR-test, Andreas Noach (expert grafeen oxide/hydroxide) en Khadaffi om zo maar een paar namen te noemen die mij binnenvallen.

De tegenstander (Deep State) duldt geen tegenspraak en de geheimen die zij hebben, moeten geheim blijven en de meerderheid van de mensen moet vooral niet wakker worden.

Fransdo
Fransdo
11 maanden geleden

Tja, moet ik hier nu over zeggen. Als je 33 dure privé-auto’s voor je deur hebt staan puur voor jouw lol dan ben je hard toe aan professionele psychiatrische hulp hoe bijdehand je je zelf verder ook vindt. Dat staat overigens los van het feit dat je dat soort en andere dingen gewoon moet kunnen doen en zeggen zonder dat je ”gecanceld” wordt door lieden en organisaties waarbij je bij het woord ”cancelen” natuurlijk van alles kunt invullen. Dat gezegd hebbende denk ik dat hij er wijs aan doet om snel nog even zijn testament te maken zodat hij in ieder geval nog 33 mensen gelukkig kan maken voordat hij definitief ”gecanceld” wordt.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x