Het Complot

Deze man zou op 9/11 een vliegtuig in de Twin Towers hebben gevlogen. Hoe kan het dan dat hij nog zeven jaar heeft geleefd?

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de zeventiende verjaardag van de aanslagen op 11 september 2001 publiceerde de Egyptische krant Al-Masri Al-Youm een onderzoeksartikel over 9/11.

Zeventien jaar na dato blijven er nog steeds geheimen naar buiten komen, aldus de krant, toevoegende dat dit incident in 2001 een excuus was om landen in de Arabische wereld te vernietigen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sommigen zeggen dat de Israëlische Mossad achter 9/11 zit en de aanslagen heeft beraamd om een conflict uit te lokken tussen de VS, het Midden-Oosten en de Arabische wereld.

Gewaarschuwd

De Egyptische oud-minister van Binnenlandse Zaken Habib el-Adly zei in de rechtbank dat de VS verantwoordelijk was voor de onlusten in Egypte in januari 2011.

Hij claimde ook dat de FBI was gewaarschuwd door een FBI-bron binnen Al Qaida dat er een grote terreuroperatie werd voorbereid in de VS.

De bron waarschuwde de FBI in augustus 2001 opnieuw, maar er werd niet naar hem geluisterd, schrijft het dagblad.

Niets te maken

De Egyptisch-Saoedische Mohammed Atta werd een symbool van 9/11. De media noemden zijn naam, lieten zijn foto zien en wezen hem aan als één van de daders.

Osama bin Laden roemde hem als held omdat hij één van de twee vliegtuigen in het World Trade Center zou hebben gevlogen.

Zijn vader bleef echter tot diens dood in 2007 volhouden dat zijn zoon niets te maken had met de aanslagen.

Weigerde

De krant merkt op dat er al die jaren nooit een overlijdensakte van Mohammed Atta is opgemaakt.

Sterker nog: het Egyptische ministerie van Binnenlandse Zaken weigerde 11 september 2001 als overlijdensdatum vast te stellen.

Datum van overlijden

Het meest opvallende is nog dat de Egyptische autoriteiten de Egyptische staatsveiligheidsdienst opdracht hadden gegeven om uit te zoeken of Mohammad Atta al dan niet was overleden.

Na het onderzoek werd de datum van overlijden vastgesteld op 29 oktober 2008, ruim zeven jaar nadat hij volgens de officiële lezing een vliegtuig in de Twin Towers had gevlogen.

[MEMRI]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
5 jaren geleden

De US Senate heeft gisteren unaniem Resolutie 610 aangenomen om tienduizenden documenten te declassificeren en openbaar te maken, waaruit de betrokkenheid van Saudi Arabië bij genoemde aanslagen zou blijken.

Mocht de link niet zichtbaar zijn google dan: qntmpkts keybase pub
of: qntmpkts.keybase.pub

koos
koos
5 jaren geleden
Jeroen Ghuijs
Jeroen Ghuijs
5 jaren geleden

Natuurlijk kan die man dat gezegd hebben want die vliegtuigen zijn ook NOOIT de Towers binnengevlogen,het hele spel was een prachtige animatie , die wel met wat foutjes verspreid is net voor de inslagen.
De betreffende piloten werden vernoemd met foto’s en al, knap dat ze die foto’s ook hadden.
De paniek zorgde er wel voor dat de beelden bij iedereen ingeprent zijn.

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Hee Azrael; ik begrijp wel dat je het rationaliseert , maar gewoon normaal verstand is in deze wel degelijk ver zoek. Daar hoef je geen professor voor te zijn. Als je gewoon is kijkt naar alle mediafeiten van die dag en de periode erna, dan klopt het van geen kant. Meng dat met de periode waarin we zitten, waarin de waarheid voornamelijk bestaat uit leugens en je stelt je anders op. Wat je natuurlijk ook kunt doen, is het afsluiten en gewoon geen mening geven. Beoordeel dat voor jezelf. Fine dag man.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x