Buitenland

Wat de media je niet vertellen over de bosbranden in Canada

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Sinds mei is in Canada een oppervlakte van miljoenen hectare bos in de as gegaan. Tienduizenden mensen werden geëvacueerd en de rook veroorzaakte overlast voor veel mensen in het land en het noordoosten van de Verenigde Staten.

“We zien steeds meer en meer van deze branden vanwege klimaatverandering,” beweerde de Canadese premier Justin Trudeau. Hij beloofde dat zijn regering zich blijft inzetten om de opwarming van de aarde en de gevolgen daarvan aan te pakken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Mensen klagen dat de lucht die ze inademen ruikt naar brandend plastic en leidt tot hoofd- en keelpijn, en brandende ogen. Boeren vrezen dat hun gewassen beschadigd zullen worden. Er zijn ook mensen die zeggen dat de lucht ruikt naar bleekmiddel en chloor.

Worden we aangevallen?

Er woeden nu zo’n 500 branden in de bossen van Canada, waarvan 250 niet onder controle zijn. De rook bereikt al meer dan een maand de VS. Opmerkelijk genoeg is de luchtkwaliteit in de VS slechter dan in Canada.

Het wordt vreemder: vorige week zondag roken mensen in de Amerikaanse staat Indiana een zwavellucht. Honderden mensen belden 911 omdat ze dachten dat er ergens een gaslek was.

Mensen vragen zich af of de overheid in het geheim dingen verbrandt. “Worden we aangevallen?” vraagt Grace van het populaire YouTube-kanaal reallygraceful zich af.

Klimaatlockdowns

“En zijn deze branden gerelateerd aan de 30 ton ammoniumnitraat die in april vermist raakte?”

Trudeau zei het al: volgens hem zijn de bosbranden het gevolg van klimaatverandering. Maken de bosbranden en waarschuwingen over de luchtkwaliteit de weg vrij voor klimaatlockdowns?

“Klimaatlockdowns lijken het antwoord te zijn,” zegt Grace. “Hun oorlog tegen koolstof is geen onschuldig groen beleid om een utopische toekomst te creëren. De oorlog tegen koolstof is hun oorlog tegen ons, hun oorlog tegen de mensheid. Wij zijn de koolstof die ze uit de weg willen ruimen.”

4.7 220 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sylvie
Sylvie
9 maanden geleden

Precies dat! Ook hier gaan ze daarvoor zorgen dat alles kapot is, zo dat ze ons kunnen opruimen!
Mensen moeten wakker worden en terugslagen. Zij willen met alle geweld radicaal van de vele mensen af, en de rest opsluiten, gecontroleerd door AI.
Noord-Korea komt dichter bij!
Elite leeft in overvloed, MOB heeft niets.
Maar worden onderdrukt! Er worden elke dag mensen uitgehuurd voor werk, of als sexsklaven. Elke dag worden mensen geëxecuteerd. Totale dictatuur!
Welke herinnering komt daar omhoog?

Annette
Annette
9 maanden geleden

OF wij worden aangevallen? Daar is maar één antwoord mogelijk: JA!!!

Natuurlijk komt het al tientallen, zo niet honderden jaren, voor, dat bosbranden ontstaan. Daar is geen twijfel over mogelijk.

Maar zoals het de laatste jaren gaat, is niet meer natuurlijk. Het wordt doelbewust geënsceneerd.

En WAAROM? Duidelijk: het is allemaal onderdeel van de duivelse plannen van de monsters, die hetzij zichtbaar, maar méér nog onzichtbaar, de hele planeet regeren.

Voor iedereen, die zich verdiept heeft in de Agenda 2030, zal dit geen verrassing zijn.

ZIJ (dan weten jullie precies wie ik daar mee bedoel) willen alles bewerkstelligen om van ons, vrije (inmiddels discutabel) mensen, slaven te maken.

OOK het feit, dat al deze branden desastreus zijn voor de landbouwgronden, zal voor velen geen verrassing zijn.

De landbouwgronden, althans de gronden die NIET in het bezit zijn van killer Bill Gates, moeten natuurlijk kapot.

Gezond voedsel is, althans voor de gewone mens, straks niet meer beschikbaar.

Wij zullen het moeten doen met de smerige, genetisch gemanipuleerde troep, inclusief insecten. Willen wij dat NIET, dan rest ons de hongerdood.

Er wordt altijd gezegd, dat een mens zelf keuzes kan maken. Dit is een voorbeeld, waarbij duidelijk is, dat het ook kan, dat je helemaal geen keuzes meer hebt.

Al honderden jaren wordt de mensheid aangevallen. Dat is in principe niets nieuws onder de zon. Maar zoals heden ten dage: ik denk NIET, dat de wereld er OOIT zó bedreigend uitgezien heeft als NU.

Aan de andere kant: door ALLES wat er gebeurt, kan het niet anders dan dat er steeds meer mensen zullen komen, waarvan de oogjes geopend zullen worden.

Dus voor NU: Fasten your seatbelts. It’s going to be a bumpy ride!

Sherma
Sherma
9 maanden geleden

30 ton fertilizer gestolen enkele maanden terug. Er hangt een oranje gloed waar het brand, of dat zeker was zo in het begin – dat schijnt bij zo een product mogelijk te zijn.

https://www.nytimes.com/2023/05/21/us/chemical-missing-shipment-california-wyoming.html

Jip
Jip
9 maanden geleden

Die ‘klimaatverandering’ gaat niet over de verandering van weersystemen, maar over de ontwakende mensheid en ons groeiende bewustzijn omtrent de extreem parasitaire aard van de machthebbers.

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x