Homepagina » Natuur en Milieu » Als mensen dit wisten over het onzinnige Klimaatakkoord, dan zou er een revolutie uitbreken. Twee hoogleraren doen dringende oproep
Als mensen dit wisten over het onzinnige Klimaatakkoord, dan zou er een revolutie uitbreken. Twee hoogleraren doen dringende oproep

Als mensen dit wisten over het onzinnige Klimaatakkoord, dan zou er een revolutie uitbreken. Twee hoogleraren doen dringende oproep

De klimaatbeweging stelt dat de door de mens gemaakte CO2 voor opwarming van de aarde zorgt, maar klimaatverandering is van alle tijden en de mens heeft daar bitter weinig invloed op, stellen emeritus hoogleraren Guus Berkhout en Dick Thoenes.

Ondertussen probeert de overheid op basis van misleidende informatie de burger tot verkeerde en verspillende maatregelen te dwingen, zeggen zij.

We maken van de aarde een vuilnisbelt en zijn bezig om de natuurlijke hulpbronnen versneld uit te putten.

Heilige graal

Daar zou alle aandacht van overheden naartoe moeten gaan, maar de werkelijkheid is anders, schrijft het tweetal.

“Vooral Nederland zit gevangen in het web van een ondeugdelijk Klimaatakkoord waarin CO2-reductie de heilige graal is,” klinkt het.

“We denken het klimaat op aarde naar onze hand te kunnen zetten, maar zijn niet eens in staat de Oostvaardersplassen duurzaam in te richten,” voegen ze toe.

Totaal ander beeld

Hoewel het de klimaatbeweging gelukt is politici ervan te overtuigen dat klimaatverandering wordt veroorzaakt door antropogene CO2, laten metingen en feiten uit het geologische archief een totaal ander beeld zien.

Er zijn steeds meer harde aanwijzingen dat niet de mens maar de natuur het klimaat op aarde regelt, met de zon in de hoofdrol.

We zien dat modelvoorspellingen grote afwijkingen vertonen met de metingen.

Onmisbare grondstof

De hoogleraren merken op dat CO2 een onmisbare grondstof is voor alle op het land en in het water levende flora.

Dat terwijl er een heuse oorlog tegen CO2 wordt gevoerd. “Als de bevolking te weten komt hoe gigantisch de verspilling gaat worden bij de uitvoering van het onzinnige Klimaatakkoord, dan zal onder de middenklasse een revolutie uitbreken,” stellen ze.

Rammelt

Ze doen tot slot een dringende oproep aan minister Wiebes: stop met de uitvoering van het Klimaatakkoord, want het rammelt aan alle kanten.

CO2 is van vitaal belang in de kringloop van het leven, benadrukken Berkhout en Thoenes.

[Elsevier]


Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Als het al nodig is de aarde te koelen zou men als eerste wereldwijd direct moeten stoppen met het kappen van tropische wouden en bossen. niet alleen om de aarde te koelen maar uiteraard om veel meer redenen.
  Maar dat levert de geldwolven niets op, sterker nog dat zet een streep door meerdere van hun verderfelijke verdienmodellen. En behalve dat zou er ook nog verschil merkbaar worden en te veel gaan lijken op een oplossing. Dat is echt de bedoeling niet. Onoverkomelijke problemen en bakken geld om die blijvend te bestrijden, dat is hun doel, dat doen ze op alle terrein, zowel op gezondheid, op politiek, op criminaliteit, op terreur, op milieu op alle manieren waarmee ze ons de stuipen op het lijf trachten te jagen en op te zadelen met oneindige problemen die eigenlijk niet bestaan of makkelijk te voorkomen mits bij de wortel aangepakt.

  20 likes
  • [ Als het al nodig is de aarde te koelen zou men als eerste wereldwijd direct moeten stoppen met het kappen van tropische wouden en bossen. ]

   De albedo van bosland is 10-20% maar van grasland 25-30%, dus voor de afkoeling is het beter de bossen te kappen.

