Homepagina » Mens en Dier » Stop de Europese elite! SP zet Frans Timmermans in veelbesproken verkiezingsfilmpje te kijk als machtswellusteling
Stop de Europese elite! SP zet Frans Timmermans in veelbesproken verkiezingsfilmpje te kijk als machtswellusteling
Foto: Klara ovc Wikimedia Commons

Stop de Europese elite! SP zet Frans Timmermans in veelbesproken verkiezingsfilmpje te kijk als machtswellusteling

De SP heeft fel uitgehaald naar eurocommissaris Frans Timmermans. In een verkiezingsfilmpje wordt de lijsttrekker van de PvdA voor de aanstaande Europese verkiezingen te kijk gezet als een machtswellusteling die alleen maar op uit is op een dik salaris in Brussel.

Zijn naam wordt niet genoemd, maar hoofdrolspeler Hans Brusselmans lijkt sprekend op de politicus, die Jean-Claude Juncker wil gaan opvolgen als voorzitter van de Europese Commissie.

Terwijl Brusselmans zijn mond volstopt met taart, zegt de SP: ‘Laat ze Nederland niet opslokken’ en ‘Stop de Europese elite’.

Superstaat

In het filmpje is ook te zien hoe Brusselmans staat te urineren, om te laten zien hoe weinig waarde hij hecht aan de mening van Nederlanders die niet willen dat Brussel de baas over hen speelt.

De Europese elite wil zich bemoeien met onze pensioenen, ons openbaar vervoer en ons werk. Ze droomt over een Europese superstaat met één regering en één leger, aldus de SP.

Niet gebeuren

Steeds meer bevoegdheden worden overgedragen aan Brussel en Nederland heeft steeds minder te zeggen, stelt de partij.

Tegelijkertijd verdienen de Europese leiders 1300 euro per dag.

“Als we zo doorgaan wordt Nederland opgeslokt. Maar dat laten we niet gebeuren!” klinkt het.

Bekijk het filmpje hieronder:

[SP, Limburger]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Adolf Hitler had een afgunstige blik op mensen die het goed deden in zaken en geld bezaten, maar vooral onafhankelijk waren.

  Kijk je naar de westerse politici en machthebbers van nu, dan is er nul-komma-niets veranderd. Zelfs met de kennis van nu praten en dicteren ze als kleine, gluiperige en afgunstige Adolfjes.

  De nazi’s van toen waren de voorbeelden voor de puriteins-linksen van nu.

  22 likes
  • Rikk schreef:

   En hoe zijn al die individuutjes van NU met vele tientallen miljoenen op de bank er eigenlijk aangekomen?

   11 likes
   • weg met ons schreef:

    @Rikk

    Kijk Rikk, dat is exact het linkse gedrag en de ziekelijke frustratie die ik bedoel. Je richt je pijlen op de verkeerde mensen en dat alles uit jaloezie.

    Val het corrupte politieke- en overheidssysteem aan die onder dwang en met geweld jouw geld afneemt, val het corporatisme aan, val de centrale zio banken aan die met duizenden miljarden ons geld waardeloos maakt. Val de bonden aan die alleen naar de kudde blaat.

    Het systeem die het onmogelijk maakt op de financiële ladder te stijgen, dat zijn ze. De jongens met tientallen miljoenen, dat zijn luizen, geen corrupte Zuckerbergers.

    12 likes
    • peter schreef:

     prima filmpje.
     de narcistische, leugenachtige grootgraaier Timmermans wordt hier met humor op de juiste manier met de nodige humor aangepakt.
     pvda, partij van het eerlijk delen, laat deze gevaarlijke eurofiel met 30.000 euro in de maand wegkomen.
     weg ermee na 23 mei.

     19 likes
     • Gezinusk schreef:

      UITSTEKEND FILMPJE MET RAKE WOORDEN MAAR HET MOET VOOR 16:00 UUR VAN HET INTERNET AF;

      ”Cartoonist Ruben L. Oppenheimer wil dat de SP het campagne filmje over ‘Hans Brusselmans’ voor 16.00 uur offline haalt. Anders spant hij een kort geding aan, zei hij bij De Nieuws BV (Radio 1).

      In de video over een man die sterk op eurocommissaris Timmermans lijkt, komt een trekpop van premier Rutte voor. Het
      lijf lijkt gekopieerd uit een tekening van Oppenheimer, zonder zijn medeweten. SP-partijvoorzitter Meyer zegt dat een eventuele fout zal worden rechtgezet. Meyer is verbaasd over de vele kritiek
      op de video. Volgens hem is het logisch dat de SP zich keert tegen “het gezicht van de neoliberale Europese macht”.

      Bron: NOS teletekst pagina 106, 10 mei 2019

      2 likes
    • Rikk schreef:

     Uiteindelijk bestaan de systemen uit mensen, die maken dat een systeem is zoals het is. En het huidige systeem heeft een status quo door de mensen met TEveel Geld, Geld dat nooit op een fijne en eerlijke manier verkregen kan zijn in de maatschappij.

