Homepagina » Buitenland » De protesten zijn zeer gecoördineerd en ingestudeerd. Zoveel kregen de betogers tegen Kavanaugh van de schimmige miljardair Soros
Zeer gecoördineerd en ingestudeerd. Zoveel kregen de betogers tegen Kavanaugh van de schimmige miljardair Soros

De protesten zijn zeer gecoördineerd en ingestudeerd. Zoveel kregen de betogers tegen Kavanaugh van de schimmige miljardair Soros

De betogers die Republikeinen confronteerden na de nominatie van opperrechter Brett Kavanaugh, blijken deel uit te maken van een georganiseerde groep.

Vrouwen die senator Jeff Flake en meerderheidsleider in de Amerikaanse Senaat Mitch McConnell in de afgelopen dagen lastigvielen, zijn lid van de ngo Center for Popular Democracy.

Een video waarin Flake op Capitol Hill in een lift wordt toegeschreeuwd door activisten, ging vrijdag viraal. De vrouwen claimden dat ze ook slachtoffer waren van seksueel wangedrag.

Ingestudeerd

Uit documenten blijkt dat de groep wordt gefinancierd door de schimmige miljardair George Soros.

“Het is geen toeval dat deze incidenten plaatsvinden,” zei Howard Kurtz, presentator van het tv-programma MediaBuzz.

“De protesten zijn ‘zeer gecoördineerd en ingestudeerd’, hoewel ze door veel nieuwsmedia worden bestempeld als ‘spontaan’, aldus Kurtz.

1,5 miljoen dollar

De documenten laten zien dat Soros in de afgelopen twee jaar 1,5 miljoen dollar heeft gepompt in de ngo van de betogers.

Ook senatoren Ted Cruz en Bill Cassidy werden geconfronteerd of lastiggevallen vanwege de nominatie van Kavanaugh.

Totale oorlog

De beschuldigingen aan het adres van Kavanaugh en de verslaggeving hierover van de media hebben geleid tot een ‘totale oorlog’ tegen de rechter, zei Kurtz.

“Dit constante spervuur van verhalen over hoeveel rechter Kavanaugh dronk op de middelbare school of universiteit, dat hij betrokken was bij een kroeggevecht, dat hij ijs op iemand gooide… deze dingen hebben weinig van doen met zijn geschiktheid als opperrechter,” besloot hij.

Foto: Szerek Wikimedia Commons

[Fox News]


Vond je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Wacht maar af soros, kavanauh schop je nog het land uit en in Hongarije zien je ook niet graag?

  19 likes
  • @ only you
   In Nederland kan je altijd terecht zeker als je gedrag discutabel is…..

   10 likes
   • Je moet je beter in laten lichten over de personen, die het beste met Nederland voor hebben en als klokkenluider naar het buitenland hebben moeten vluchten?
    Namen die me te binnen schieten Ad de Rooy,Bos, Micha Kat en legio anderen!
    In dit land is het bekende spreekwoord,’steek niet kop boven maaiveld uit’, daarop van toepasing?

    1 likes
   • Caesar Lion Cachet

    LS…

    Als hormonen de overhand krijgen en het resulteert niet in de gewenste uitkomst is het resultaat teleurstelling dat weer wordt omgezet in haat, wrok en afgunst. De charlatan (Soros ?!) hangt er een prijskaartje aan en : Bingo !

    0 likes
 2. Ongelofelijk dat deze man “Soros” zoveel macht “lees geld” heeft.. hij zaait haat en ontwricht de maatschappij.. helaas zijn heel veel mensen “te koop”.. dus wederom blijkt “geld is macht”.. Ik vraag me alleen af, als idereen dit weet, waarom er geen entiteit zich verzet tegen deze demonisering en korte metten maakt met deze fanatikus.. en waarom zou je geen biertje mogen drinken als je studeert? Dat maakt je nog geen crimineel.. wat een farce allemaal

  18 likes
 3. Zolang Trump president is, blijft hij de kop van jut ,dit houd niet op….
  Ongeacht wat je van de man vind, hij is niet voor niks gekozen, alles heeft een reden en zal later duidelijk worden…Laten we blij zijn dat de firma Bush en Clinton voorgoed voorbij is, anders zaten we nu midden in een oorlog….En Soros zal wel z’n discipelen hebben voor het geval hij naar de eeuwige jacht velden gaat…..

  11 likes
 4. Dit hoort ook weer bij de “vele druppels doen de emmer overlopen” strategie. Ik zag al weer dames paraderen in shirts met daarop ‘believe women’ erop. Want ja…Het beeld moet immers zo vervormt worden dat je als man hoe dan een verkrachter, aanrander en intimiderende lul bent. Het feit dat een MeToo ook als wapen wordt gebruikt om karaktermoord te plegen is praktisch niet bespreekbaar. Het eigen gelijk, de tegenstellingen creëren enz holt de dialoog uit en lost helemaal niets op. Zoals men juist wil laten geloven dat die MeToo movement een positieve bijdrage levert voor vrouwen. Stiekem weten mensen met gezond verstand dat die hele beweging juist meer ongeloof kweekt. Het spreekwoord “in troebel water is het makkelijk vissen” dekt de lading wel wat er zich nou allemaal aan af spelen is.

  7 likes
  • Christine Blasey Ford, gaf tenenkrommende verklaringen, vol vaagheden, leugens en toneelspel, maar wat een slecht actrice met haar gemaakte kinderstemmetje. Alle aandacht voor deze tragi-comedy, maar geen enkele aandacht voor de pedocriminelen.

   1 likes
 5. Het is voorbij toch? Blasey is een CIA asset, het was een poging van de oude macht zichzelf te redden, deze is mislukt. Tegelijkertijd komen nieuwe pogingen, Russiche trollen, aanslagen op Trump met missiles, whats next? Nep aliens, las ik alweer.. Steeds raarder, steeds roekelozer onder steeds hogere panieklevels en daardoor steeds sneller gedebunkt, tot het stopt…

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

regering

‘Regering, RIVM en media moeten vervolgd worden voor dood door schuld’

Eén van de meest opvallende zaken in ...

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...