Buitenland

Statisticus stelt vast: er wordt in de EU enorm geknoeid met het aantal ‘besmettingen’ en overlijdens

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wiskundige en statisticus Pavlos Kolias van de Aristoteles-universiteit van Thessaloniki in Griekenland heeft de EU-data over corona nagekeken op afwijkingen. Hij heeft dat gedaan op basis van de wetten van Benford, waarmee anomalieën in de distributie van de cijfers worden blootgelegd.

Kolias constateert dat er in de hele EU kwistig is geknoeid met het aantal ‘besmettingen’ en overlijdens. Lector gezondheidswetenschappen Sam Brokken spreekt van een ‘statistisch bommetje’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

België, Nederland en Frankrijk scoren slecht met een significante en hoog significante probabiliteitswaarde (waarschijnlijkheid) wat betreft ‘besmettingen’ en een zeer hoge waarschijnlijkheid van afwijking bij de geregistreerde overlijdens.

Vooral geknoei in landen met hoge vaccinatiegraad

“Kortom, het zoveelste bewijs dat de cijfers die ons dagdagelijks bereiken weinig correct zijn,” concludeert Brokken.

Landen met een hoge vaccinatiegraad vertonen meer ‘geknoei’ dan landen met een lage vaccinatiegraad, voegt hij toe. “Het wordt dus duidelijk dat cijfers aangestuurd worden om het beleid verkocht te krijgen.”

“Tijd om wakker te worden!” benadrukt hij.

Ontslagen en gecensureerd

Brokken werd eerder dit jaar ontslagen door de PXL Hogeschool in Hasselt omdat hij als wetenschapper vraagtekens zette bij de corona-aanpak. “Er werd me via de telefoon droogweg meegedeeld dat ik mijn activiteiten met onmiddellijke ingang mocht neerleggen,” zei hij.

Hij is niet alleen ontslagen, maar wordt ook gecensureerd door social mediabedrijven als LinkedIn. “Het wordt me onmogelijk gemaakt enige analyse met u te delen. Zelfs een simpele link naar mijn website wordt geblokkeerd,” verzuchtte hij.

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Daar hoef je geen statisticus voor te zijn.

Dit is nu eenmaal inherent daar waar de instituties niet meer werken.

rop
rop
2 jaren geleden

Het geknoei met cijfers is de dekmantel van Overheden, zodat ze onder dat geknoei, hun listige duistere praktijken kunnen voortzetten.

Gregor
Gregor
2 jaren geleden

Dit was te verwachten. Wellicht dat het jaar 2022 het jaar van de vaccinatie-kater gaat worden. Gevaccineerden Covid19 zullen zich afvragen wat ze te wachten te staat, omdat de lange termijn effecten niet duidelijk zijn, maar omdat Omikron wel een einde maakt aan het Covid19 probleem zelf! Dus niet de gevolgen van de vaccinatie ongedaan zal maken.

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
2 jaren geleden

al de overheden in héél europe en de universiteiten, onderwijsinstellingen, en gezondheiszorg zijn één bende die moet opgerold worden !!

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x