   Wolken hebben een albedo van maar liefst 40-90%, dus het is zinnig overdag zoveel mogelijk contrails te veroorzaken.

   11 likes
   • Je bedoelt chemtrails, contrails zijn vrij snel weer weg. En die percentages zijn die berekend door dezelfde “wetenschappers” als de klimaatfraudeurs ? Voorlopig is er nog niets uitgekomen van hun doemscenario. Zo’n vaart loopt het kennelijk niet. Volgens Al Gore destijds hadden we al verzopen moeten zijn.

    13 likes
    • Ik bedoel contrails, chemtrails bestaan immers niet.
     En als die percentages, die voor elk weldenkend mens als logisch en rationeel overkomen, niet kloppen, dan toon je dat maar aan.

     6 likes
     • In de filmpjes wordt in een zeer consistent verhaal precies uitgelegd dat het co2 gehalte in verhouding op een veel grotere termijn bekeken helemaal niet hoog is, zelfs laag is. Dat co2 gehalte aantoonbaar niets te maken heeft met temperatuur. Dat klimatologen het paniek zaaien doen op basis van zelf in elkaar geknutselde klimaatmodellen, die aantoonbaar nog nooit geklopt hebben, zo ook de weermodellen. Dat ze zeker niet uitgaan van accurate en actuele metingen omdat dan hun hele verhaal niet blijkt te kloppen. Kortom smerige leugens om het volk bang en onzeker te maken en bergen geld uit hun zakken te kloppen.
      Overduidelijk puur bedrog in opdracht van corrupte overheden, zoals wij dat al die tijd al gezegd en geschreven hebben.

      9 likes
     • Hier zijn 3 video’s waarin zeer gedetailleerd en zeer helder wordt uitgelegd hoe we door de zogenaamde klimatologen voor de gek gehouden worden. Ik heb het al eerder gepost, dus als je nog steeds twijfelt, kijk er dan een keer naar overtuig jezelf. Dan zijn we tenminste van dit geneuzel af.

      https://www.climategate.nl/klimawandel-video/

      8 likes
     • Je verandert van onderwerp.
      Jij suggereert dat die albedo cijfers door klimaat”fraudeurs” zijn berekend en niet kloppen. Toon jij dat maar aan dan.

      4 likes
     • Jij suggereert dat die albedo cijfers door klimaatfraudeurs zijn berekend en niet kloppen.

      Dan kun je nog 10 reacties en filmpjes over CO2 en zogenaamde “klimaatfraudeurs” plaatsen, maar daarmee bewijs je je bewering niet.

      4 likes
     • Deze video’s geven perfect aan dat de klimaatfraudeurs willens en wetens overal over liegen. Waarom zou iemand nog iets geloven van al wat ze beweren ?

      3 likes
     • Daarmee bewijs ik dat het fraudeurs zijn. Bewijs jij het tegendeel maar. En krijg voor mijn part de klimaatkrampen.

      1 likes
    • LS…

     Denk dat Gore Al zelf al verzopen is in het gestolen geld waarin hij dagelijks zwemt…

     20 likes
  • @eksegese

   Volledig met je eens…👍

   7 likes
   • We zijn al zover dat mensen niet meer in staat zijn te genieten van een uitzonderlijk mooie zomer zonder dat een door hen aangewakkerd onterecht schuldgevoel dat tenniet doet. Ten hemel schreiend is het.

    14 likes
 2. Wij weten dat al jaren, nou de rest nog ! En, nou laat die revolutie maar losbarsten hoor, ben echter bang dat daar weinig van terecht komt bij de achteloze en goedgelovige zombies die heden ten dage overal rondlopen.

  37 likes
  • Wat ik overigens met revolutie bedoel is een stille geweldloze revolutie, een revolutie op basis van geen enkele medewerking van de massa aan de criminele machthebbers wat hen onherroepelijk zal ontdoen van al hun macht en verderfelijke invloed, de onmisbare basis voor hun criminele activiteiten. Al het andere is gedoemd te mislukken omdat zij volledig zijn uitgerust zijn om elke opstand op basis van geweld onmiddelijk met nog veel grover geweld de kop in te drukken. Dat is hun terrein, hun specialiteit dus zeker geen zwakke plek.

