CoronaMens en Dier

‘Hugo de Jonge gedroeg zich als een tiran die geen tegenspraak duldde’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Op 1 mei vorig jaar schreef De Telegraaf dat bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) een melding was gedaan over een huisarts in Lelystad, dokter Ramdas, die weigerde om zelf coronavaccins toe te dienen aan patiënten. Hij liet dat door zijn assistente doen, maar pas nadat de ontvanger geïnformeerde toestemming had gegeven.

Hoewel hij volgens zijn artseneed en de Code van Neurenberg handelde, was dat volgens de inspectie niet de bedoeling.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat enkele dagen later, op 10 mei, een e-mail is verstuurd van het ministerie van VWS naar de inspectie waarin wordt gesproken over een huisarts die een patiënt weigerde te vaccineren die geen informed consent-formulier had ondertekend. Minister Hugo de Jonge vroeg zich vervolgens af of dit ‘geen eigenstandige reden is voor een tuchtzaak’.

‘Waarom mogen zij überhaupt hun vak nog uitoefenen?’

De inspectie antwoordde dat deze handelswijze als zelfstandige reden om een tuchtzaak aan te spannen te smal is. “Dit neemt niet weg dat het meegenomen wordt in het onderzoek,” aldus de inspectie.

Het antwoord van de IGJ beviel de minister niet, en hij wilde een gesprek met de inspectie, merkt data-analist Cees van den Bos op. De Jonge vroeg zich af of de inspectie het hele repertoire ‘echt full force’ inzette en of dokter Ramdas überhaupt nog wel zijn beroep mocht uitoefenen.

“Verhalen die de ronde doen (hoor ik uiteraard slechts anekdotisch) waarbij artsen, een aantal huisartsen met name, gewoon ronduit ondermijnend voor de vaccinatiebereidheid te werk gaan, vind ik dusdanig schadelijk voor de vaccinatiecampagne dat ik niet begrijp dat er geen fermer instrumentarium wordt toegepast c.q. zou kunnen worden toegepast,” schreef De Jonge. “Waarom mogen zij überhaupt hun vak nog uitoefenen?”

Dwaze despoot

Neuroloog Jan Bonte trekt van leer: “Het is een absolute schande dat een despoot als Hugo de Jonge hem hiervoor uit zijn vak wilde zetten. Ik mag hopen dat hij zichzelf hiervoor nog eens zal moeten verantwoorden, deze fanatieke dwaze despoot.”

“Ramdas deed wat iedere dokter had moeten doen. Hen voorlichten en zelf de verantwoordelijkheid nemen. Het is ook nog eens een bijzonder sympathiek en warm mens, die deed wat zijn arts zijn hem verplichtte,” vervolgt Bonte.

Huisarts Els van Veen voegt toe: “Hugo de Jonge gedroeg zich als een tiran die geen tegenspraak duldde. Het vaccin moest de enige uitweg zijn uit de pandemie. Medicatie werd verboden, de inspectie werd Inquisitie. En artsen, zoals huisarts Ramdas, die hun eed serieus namen een lastig obstakel.”


4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

130 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Tiran? Het woord “kleuter” doet hem meer recht aan.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Het enige wat een politicus machtig maakt, zijn de idioten die z’n uitspraken opvolgen. Een politicus doet niets! En wanneer een narratief, wat niet verder gaat dan “je hebt ook altijd frikandellen gegeten waarvan je niet weet wat er in zit…”, voldoende is om een paar miljoen mensen over te halen tot een volstrekt ongecontroleerd medisch experiment (aldus Kuipers)… ja, sorry.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Bwahahaha….wtf….wat hadden jullie dan allemaal verwacht van het leven in Führer Rüttler’s Tirannieke Dystopische Apartheids-Paradijs?!!! Al dat soort Dictatoriale- & Staat van Beleg-Bullshit hoort nu eenmaal bij het Nazi-Regime von das Viertes Euro-Reich…Nog ff voor alle duidelijkheid er is in februari 2020 al een Staatsgreep gepleegd in Nederland….dat valt in mijn woordenboek nog steeds onder Hoogverraad!!! De Plegers van deze Coup d’Etat zijn dus ALLEMAAL LANDVERRADERS!!!En behoren dientengevolge dan ook ALLEMAAL Berecht & Veroordeeld te worden door een Militair Tribunaal….

nos=fakenews
nos=fakenews
1 jaar geleden

We weten waar ze wonen! we hebben de postcodes! van deur tot deur en van arm naar arm 🤣😂😂😂
Wat een fascist zeg en dit gedrag is gewoon niet normaal voor een minister van volksgezondheid.
Tribunalen 🤔😏

Back to top button
130
0
We lezen graag je reactie!x