Bewustzijn

Ascentie wetenschappelijk aangetoond in de seventies

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ascentie, oftewel het verhogen van de trilling (frequentie) van het menselijk energieveld, bestaat echt en kan met aangepaste medische (EEG) apparatuur gemeten en in beeld gebracht worden.

Het menselijk energieveld, dat door velen afgedaan werd als ‘zweverig’, is al sinds de jaren zeventig met behulp van aangepaste bestaande EEG-apparatuur aangetoond.

De ontwikkelaar van deze apparatuur is de in februari van dit jaar op 97-jarige leeftijd overleden Valerie Virginia Hunt (22 jul. 1916 – 15 feb. 2014). Zij was wetenschapper, auteur en emeritus professor Fysiologische Wetenschappen aan de Universiteit van Californië, Los Angeles (UCLA), en ontwikkelde het hoogfrequente apparaat waarmee de aanwezigheid, de frequentie en de patronen in het menselijke energieveld, ook wel de aura, gemeten en vastgelegd konden worden. Zij noemde deze ontwikkeling de AuraMeter.

Ascentie wetenschappelijk aangetoondHunt ontdekte tijdens de experimenten frequenties die tot duizend keer hoger waren dan welk ander elektrisch signaal van het menselijk lichaam dan ook. Eind jaren tachtig werd de AuraMeter gekoppeld aan een personal computer.

De medische wetenschap weet al zeer lang dat mensen elektromagnetische wezens zijn en doktoren gebruiken heden ten dage nog steeds elektrocardiogrammen (ECG) en elektro-encefalogrammen (EEG) om de elektrische activiteit van het hart, respectievelijk de hersenen vast te kunnen leggen. Hunt ontdekte vervolgens dat de kleuren die auralezers in de menselijke aura zagen, overeenkwamen met bepaalde patronen die de AuraMeter liet zien.

Eén van de meest opzienbarende bevindingen die Hunt deed met de AuraMeter was dat bepaalde talenten en vaardigheden direct gerelateerd waren aan de frequentie van het menselijk energieveld.

Wanneer iemand voornamelijk gefocust was op de materiële wereld, bevond de frequentie van het energieveld zich in het lage gebied, omstreeks 250 Hz. Bij mensen die helderziend waren of die konden ‘helen’, werden frequenties gemeten tussen circa 400 Hz en 800 Hz. Mensen die in staat waren om in trance te gaan en bijvoorbeeld konden channelen, bleken in een smal frequentiegebied tussen de 800 Hz en 900 Hz te werken.

Ascentie wetenschappelijk aangetoondMensen met een frequentie boven de 900 Hz werden door Hunt ‘mystieke’ mensen genoemd. Waar helderzienden en mediums informatie slechts doorgeven, weten mystieke mensen wat ze met deze informatie moeten doen. “Zij zijn zich bewust van de kosmische onderlinge verbondenheid van alle dingen en staan ​​in contact met alle lagen van de menselijke ervaring,” aldus Hunt.

Eén van de manieren om je frequentie te verhogen en dus het ascentieproces in gang te zetten of te versnellen is door middel van een stukje programmering van het onderbewustzijn via hypnose of meditatie. Het onderbewustzijn kan als koppeling gezien worden tussen het fysieke en niet-fysieke deel van de mens.

Met de speciale hypnosesessie ‘Ascentie, verhoog je trilling’, ontwikkeld en geproduceerd door Trancewerk, kan dit proces in gang gezet worden. Deze sessie helpt je op eenvoudige en snelle manier je trilling te verhogen en wordt speciaal voor NineForNews-lezers beperkt aangeboden voor slecht €10,-. Gebruik hiervoor de kortingscode ASC2014.

Klik hier om gebruik te maken van het aanbod, en download deze bijzondere sessie.

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.