   20 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Daarom zul je hun specialiteit moeten bestrijden met veel verdriet. 1 man die nu in de gevangenis zit, en over enkele decennia zal worden aangemerkt als de held van Noorwegen is daar een voorbeeld van.

    7 likes
    • @Strijdervoorvrijheid

     Een aantal linksen van de wereld knallen is een heilloze weg en met moord en dwang willen veranderen, het overtuigd niet, hoewel ze het feitelijk verdienen gezien de grote schade en ellende die ze hebben aangericht in de wereld en nog steeds doen. Vergeet daarbij niet dat de nationaal socialistische beweging in Duitsland ooit is opgetuigd door de zionisten. Ook daar is m.i. afstand van te nemen. Zie niet anders dan overal het linkse gezwel, zelfs rechts is links.

     6 likes
 3. CO2 is de belangrijkste voedingsbron voor al het leven naast water en zon.
  CO2 terugdringen verzwakt en vertraagd het plant leven. Hoe langer we hier mee doorgaan, hoe groter de kans op een catastrofe waar de planten wereld niet tegenop kan!

  20 likes
  • Uit onderzoek van luchtbelletjes uit zeer oude ijslagen is gebleken dat het huidige co2 gehalte in de lucht zeer laag is in verhouding met lang vervlogen veel koudere tijden waar voor zover we aan moeten nemen geen industrie aanwezig was die gebruik maakte van grote hoeveelheden fossiele brandstoffen. De stwlking dat wij schuldig zijn aan klimaatverandering door ons gebruik van fosiele brandatof is volledig uit de duim gezogen en volstrekt gelogen.

   24 likes
  • inderdaad, c02 hebben wij nodig voor de nodige plantengroei.
   dat proces heette Fotosynthese,wat we al op de middelbare school leerden.
   warme en koude tijden wisselden elkaar af .zolang deze planeet bestaat.
   doordat de mensheid tot grootschalige ontbossing overgaat,daalt de co2 ,en geen plantengroei.
   wanneer jan met de pet doorkrijgt,hoe de klimaathysterici met hun duurzaamheidsprojecten en zgn c02 toename de zaak belazeren,en de rekening op de deurmat valt, zal men wakker worden.

   8 likes
 4. Strijdervoorvrijheid

  Het klimaatakoord zal op een grote farce uitdraaien, een één of andere chinees is nu de wereld aan het opjutten om een potje met duizend miljard en liefst meer te vullen(U voelt misschien al wie daar voor op zal draaien) zal niets uithalen. Ik zag Rutte al weer zeer vereerd zijn, net als bij de bedelbrief van Rihanna. Enkele zullen daar goed(ruim) uit betaald gaan worden en het milieu zal er weinig van voelen. Het zal net zo gaan als de vele miljarden verkwiste ontwikkelingshulp gelden waarvan niemand weet waar het is gebleven en er geen waterpompjes van gemaakt zijn. (daar zullen de BNers van die tijd dan weer om gaan bedelen) De mens zal er niets tegen kunnen doen, het heelal regelt dat namelijk al miljarden jaren zelf. Een kleine opsteker; ‘Zij’ zullen er niet aan moeten twijfelen, dat dit heelal zich ontvouwen zal zoals het moet!

  8 likes
  • @Strijdervoorvrijheid

   Al die mensen die zich zo hard inzetten voor negers, waterputjes en zogenaamd arme culturen zijn uiteindelijk de handlangers van de werkelijke macht.

   Degene die beticht worden van discriminatie zijn juist de meest tolerante en oprecht denkende mensen, maar worden aangepakt om valse redenen. Omdat deze mensen rechtvaardig zijn, ook voor zichzelf en zaken zien in heldere context. Iedereen die zich inzet voir vluchtelingen, migranten, alles van andere komaf zijn diep van binnen uiteindelijk zelf de grootste racisten. Al die ellende die ze met hun gezalf en gepamper hebben gebracht gaf de macht kans het hele Midden-Oosten en delen van Afrika uit te buiten en naar de hel te bombarderen.

