Buitenland

De protesten zijn zeer gecoördineerd en ingestudeerd. Zoveel kregen de betogers tegen Kavanaugh van de schimmige miljardair Soros

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De betogers die Republikeinen confronteerden na de nominatie van opperrechter Brett Kavanaugh, blijken deel uit te maken van een georganiseerde groep.

Vrouwen die senator Jeff Flake en meerderheidsleider in de Amerikaanse Senaat Mitch McConnell in de afgelopen dagen lastigvielen, zijn lid van de ngo Center for Popular Democracy.

Een video waarin Flake op Capitol Hill in een lift wordt toegeschreeuwd door activisten, ging vrijdag viraal. De vrouwen claimden dat ze ook slachtoffer waren van seksueel wangedrag.

Ingestudeerd

Uit documenten blijkt dat de groep wordt gefinancierd door de schimmige miljardair George Soros.

“Het is geen toeval dat deze incidenten plaatsvinden,” zei Howard Kurtz, presentator van het tv-programma MediaBuzz.

“De protesten zijn ‘zeer gecoördineerd en ingestudeerd’, hoewel ze door veel nieuwsmedia worden bestempeld als ‘spontaan’, aldus Kurtz.

1,5 miljoen dollar

De documenten laten zien dat Soros in de afgelopen twee jaar 1,5 miljoen dollar heeft gepompt in de ngo van de betogers.

Ook senatoren Ted Cruz en Bill Cassidy werden geconfronteerd of lastiggevallen vanwege de nominatie van Kavanaugh.

Totale oorlog

De beschuldigingen aan het adres van Kavanaugh en de verslaggeving hierover van de media hebben geleid tot een ‘totale oorlog’ tegen de rechter, zei Kurtz.

“Dit constante spervuur van verhalen over hoeveel rechter Kavanaugh dronk op de middelbare school of universiteit, dat hij betrokken was bij een kroeggevecht, dat hij ijs op iemand gooide… deze dingen hebben weinig van doen met zijn geschiktheid als opperrechter,” besloot hij.

Foto: Szerek Wikimedia Commons

[Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
only you
only you
3 jaren geleden

Wacht maar af soros, kavanauh schop je nog het land uit en in Hongarije zien je ook niet graag?

William
William
3 jaren geleden

Ongelofelijk dat deze man “Soros” zoveel macht “lees geld” heeft.. hij zaait haat en ontwricht de maatschappij.. helaas zijn heel veel mensen “te koop”.. dus wederom blijkt “geld is macht”.. Ik vraag me alleen af, als idereen dit weet, waarom er geen entiteit zich verzet tegen deze demonisering en korte metten maakt met deze fanatikus.. en waarom zou je geen biertje mogen drinken als je studeert? Dat maakt je nog geen crimineel.. wat een farce allemaal

Louise
Louise
3 jaren geleden

Zolang Trump president is, blijft hij de kop van jut ,dit houd niet op….
Ongeacht wat je van de man vind, hij is niet voor niks gekozen, alles heeft een reden en zal later duidelijk worden…Laten we blij zijn dat de firma Bush en Clinton voorgoed voorbij is, anders zaten we nu midden in een oorlog….En Soros zal wel z’n discipelen hebben voor het geval hij naar de eeuwige jacht velden gaat…..

Joris
Joris
3 jaren geleden

Het is voorbij toch? Blasey is een CIA asset, het was een poging van de oude macht zichzelf te redden, deze is mislukt. Tegelijkertijd komen nieuwe pogingen, Russiche trollen, aanslagen op Trump met missiles, whats next? Nep aliens, las ik alweer.. Steeds raarder, steeds roekelozer onder steeds hogere panieklevels en daardoor steeds sneller gedebunkt, tot het stopt…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x