Buitenland

Statisticus stelt vast: er wordt in de EU enorm geknoeid met het aantal ‘besmettingen’ en overlijdens

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wiskundige en statisticus Pavlos Kolias van de Aristoteles-universiteit van Thessaloniki in Griekenland heeft de EU-data over corona nagekeken op afwijkingen. Hij heeft dat gedaan op basis van de wetten van Benford, waarmee anomalieën in de distributie van de cijfers worden blootgelegd.

Kolias constateert dat er in de hele EU kwistig is geknoeid met het aantal ‘besmettingen’ en overlijdens. Lector gezondheidswetenschappen Sam Brokken spreekt van een ‘statistisch bommetje’.

België, Nederland en Frankrijk scoren slecht met een significante en hoog significante probabiliteitswaarde (waarschijnlijkheid) wat betreft ‘besmettingen’ en een zeer hoge waarschijnlijkheid van afwijking bij de geregistreerde overlijdens.

Vooral geknoei in landen met hoge vaccinatiegraad

“Kortom, het zoveelste bewijs dat de cijfers die ons dagdagelijks bereiken weinig correct zijn,” concludeert Brokken.

Landen met een hoge vaccinatiegraad vertonen meer ‘geknoei’ dan landen met een lage vaccinatiegraad, voegt hij toe. “Het wordt dus duidelijk dat cijfers aangestuurd worden om het beleid verkocht te krijgen.”

“Tijd om wakker te worden!” benadrukt hij.

Ontslagen en gecensureerd

Brokken werd eerder dit jaar ontslagen door de PXL Hogeschool in Hasselt omdat hij als wetenschapper vraagtekens zette bij de corona-aanpak. “Er werd me via de telefoon droogweg meegedeeld dat ik mijn activiteiten met onmiddellijke ingang mocht neerleggen,” zei hij.

Hij is niet alleen ontslagen, maar wordt ook gecensureerd door social mediabedrijven als LinkedIn. “Het wordt me onmogelijk gemaakt enige analyse met u te delen. Zelfs een simpele link naar mijn website wordt geblokkeerd,” verzuchtte hij.

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Daar hoef je geen statisticus voor te zijn.

Dit is nu eenmaal inherent daar waar de instituties niet meer werken.

rop
rop
1 jaar geleden

Het geknoei met cijfers is de dekmantel van Overheden, zodat ze onder dat geknoei, hun listige duistere praktijken kunnen voortzetten.

Gregor
Gregor
1 jaar geleden

Dit was te verwachten. Wellicht dat het jaar 2022 het jaar van de vaccinatie-kater gaat worden. Gevaccineerden Covid19 zullen zich afvragen wat ze te wachten te staat, omdat de lange termijn effecten niet duidelijk zijn, maar omdat Omikron wel een einde maakt aan het Covid19 probleem zelf! Dus niet de gevolgen van de vaccinatie ongedaan zal maken.

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
1 jaar geleden

al de overheden in héél europe en de universiteiten, onderwijsinstellingen, en gezondheiszorg zijn één bende die moet opgerold worden !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x