Homepagina » Natuur en Milieu » Als mensen dit wisten over het onzinnige Klimaatakkoord, dan zou er een revolutie uitbreken. Twee hoogleraren doen dringende oproep
Als mensen dit wisten over het onzinnige Klimaatakkoord, dan zou er een revolutie uitbreken. Twee hoogleraren doen dringende oproep

Als mensen dit wisten over het onzinnige Klimaatakkoord, dan zou er een revolutie uitbreken. Twee hoogleraren doen dringende oproep

De klimaatbeweging stelt dat de door de mens gemaakte CO2 voor opwarming van de aarde zorgt, maar klimaatverandering is van alle tijden en de mens heeft daar bitter weinig invloed op, stellen emeritus hoogleraren Guus Berkhout en Dick Thoenes.

Ondertussen probeert de overheid op basis van misleidende informatie de burger tot verkeerde en verspillende maatregelen te dwingen, zeggen zij.

We maken van de aarde een vuilnisbelt en zijn bezig om de natuurlijke hulpbronnen versneld uit te putten.

Heilige graal

Daar zou alle aandacht van overheden naartoe moeten gaan, maar de werkelijkheid is anders, schrijft het tweetal.

“Vooral Nederland zit gevangen in het web van een ondeugdelijk Klimaatakkoord waarin CO2-reductie de heilige graal is,” klinkt het.

“We denken het klimaat op aarde naar onze hand te kunnen zetten, maar zijn niet eens in staat de Oostvaardersplassen duurzaam in te richten,” voegen ze toe.

Totaal ander beeld

Hoewel het de klimaatbeweging gelukt is politici ervan te overtuigen dat klimaatverandering wordt veroorzaakt door antropogene CO2, laten metingen en feiten uit het geologische archief een totaal ander beeld zien.

Er zijn steeds meer harde aanwijzingen dat niet de mens maar de natuur het klimaat op aarde regelt, met de zon in de hoofdrol.

We zien dat modelvoorspellingen grote afwijkingen vertonen met de metingen.

Onmisbare grondstof

De hoogleraren merken op dat CO2 een onmisbare grondstof is voor alle op het land en in het water levende flora.

Dat terwijl er een heuse oorlog tegen CO2 wordt gevoerd. “Als de bevolking te weten komt hoe gigantisch de verspilling gaat worden bij de uitvoering van het onzinnige Klimaatakkoord, dan zal onder de middenklasse een revolutie uitbreken,” stellen ze.

Rammelt

Ze doen tot slot een dringende oproep aan minister Wiebes: stop met de uitvoering van het Klimaatakkoord, want het rammelt aan alle kanten.

CO2 is van vitaal belang in de kringloop van het leven, benadrukken Berkhout en Thoenes.

[Elsevier]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Wij weten dat al jaren, nou de rest nog ! En, nou laat die revolutie maar losbarsten hoor, ben echter bang dat daar weinig van terecht komt bij de achteloze en goedgelovige zombies die heden ten dage overal rondlopen.

eksegese
eksegese
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Wat ik overigens met revolutie bedoel is een stille geweldloze revolutie, een revolutie op basis van geen enkele medewerking van de massa aan de criminele machthebbers wat hen onherroepelijk zal ontdoen van al hun macht en verderfelijke invloed, de onmisbare basis voor hun criminele activiteiten. Al het andere is gedoemd te mislukken omdat zij volledig zijn uitgerust zijn om elke opstand op basis van geweld onmiddelijk met nog veel grover geweld de kop in te drukken. Dat is hun terrein, hun specialiteit dus zeker geen zwakke plek.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Daarom zul je hun specialiteit moeten bestrijden met veel verdriet. 1 man die nu in de gevangenis zit, en over enkele decennia zal worden aangemerkt als de held van Noorwegen is daar een voorbeeld van.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

@Strijdervoorvrijheid

Een aantal linksen van de wereld knallen is een heilloze weg en met moord en dwang willen veranderen, het overtuigd niet, hoewel ze het feitelijk verdienen gezien de grote schade en ellende die ze hebben aangericht in de wereld en nog steeds doen. Vergeet daarbij niet dat de nationaal socialistische beweging in Duitsland ooit is opgetuigd door de zionisten. Ook daar is m.i. afstand van te nemen. Zie niet anders dan overal het linkse gezwel, zelfs rechts is links.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

Keer op keer zien we de domheid waarmee leden van de Tweede Kamer de titel van volksvertegenwoordiger tot schande maken.
Ze houden hun mond omdat ze zich veilig wanen scharen achter de partijpolitiek en de alleen heersende politieke top.
Een zijn slecht een paar dappere uitzonderingen in o.a. CDA en PvD.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Van af dag één is gebleken dat de genetisch gemanipuleerde mens als hybride soort niet in staat is de aarde op een fatsoenlijke manier te beheren. De gemanipuleerde mens moest alleen maar goud delven voor de Zio / Annunaki waarvan de directe afstammelingen tot op de dag van vandaag de dienst uitmaken. De mens dient vervolgens als batterij voor deze duivelse buitenaardsen en hoe meer horror, terreur en angst er in die slaafmens leeft hoe beter de batterij werkt en energie genereert. De klimaat terreur past hier perfect in en de dreiging van de Russen natuurlijk.