   Nu opeens ligt Saoedi-Arabië onder vuur waar het jarenlang homofielen in heiskranen ophangt en vrouwen op pleinen het hoofd afhakt enz. Nu opeens is de slinkse media en hoernalisme geschokt om één vent die zou zijn vermoord in een consulaat? Waar hebben de linkse honden dan al die tijd uitgehangen?

   18 likes
 5. @arwijn

  inderdaad hebben (heeft) de wereld en het leven CO2 nodig , kijk langs de snelweg of spoorlijn alles stat er mooi bij en bloeit als een gek.
  onder het mom van vervuiling en klimaatverandering maken ze ons kapot,wat natuurlijk ook de bedoeling is.
  500 honderdmiljoen is genoeg op deze wereld wordt er gezegd dus….., zullen ze alles in het werk stellen om dit te bereiken.
  de klimaatgekken doen lustig mee helemaal gehersenspoeld zijn die malloten.

  8 likes
 6. Misschien moeten we die klimaat idioten en hun volgelingen maar voorstellen om het goede voorbeeld te geven door te stoppen met ademhalen.
  Niet dat het iets uitmaakt v.w.b. de co2 uitstoot maar meer voor de geestelijke gezondheid voor de rest van de bevolking.
  Wat blazen glastuinbouwers ook al weer in hun kassen om de opbrengst te verhogen?

  10 likes
 7. De vraag of het klimaat verandert door de mens of niet, is helemaal niet interessant. “WE” kunnen natuurlijk wel zo snel mogelijk van fossiele brandstoffen af om moeder aarde te ontlasten. WaterStof in combinatie met Wind, Zon, Getijde zijn goede oplossingen hiervoor: Bij een concrete WaterStof Agenda is NL binnen 10 jaar van de fossiele branstoffen af en het verdient zichzelf terug door niet langer uitgaven daaraan. Tenzij nulpunt energie zich nog aandient, maar aan dat front is het erg stil geworden: Zien is Geloven.

  Het woord “DUURZAAM” zegt het al: Duurzaam kost per definitie minder (“geld”) dan meer ontrekken aan de aarde dan dat de aarde kan geven. En dat geldt ook voor bodem verontachtzaming door bestrijdingsmiddelen. Je moet dan wel “los komen” van de Angelsaksische neo liberale economische principes. Daar zijn we wel klaar mee…. Mag ik toch hopen….

  De boodschap is: Fossiel vrij en niet meer van de aarde ontrekken dan het geeft: Dat kan binnen 10 jaar gerealiseerd worden zonder inleveren op de levensstijl van de (gemiddelde!) huidige mens

  9 likes
 8. LS…

  Van af dag één is gebleken dat de genetisch gemanipuleerde mens als hybride soort niet in staat is de aarde op een fatsoenlijke manier te beheren. De gemanipuleerde mens moest alleen maar goud delven voor de Zio / Annunaki waarvan de directe afstammelingen tot op de dag van vandaag de dienst uitmaken. De mens dient vervolgens als batterij voor deze duivelse buitenaardsen en hoe meer horror, terreur en angst er in die slaafmens leeft hoe beter de batterij werkt en energie genereert. De klimaat terreur past hier perfect in en de dreiging van de Russen natuurlijk.

  7 likes
 9. Minder CO2 betekent minder groen…
  Dus minder voedsel en minder zuurstof.
  Hongersnoden/oorlogen zijn het gevolg,
  en…, minder mensen op aarde.
  En daar, mijne dames en heren,
  is het ze om te doen.
  Draag die krankzinnige elite vooral
  op handen, en u komt vanzelf op de koffie.

