Mens en Dier

Minister De Jonge spreekt zichzelf tegen. Hoe menselijk is hij nu echt?

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge noemde het medicijn hydroxychloroquine afgelopen week tijdens een debat ‘kwakzalverij’. Hij verwees naar onderzoek waaruit zou blijken dat het middel schadelijk zou kunnen zijn en onder meer hartritmestoornissen zou veroorzaken. FvD-voorman Thierry Baudet vroeg hem of dit onderzoek naar de Kamer gestuurd kon worden.

Daarop antwoordde De Jonge: “Ja, maar met welk doel? Een politicus moet niet op de stoel gaan zitten van een dokter. Dat is echt een hele ongezonde verhouding.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Limburgse huisarts Rob Elens – die diverse coronapatiënten succesvol met het middel behandelde, maar werd teruggefloten door de inspectie – wees erop dat de minister zichzelf tegenspreekt.

Zeker niet op rekenen

“Ik zag een filmpje van iemand die de minister had opgevangen voordat hij zijn auto instapte,” zei Elens maandag in het FvD Journaal. “En toen zei De Jonge: ‘Er is maar één ding dat werkt en dat zijn vaccinaties’. Hij zegt tegen Baudet dat je niet op de stoel van de dokter moet gaan zitten, maar hij zegt in de camera dat alleen vaccinaties werken. Dus hij gaat zelf op de stoel van de dokter zitten.”

De huisarts doelde op een filmpje van ondernemer Frank Ruesink. In de video roept Ruesink de minister op om ook te kijken naar andere oplossingen. De Jonge reageerde kortaf: “Daar zou ik zeker niet op rekenen. Vaccinatie is het enige wat helpt.”

De ondernemer herinnerde de minister aan de vele bijwerkingen die zijn gemeld na de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep. Waarop De Jonge zei: “Ik ga naar huis. Ik heb een lange dag achter de rug.”

Bekijk het filmpje hieronder:

4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kuus
kuus
3 jaren geleden

Ja dat is het enigste redmiddel allemaal aan de vaccinatie anders lukt ons plan niet .

Louise
Louise
3 jaren geleden

Het zijn allemaal dezelfde visieloze idioten, zit geen verschil tussen.. Het grote probleem is dat ze het zelf niet weten. Dat heb je met al die narcistische malloten. Vinden zichzelf geweldig…….

salvar
salvar
3 jaren geleden

tja er lopen nu eenmaal meer gekken er buiten dan erin.

salvar
salvar
3 jaren geleden

is geen mens en trouwens hij staat echt geen 1,5 meter van haar vandaan.
BOA meteen ter plekke en een boete uitschrijven.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x