     Zelf heb ik NIETS nodig hoor, jaloers is eerder tegenovergesteld.

     3 likes
     • Rikk schreef:

      Als je in een corrupt systeem veel geld verdient dan ben je ……
      Inderdaad ja.

      Een volwassen maatschappij is gericht op gelijkheid en worden talenten ingezet voor een betere wereld niet voor een beter Zelf.

      4 likes
     • weg met ons schreef:

      @Rikk

      Welke mensen met te veel geld bedoel je en waarom hiervan een persoonlijke rode vlag maken en juist focussen op deze economisch redelijk waardevolle groep? En waarom zou je geen geld kunnen vergaren op een fijne en eerlijke manier? En veel mensen kunnen niet anders dan meedraaien in het corrupte systeem, da’s een feit, het is alleen erg als ze niet willen begrijpen dat ze een slaventitel dragen en daarbij hun meesters, onderdrukkers en broodheren uit pure domheid en gemakzucht verdedigen.

      1 likes
     • weg met ons schreef:

      @Rikk

      Een opmerking nog. Je reacties lijken een oproep voor de overheid om maar vooral mensen die vermogen hebben vergaard of het beter hebben mede door nemen van risico, inzet, spaarzaamheid en hard sabbelen, geld afhandig te maken. Aan de éne kant is de overheid te verafschuwen, maar aan de andere kant roept men dezelfde overheid op om mensen te beroven?

      0 likes
  • Ede schreef:

   Aanrader om ” The greatest story never told” eens te bekijken. Deze docu over Hitler zet alles wat wij over Hitler en het Nationaal Socialisme geleerd hebben op een wel heel wankel spoor. Het is immers het verhaal van de winnaars. Ook laat de docu de gruwelen begaan door de Socialisten en de Communisten zien. En het laat de kijker zeer duidelijk zien wat de elite met ons voor heeft, en welke gruwelijke toekomst ons te wachten staat als wij hen nu niet stoppen. Wat mij duidelijk is geworden is dat wij van A tot Z voorgelogen zijn, en dat onz machthebbers een totaal disrespect hebben voor ons mensen.
   De docu is te bekijken op niburu.co

   12 likes
 • Rikk schreef:

  Weg met de EU instituten! Ze zijn niet democratisch tot stand gekomen en het volk stemt in grote meerderheid NIET en heeft ook bij Referenda steeds weer NEE geroepen.

  En wat heeft de SP gedaan de afgelopen 25 jaar om de EU instituten te stoppen?
  Het is weer verkiezingstijd.
  Juist ja….

  24 likes
 • Het is zo eenvoudig:

  -Uit de EU
  -Gulden terug
  -Ziekenfonds terug
  -Privatisering terug draaien.
  -Grenzen dicht
  -Bindend referendum

  13 likes
 • marcel koningen schreef:

  Het niet optreden tegen de bejaarden rammers in Catalonia of het blindschieten van tientallen gewone fransen met een geel hesje door zogenaamde ordetroepen met rubber kogels doet het ergste vrezen voor de toekomst.wel neptranen voor theorieen die niet kunnen er is geen lucht zo hoog en 50 graden onder nul dus bewusteloos binnen enkele tientalle sekonden of oproepen tot burger oorlog in het Grensland [vertaling]en maar ruzie zoeken met Rusland terwijl dat een potentiele handelsparner is dichter bij dat de US treintje klaar.

  Chapo SP.Er is maar een strijd namelijk have lots en have not’s de pvda is al heel lang een have a lot partij.

  8 likes
  • Henk Azie schreef:

   De vijfde colonne is overal al geïnfiltreerd, Links, rechts het maakt bijna niet meer uit.
   Ze zijn nog erger dan een resistent virus, probeer er maar eens af te komen.

   7 likes
 • deze schreef:

  heerlijk filmpje van de S P ! weg met die kwal ja en snel ! mot hem niet

  12 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Prachtig filmpje. Hans Brusselmans, legt de vinger precies op de zere plek vandaar dat al die enge Gujes zo op hun pik zijn getrapt over dat filmpje.

  6 likes
 • jolo schreef:

  Nog noit zo’n megalomane idiot gezien

  5 likes
 • Erde schreef:

  De SP wil toch binnen de EU blijven en onder de veelkleurige vlag van iedereen gelijk, hun links/Luciferiaanse doordrukken. Lees hun partij progamma er maar op na.
  Remember Stalin, Pol Pot en Mao Zedong.
  Nooit meer Socialisme!
  Chazaarse mensenhaters. Dat zijn ze.

  3 likes
 • x

  Check Also

  twitter

  Twitter-hack: ‘Dit is pas het begin’. Hackers wilden pedofilie bij elite aankaarten

  Vannacht is het Twitter-account van PVV-leider Geert ...

  rutte

  De krokodillentranen van Rutte. Langzaam maar zeker opent de beerput

  In de kinderopvang-affaire is van duizenden ouders ...

  >