Gezondheid

Ingeënte kinderen tot vijf keer vaker ziek dan niet-gevaccineerde kinderen

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit grootschalig nog lopend onderzoek blijkt dat gevaccineerde kinderen twee tot vijf keer meer kinderziektes, aandoeningen en allergieën hebben dan niet-gevaccineerde kinderen.

De studie vergeleek in eerste instantie niet-gevaccineerde kinderen met 17.000 deelnemers aan een Duits gezondheidsonderzoek door KiGGS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het onderzoek is gestart door de Duitse homeopaat Andreas Bachmair. Op de website van VaccineInjury kunnen ouders van gevaccineerde kinderen meedoen aan de studie. Tot nu toe zijn er meer dan 11.000 respondenten waarvan de meesten afkomstig zijn uit de Verenigde Staten.

Enorme verschillen

Kinderziektes die vaak worden gemeld door respondenten zijn astma, tonsilitis, chronische bronchitis, bijholteontsteking, allergieën, eczeem, oorinfecties, diabetes, slaapstoornissen, bedplassen, dyslexie, migraines, hyperactiviteit, ADD, epilepsie en depressie.

In 1992 deed een Nieuw-Zeelandse onderzoeksgroep een studie (pdf) onder 245 gezinnen met in totaal 495 kinderen. Het bleek dat 226 kinderen waren gevaccineerd, tegen 269 kinderen die niet waren ingeënt.

De verschillen waren enorm. Niet-gevaccineerde kinderen bleken veel minder vatbaar voor kinderziektes dan gevaccineerde kinderen.

Gevaarlijk

In de Nieuw-Zeelandse stad Christchurch op het Zuidereiland bleek uit onderzoek onder kinderen die in 1977 of later waren geboren dat geen van de niet-gevaccineerde kinderen last had van astma, terwijl bijna een kwart van de ingeënte kinderen op 10-jarige leeftijd werd behandeld voor astma.

Veel ouders die hun kinderen niet lieten vaccineren gaven als reden dat vaccineren gevaarlijk is en dat het immuunsysteem van nature beschermt tegen aandoeningen.

Dogma

Immunoloog Dr. Tetyana Obukhanych, auteur van het boek Vaccine Illusion, heeft zich tegen het dogma van haar medische opleiding en achtergrond gekeerd. Ze legt uit dat vaccins mensen niet immuun kunnen maken voor ziektes.

Ook Tom O’Shea, auteur van Vaccination is Not Immunization, doet onderzoek naar vaccinaties. Hij laat ouders van niet-gevaccineerde kinderen een email sturen waarin ze de gezondheid van hun eigen kinderen vergelijken met kinderen uit gezinnen die wel kiezen voor vaccinatie.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
magdalena
magdalena
11 jaren geleden

Wil je nog meer duidelijkheid,daarom zijn al die vaccinaties ontwikkelt om ons ziek te maken,is voor de elite weer grote inkomsten vergaren.

Roland
Roland
11 jaren geleden

Het is goed om kritisch te zijn op vaccinaties. Maar: ik hoor nooit waarom pokken en polio wel effectief bestreden zijn. Hoe zit dat dan? Ik ben zeer benieuwd naar reacties!

Diago
Diago
11 jaren geleden

Wij krijgen met een paar weken als het goed gaat ons eerste babytje, en ik heb ervoor gekozen om het kleine onderdeurtje niet in te laten spuiten met een een aantal injecties giftig kwik en allerlij dode virussen, dit terwijl het niet vast staat in hoevere het bescherming biet, wel is vast gesteld dat het schade doet.

Het gaat tegen elke vezel van mij in, en nu er steeds meer problemen boven water komen word dit alleen maar bevestigt.

Mijn vriendin vind het eng om anders te doen dan de menigte, en daar is ook uitvoerig over gesproken.

mcjeany
mcjeany
11 jaren geleden

[quote name=”Diago”]Wij krijgen met een paar weken als het goed gaat ons eerste babytje, en ik heb ervoor gekozen om het kleine onderdeurtje niet in te laten spuiten met een een aantal injecties giftig kwik en allerlij dode virussen, dit terwijl het niet vast staat in hoevere het bescherming biet, wel is vast gesteld dat het schade doet.
Ik vond het ook heel eng om het niet te
Het gaat tegen elke vezel van mij in, en nu er steeds meer problemen boven water komen word dit alleen maar bevestigt.

Mijn vriendin vind het eng om anders te doen dan de menigte, en daar is ook uitvoerig over gesproken.[/quote]
Goed van je! Mijn dochter moest nog de laatste inenting hebben en haar verzet was zo heftig (vastgehouden door 4 medewerkers) om die laatste prikken te krijgen dat ik (9 jaar geleden echt ben gaan nadenken over het nut hiervan. Bij mijn jongste heb ik het gewoon geweigerd. (ook pas bij de laatste inentingen, maar ja, beter laat dan nooit)

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x