Only you
Only you
2 jaren geleden

Denk dat de mens eerder door de vervuiling het loodje legt dan het klimaat probleem?

infootje
infootje
2 jaren geleden

Misschien moeten we die klimaat idioten en hun volgelingen maar voorstellen om het goede voorbeeld te geven door te stoppen met ademhalen.
Niet dat het iets uitmaakt v.w.b. de co2 uitstoot maar meer voor de geestelijke gezondheid voor de rest van de bevolking.
Wat blazen glastuinbouwers ook al weer in hun kassen om de opbrengst te verhogen?

Arwijn
Arwijn
2 jaren geleden

CO2 is de belangrijkste voedingsbron voor al het leven naast water en zon.
CO2 terugdringen verzwakt en vertraagd het plant leven. Hoe langer we hier mee doorgaan, hoe groter de kans op een catastrofe waar de planten wereld niet tegenop kan!

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Arwijn
2 jaren geleden

Uit onderzoek van luchtbelletjes uit zeer oude ijslagen is gebleken dat het huidige co2 gehalte in de lucht zeer laag is in verhouding met lang vervlogen veel koudere tijden waar voor zover we aan moeten nemen geen industrie aanwezig was die gebruik maakte van grote hoeveelheden fossiele brandstoffen. De stwlking dat wij schuldig zijn aan klimaatverandering door ons gebruik van fosiele brandatof is volledig uit de duim gezogen en volstrekt gelogen.

peter snijder
peter snijder
Reactie op  Arwijn
2 jaren geleden

inderdaad, c02 hebben wij nodig voor de nodige plantengroei.
dat proces heette Fotosynthese,wat we al op de middelbare school leerden.
warme en koude tijden wisselden elkaar af .zolang deze planeet bestaat.
doordat de mensheid tot grootschalige ontbossing overgaat,daalt de co2 ,en geen plantengroei.
wanneer jan met de pet doorkrijgt,hoe de klimaathysterici met hun duurzaamheidsprojecten en zgn c02 toename de zaak belazeren,en de rekening op de deurmat valt, zal men wakker worden.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Het klimaatakoord zal op een grote farce uitdraaien, een één of andere chinees is nu de wereld aan het opjutten om een potje met duizend miljard en liefst meer te vullen(U voelt misschien al wie daar voor op zal draaien) zal niets uithalen. Ik zag Rutte al weer zeer vereerd zijn, net als bij de bedelbrief van Rihanna. Enkele zullen daar goed(ruim) uit betaald gaan worden en het milieu zal er weinig van voelen. Het zal net zo gaan als de vele miljarden verkwiste ontwikkelingshulp gelden waarvan niemand weet waar het is gebleven en er geen waterpompjes van gemaakt zijn. (daar zullen de BNers van die tijd dan weer om gaan bedelen) De mens zal er niets tegen kunnen doen, het heelal regelt dat namelijk al miljarden jaren zelf. Een kleine opsteker; ‘Zij’ zullen er niet aan moeten twijfelen, dat dit heelal zich ontvouwen zal zoals het moet!

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

@Strijdervoorvrijheid

Al die mensen die zich zo hard inzetten voor negers, waterputjes en zogenaamd arme culturen zijn uiteindelijk de handlangers van de werkelijke macht.

Degene die beticht worden van discriminatie zijn juist de meest tolerante en oprecht denkende mensen, maar worden aangepakt om valse redenen. Omdat deze mensen rechtvaardig zijn, ook voor zichzelf en zaken zien in heldere context. Iedereen die zich inzet voir vluchtelingen, migranten, alles van andere komaf zijn diep van binnen uiteindelijk zelf de grootste racisten. Al die ellende die ze met hun gezalf en gepamper hebben gebracht gaf de macht kans het hele Midden-Oosten en delen van Afrika uit te buiten en naar de hel te bombarderen.

Nu opeens ligt Saoedi-Arabië onder vuur waar het jarenlang homofielen in heiskranen ophangt en vrouwen op pleinen het hoofd afhakt enz. Nu opeens is de slinkse media en hoernalisme geschokt om één vent die zou zijn vermoord in een consulaat? Waar hebben de linkse honden dan al die tijd uitgehangen?

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Als het al nodig is de aarde te koelen zou men als eerste wereldwijd direct moeten stoppen met het kappen van tropische wouden en bossen. niet alleen om de aarde te koelen maar uiteraard om veel meer redenen.
Maar dat levert de geldwolven niets op, sterker nog dat zet een streep door meerdere van hun verderfelijke verdienmodellen. En behalve dat zou er ook nog verschil merkbaar worden en te veel gaan lijken op een oplossing. Dat is echt de bedoeling niet. Onoverkomelijke problemen en bakken geld om die blijvend te bestrijden, dat is hun doel, dat doen ze op alle terrein, zowel op gezondheid, op politiek, op criminaliteit, op terreur, op milieu op alle manieren waarmee ze ons de stuipen op het lijf trachten te jagen en op te zadelen met oneindige problemen die eigenlijk niet bestaan of makkelijk te voorkomen mits bij de wortel aangepakt.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

@eksegese

Volledig met je eens…👍

Eksegese
Eksegese
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

We zijn al zover dat mensen niet meer in staat zijn te genieten van een uitzonderlijk mooie zomer zonder dat een door hen aangewakkerd onterecht schuldgevoel dat tenniet doet. Ten hemel schreiend is het.

