Homepagina » Bewustzijn » Ascentie wetenschappelijk aangetoond in de seventies
Ascentie wetenschappelijk aangetoond in de seventies

Ascentie wetenschappelijk aangetoond in de seventies

Ascentie, oftewel het verhogen van de trilling (frequentie) van het menselijk energieveld, bestaat echt en kan met aangepaste medische (EEG) apparatuur gemeten en in beeld gebracht worden.

Het menselijk energieveld, dat door velen afgedaan werd als ‘zweverig’, is al sinds de jaren zeventig met behulp van aangepaste bestaande EEG-apparatuur aangetoond.

De ontwikkelaar van deze apparatuur is de in februari van dit jaar op 97-jarige leeftijd overleden Valerie Virginia Hunt (22 jul. 1916 – 15 feb. 2014). Zij was wetenschapper, auteur en emeritus professor Fysiologische Wetenschappen aan de Universiteit van Californië, Los Angeles (UCLA), en ontwikkelde het hoogfrequente apparaat waarmee de aanwezigheid, de frequentie en de patronen in het menselijke energieveld, ook wel de aura, gemeten en vastgelegd konden worden. Zij noemde deze ontwikkeling de AuraMeter.

Ascentie wetenschappelijk aangetoondHunt ontdekte tijdens de experimenten frequenties die tot duizend keer hoger waren dan welk ander elektrisch signaal van het menselijk lichaam dan ook. Eind jaren tachtig werd de AuraMeter gekoppeld aan een personal computer.

De medische wetenschap weet al zeer lang dat mensen elektromagnetische wezens zijn en doktoren gebruiken heden ten dage nog steeds elektrocardiogrammen (ECG) en elektro-encefalogrammen (EEG) om de elektrische activiteit van het hart, respectievelijk de hersenen vast te kunnen leggen. Hunt ontdekte vervolgens dat de kleuren die auralezers in de menselijke aura zagen, overeenkwamen met bepaalde patronen die de AuraMeter liet zien.

Eén van de meest opzienbarende bevindingen die Hunt deed met de AuraMeter was dat bepaalde talenten en vaardigheden direct gerelateerd waren aan de frequentie van het menselijk energieveld.

Wanneer iemand voornamelijk gefocust was op de materiële wereld, bevond de frequentie van het energieveld zich in het lage gebied, omstreeks 250 Hz. Bij mensen die helderziend waren of die konden ‘helen’, werden frequenties gemeten tussen circa 400 Hz en 800 Hz. Mensen die in staat waren om in trance te gaan en bijvoorbeeld konden channelen, bleken in een smal frequentiegebied tussen de 800 Hz en 900 Hz te werken.

Ascentie wetenschappelijk aangetoondMensen met een frequentie boven de 900 Hz werden door Hunt ‘mystieke’ mensen genoemd. Waar helderzienden en mediums informatie slechts doorgeven, weten mystieke mensen wat ze met deze informatie moeten doen. “Zij zijn zich bewust van de kosmische onderlinge verbondenheid van alle dingen en staan ​​in contact met alle lagen van de menselijke ervaring,” aldus Hunt.

Eén van de manieren om je frequentie te verhogen en dus het ascentieproces in gang te zetten of te versnellen is door middel van een stukje programmering van het onderbewustzijn via hypnose of meditatie. Het onderbewustzijn kan als koppeling gezien worden tussen het fysieke en niet-fysieke deel van de mens.

Met de speciale hypnosesessie ‘Ascentie, verhoog je trilling’, ontwikkeld en geproduceerd door Trancewerk, kan dit proces in gang gezet worden. Deze sessie helpt je op eenvoudige en snelle manier je trilling te verhogen en wordt speciaal voor NineForNews-lezers beperkt aangeboden voor slecht €10,-. Gebruik hiervoor de kortingscode ASC2014.

Klik hier om gebruik te maken van het aanbod, en download deze bijzondere sessie.Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Afrikanen kiezen op grote schaal voor alternatieve geneeswijzen. Dit is waarom

Afrikanen kiezen op grote schaal voor alternatieve geneeswijzen. Dit is waarom

Er is voor het eerst onderzoek gedaan ...

Thaise politie doet twee keer inval bij groep die zegt te communiceren met aliens van Pluto. Dit is de reden

Thaise politie doet twee keer inval bij groep die zegt te communiceren met aliens van Pluto. Dit is de reden

De politie in Thailand heeft tot twee ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.