Natuur en Milieu

Als mensen dit wisten over het onzinnige Klimaatakkoord, dan zou er een revolutie uitbreken. Twee hoogleraren doen dringende oproep

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De klimaatbeweging stelt dat de door de mens gemaakte CO2 voor opwarming van de aarde zorgt, maar klimaatverandering is van alle tijden en de mens heeft daar bitter weinig invloed op, stellen emeritus hoogleraren Guus Berkhout en Dick Thoenes.

Ondertussen probeert de overheid op basis van misleidende informatie de burger tot verkeerde en verspillende maatregelen te dwingen, zeggen zij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

We maken van de aarde een vuilnisbelt en zijn bezig om de natuurlijke hulpbronnen versneld uit te putten.

Heilige graal

Daar zou alle aandacht van overheden naartoe moeten gaan, maar de werkelijkheid is anders, schrijft het tweetal.

“Vooral Nederland zit gevangen in het web van een ondeugdelijk Klimaatakkoord waarin CO2-reductie de heilige graal is,” klinkt het.

“We denken het klimaat op aarde naar onze hand te kunnen zetten, maar zijn niet eens in staat de Oostvaardersplassen duurzaam in te richten,” voegen ze toe.

Totaal ander beeld

Hoewel het de klimaatbeweging gelukt is politici ervan te overtuigen dat klimaatverandering wordt veroorzaakt door antropogene CO2, laten metingen en feiten uit het geologische archief een totaal ander beeld zien.

Er zijn steeds meer harde aanwijzingen dat niet de mens maar de natuur het klimaat op aarde regelt, met de zon in de hoofdrol.

We zien dat modelvoorspellingen grote afwijkingen vertonen met de metingen.

Onmisbare grondstof

De hoogleraren merken op dat CO2 een onmisbare grondstof is voor alle op het land en in het water levende flora.

Dat terwijl er een heuse oorlog tegen CO2 wordt gevoerd. “Als de bevolking te weten komt hoe gigantisch de verspilling gaat worden bij de uitvoering van het onzinnige Klimaatakkoord, dan zal onder de middenklasse een revolutie uitbreken,” stellen ze.

Rammelt

Ze doen tot slot een dringende oproep aan minister Wiebes: stop met de uitvoering van het Klimaatakkoord, want het rammelt aan alle kanten.

CO2 is van vitaal belang in de kringloop van het leven, benadrukken Berkhout en Thoenes.

[Elsevier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Wij weten dat al jaren, nou de rest nog ! En, nou laat die revolutie maar losbarsten hoor, ben echter bang dat daar weinig van terecht komt bij de achteloze en goedgelovige zombies die heden ten dage overal rondlopen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
5 jaren geleden

Keer op keer zien we de domheid waarmee leden van de Tweede Kamer de titel van volksvertegenwoordiger tot schande maken.
Ze houden hun mond omdat ze zich veilig wanen scharen achter de partijpolitiek en de alleen heersende politieke top.
Een zijn slecht een paar dappere uitzonderingen in o.a. CDA en PvD.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
5 jaren geleden

LS…

Van af dag één is gebleken dat de genetisch gemanipuleerde mens als hybride soort niet in staat is de aarde op een fatsoenlijke manier te beheren. De gemanipuleerde mens moest alleen maar goud delven voor de Zio / Annunaki waarvan de directe afstammelingen tot op de dag van vandaag de dienst uitmaken. De mens dient vervolgens als batterij voor deze duivelse buitenaardsen en hoe meer horror, terreur en angst er in die slaafmens leeft hoe beter de batterij werkt en energie genereert. De klimaat terreur past hier perfect in en de dreiging van de Russen natuurlijk.

Only you
Only you
5 jaren geleden

Denk dat de mens eerder door de vervuiling het loodje legt dan het klimaat probleem?

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x