Frans2
Frans2
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

[ Als het al nodig is de aarde te koelen zou men als eerste wereldwijd direct moeten stoppen met het kappen van tropische wouden en bossen. ]

De albedo van bosland is 10-20% maar van grasland 25-30%, dus voor de afkoeling is het beter de bossen te kappen.

Wolken hebben een albedo van maar liefst 40-90%, dus het is zinnig overdag zoveel mogelijk contrails te veroorzaken.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Je bedoelt chemtrails, contrails zijn vrij snel weer weg. En die percentages zijn die berekend door dezelfde “wetenschappers” als de klimaatfraudeurs ? Voorlopig is er nog niets uitgekomen van hun doemscenario. Zo’n vaart loopt het kennelijk niet. Volgens Al Gore destijds hadden we al verzopen moeten zijn.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

LS…

Denk dat Gore Al zelf al verzopen is in het gestolen geld waarin hij dagelijks zwemt…

Frans2
Frans2
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

Ik bedoel contrails, chemtrails bestaan immers niet.
En als die percentages, die voor elk weldenkend mens als logisch en rationeel overkomen, niet kloppen, dan toon je dat maar aan.

eksegese
eksegese
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Hier zijn 3 video’s waarin zeer gedetailleerd en zeer helder wordt uitgelegd hoe we door de zogenaamde klimatologen voor de gek gehouden worden. Ik heb het al eerder gepost, dus als je nog steeds twijfelt, kijk er dan een keer naar overtuig jezelf. Dan zijn we tenminste van dit geneuzel af.

https://www.climategate.nl/klimawandel-video/

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Je verandert van onderwerp.
Jij suggereert dat die albedo cijfers door klimaat”fraudeurs” zijn berekend en niet kloppen. Toon jij dat maar aan dan.

eksegese
eksegese
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

In de filmpjes wordt in een zeer consistent verhaal precies uitgelegd dat het co2 gehalte in verhouding op een veel grotere termijn bekeken helemaal niet hoog is, zelfs laag is. Dat co2 gehalte aantoonbaar niets te maken heeft met temperatuur. Dat klimatologen het paniek zaaien doen op basis van zelf in elkaar geknutselde klimaatmodellen, die aantoonbaar nog nooit geklopt hebben, zo ook de weermodellen. Dat ze zeker niet uitgaan van accurate en actuele metingen omdat dan hun hele verhaal niet blijkt te kloppen. Kortom smerige leugens om het volk bang en onzeker te maken en bergen geld uit hun zakken te kloppen.
Overduidelijk puur bedrog in opdracht van corrupte overheden, zoals wij dat al die tijd al gezegd en geschreven hebben.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Deze video’s geven perfect aan dat de klimaatfraudeurs willens en wetens overal over liegen. Waarom zou iemand nog iets geloven van al wat ze beweren ?

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Jij suggereert dat die albedo cijfers door klimaatfraudeurs zijn berekend en niet kloppen.

Dan kun je nog 10 reacties en filmpjes over CO2 en zogenaamde “klimaatfraudeurs” plaatsen, maar daarmee bewijs je je bewering niet.

eksegese
eksegese
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Daarmee bewijs ik dat het fraudeurs zijn. Bewijs jij het tegendeel maar. En krijg voor mijn part de klimaatkrampen.

salvar
salvar
2 jaren geleden

@arwijn

inderdaad hebben (heeft) de wereld en het leven CO2 nodig , kijk langs de snelweg of spoorlijn alles stat er mooi bij en bloeit als een gek.
onder het mom van vervuiling en klimaatverandering maken ze ons kapot,wat natuurlijk ook de bedoeling is.
500 honderdmiljoen is genoeg op deze wereld wordt er gezegd dus….., zullen ze alles in het werk stellen om dit te bereiken.
de klimaatgekken doen lustig mee helemaal gehersenspoeld zijn die malloten.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  salvar
2 jaren geleden

Als Nederland zich zo’n zorgen maakt, investeer dan simpelweg in dijkverhogingen en verstevigingen. Klaar…

Jur
Jur
2 jaren geleden

Ik heb dit artikel op mijn Facebook pagina geplaatst, maar omdat ik een Facebook shadow-ban heb voor dit soort spul ziet niemand het.

Nu blijven de mainstream sukkels dus nog langer denken dat het verhaal van de omgekochte mainstream media ‘wetenschappers’ de waarheid is.

x

Check Also

gates

Bill Gates koopt stilletjes 100.000 hectare landbouwgrond

Miljardair Bill Gates heeft stilletjes zo’n 100.000 ...

geoloog

Geoloog: Aarde stevent af op nieuwe ijstijd

Het klimaat is cyclisch. We naderen het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x