Buitenland

‘Twintigers hebben een 7 keer zo hoog overlijdensrisico na vaccinatie dan door COVID-19’

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij ouderen en zorgmedewerkers is in vergelijking met de algemene bevolking een onevenredig hoog aantal mensen overleden aan cardiovasculaire oorzaken na vaccinatie. Dat schrijft epidemioloog en oud-huisarts Dick Bijl.

Rokuro Hama, hoofdredacteur van het Japanse medische tijdschrift Med Check, berekende dat het risico op overlijden bij twintigers na vaccinatie circa zeven maal zo hoog was als na het oplopen van een corona-infectie.

Hama maakt zich grote zorgen over het vaccineren van kinderen. Hij vindt het ‘bespottelijk’ om schoolkinderen te vaccineren, aldus Bijl.

Grootste criminele organisatie ter wereld

Onder andere neuroloog Jan Bonte nam kennis van het onderzoek. “Veel meer hoef ik niet te zeggen, toch? Mijn kinderen aan deze vaccins? Over mijn lijk,” reageert hij.

Bijl noemde Pfizer onlangs ‘één van de grootste criminele organisaties ter wereld’.

“Pfizer stond jarenlang in de top drie van bedrijven die de hoogste boetes kregen voor illegale praktijken. Zij vonden het niet ethisch om de controlegroep in hun coronavaccin-onderzoek niet te vaccineren. En de registratieautoriteiten keurden dat goed, want zij vonden het ook niet ethisch dat deze fabrikant inkomsten zou mislopen. Dit is ongeveer de situatie waarin we nu leven. Uiteraard heeft Pfizer iedereen weer bedonderd,” schreef de voormalig hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin.

4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
logisch_denken
logisch_denken
1 jaar geleden

7 keer meer kans om aan het vaccin te overlijden dan aan het virus

De Nederlandse gezondheidraad adviseert vaccineren vanaf 4 jaar.

Iemand liegt en getuige de cijfers is de gezondheidraad zeer verdacht.

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

En maar blijven prikken, stel misdadigers.

Dingerydoo
Dingerydoo
1 jaar geleden

Van een twintiger mag je verwachten dat de hersenen ontwikkeld zijn en in staat zijn zelf na te denken.

Prik=IQtest…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Herr Doktor Hugo Mengele wil gewoon alle Kindertjes injecteren met zijn Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Parasieten-Nood-Vaxxi-Nazi…Want dat biedt nu eenmaal 100% Bescherming voor Alle Zwakkere Ouderen van 80+ & mensen met Zéér ernstig onderliggend Lijden…Zo kunnen al die (Ongeboren) Kinderen toch gewoon weer Opa & Oma zien…Alleen wel met Mondluier & zonder knuffelen, want daarvoor is hun Virale Lading nu eenmaal véél te hoog geworden…dat wordt vast minder naarmate we ze ook gaan Boosteren…Maar we doen het allemaal voor elkaar & met elkaar…want alleen samen overwinnen we Cojona….waarom doet dit me de hele tijd denken aan die Sekte van Jimmy Jones?

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x