Mens en DierCorona

Terrasbezoeker mag van De Jonge niet naar de wc zonder coronapas: ‘Van de pot gerukt’

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf komend weekend moeten terrasbezoekers hun coronatoegangsbewijs laten zien als ze naar de wc willen. Dat heeft zorgminister Hugo de Jonge gezegd. Dit is de consequentie van de wens van de Kamer om de pas niet verplicht te stellen voor terrassen, zei De Jonge.

De Kamer dwong een uitzondering af voor terrassen. Het kabinet liet direct al weten geen voorstander te zijn vanwege praktische bezwaren.

De Jonge droeg een oplossing aan voor horecaondernemers: “Je kunt een dixi naast de terrastafels neerzetten.”

Mislukking

Zijn uitspraken leveren talloze kritische reacties op. “Heerlijk! Incompetentie kent geen grenzen. Wordt er dan meteen een miljard euro vrijgemaakt om boa’s op te leiden die gespecialiseerd zijn in het in de boeien slaan van wildplassers?” vraagt Tweede Kamerlid Wybren van Haga (Belang van Nederland) zich af.

Auteur en spreker Hans van Tellingen zegt: “Laat hem maar ouwehoeren en geef hem een Fanta. Met een rietje. Stop de coronapas. Handhaaf niet. Klaar.”

“Niet alleen dictatoriaal, maar ook onnavolgbaar: de apartheidspas is al een mislukking voordat hij is ingevoerd,” stelt Forum voor Democratie.

Plaspolitie

“Op dit moment kan alles, volgende week alleen maar gedoe. Het is genoeg geweest. Ga terug naar school. En laat ons opnieuw stemmen,” reageert media-ondernemer Erik de Zwart.

Denk-voorman Tunahan Kuzu gebruikt de hashtag ‘plaspolitie’ en schrijft: “Straks staat er bij elk toilet een boa die je coronapas wil zien.”

4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
297 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric
Eric
9 maanden geleden

kan het niet laten om te verwijzen naar mijn grappig bedoelde post over wc-bezoek bij hoge nood. En war blijkt? Hugo vindt dat je inderdaad niet naar de wc mag zonder coronapas.
Zou hij het gelezen hebben en het als een goed idee hebben opgepikt? Ik kan wel janken.

R de Bruijn
R de Bruijn
9 maanden geleden

Wat een blamage,dieprood is Nederland,enkel van schaamte ,ik ben een gevaccineerde, maar ik heb er al spijt van……..VERSCHRIKKELIJK…..MENSEN STA OP !!

Sizu_Sun
Sizu_Sun
9 maanden geleden

Des te meer reden de gelegenheden die er aan mee toen te mijden.

Alex
Alex
9 maanden geleden

Dan kunnen ze toch dixi´s laten plaatsen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

297
0
We lezen graag je reactie!x