  7 likes
 10. waarom kan ik de like,s niet in vullen ?? telkens ik dat doe veranderd er eigenlijk niets maar de meesten hebben wel gelijk in hun commentaar wij worden belazerd waar we bij zitten ! door de GELDWOLVEN het enigste wat er gebeuren moet ? is die geldwolven eens totaal helemaal leeg zuigen . bankroet maken

  6 likes
 11. Ik heb dit artikel op mijn Facebook pagina geplaatst, maar omdat ik een Facebook shadow-ban heb voor dit soort spul ziet niemand het.

  Nu blijven de mainstream sukkels dus nog langer denken dat het verhaal van de omgekochte mainstream media ‘wetenschappers’ de waarheid is.

  5 likes
 12. Denk dat de mens eerder door de vervuiling het loodje legt dan het klimaat probleem?

  3 likes
 13. Hahahaha:

  “As predicted, the IPCC has released their hot air report on 1.5C of global warming and the lamestream fake news lying establishment lapdog media is hyping it as the end of the world as we know it…unless you pay the globalists more money to atone for your carbon sins, of course. This week on #PropagandaWatch James breaks down the latest propaganda push for carbon eugenics and what it means for the coming technocratic slave state.”

  https://www.youtube.com/watch?v=JA8n9fm5fwE

  3 likes
 14. Nou?

  Wanneer spreken we af in den Haag? Neem een hooivork en strandlaarzen mee!!!

  3 likes
 15. Ga helemaal akkoord met dat van de wereld een grote vuilnisbak gemaakt is, en geen enkele politicus die daar over praat. Ze hebben daar wel een oplossing voor: de vervuiler betaalt
  Als CO2 de boosdoener is, waarom investeren banken (en dus ook overheden) dan in vreselijk vervuilende zaken zoals olie- en gasfracking!?
  Opvallend is toch ook de stijging van het aantal bosbranden en aardbevingen.
  Het lijkt juist de bedoeling heel snel nog meer CO2 in de lucht te pompen, zodat valse verbanden kunnen worden gelegd.
  Dus ja, mogen wij binnenkort niks meer? Alles krijgt nu al een CO2 waarde, een boterham zoveel, een km rijden zoveel… en de enige oplossing lijkt geld te zijn, terwijl het geld is geweest dat al deze problemen heeft veroorzaakt! 🙂
  Jammer dat bedrukt papier meer waard is dan het leven zelf, maar blijkbaar zit het collectief bewustzijn vast in dat geloof.

  3 likes
 16. De tol van geneeskunde is kinderbeperking ! Het menselijk konijn vreet de aarde kaal . Geen kinderbijslag , maar kinderbelasting . ( geneeskunde is de grootse in greep in de natuur )

  3 likes
 17. Keer op keer zien we de domheid waarmee leden van de Tweede Kamer de titel van volksvertegenwoordiger tot schande maken.
  Ze houden hun mond omdat ze zich veilig wanen scharen achter de partijpolitiek en de alleen heersende politieke top.
  Een zijn slecht een paar dappere uitzonderingen in o.a. CDA en PvD.

  2 likes
 18. ZURE REGEN, GAT IN OZONLAAG, CLIMATE CHANGE EN NU WEER ZEESPIEGEL RISING. LOL. Parijs werd trouwens al gesloopt om een kleine brandstof heffing die ook als klimaatmaatregel gold. Nu hebben ze het weer over zeespiegelstijging veroorzaakt door melting icebergs. 80% VAN HET IJS VAN EEN IJSBERG BEVIND ZICH ONDER WATER. GAAT DUS ALLEEN OVER DE TOPLAAG DIE OOK NOG EENS WEER AANGROEIT. IJS is ook bros, betekend dat volume smeltwater minder is dan volume ijs. Get the picture? LMAO. CLIMATE CHANGE VEROORZAAKT DOOR DE MENS IS EEN HOAX VERZONNEN DOOR KLIMAATKAPITALISTEN EN GELOOFD DOOR SCHAPEN, ONWETENDE KINDEREN EN LINKSE POLITIEK. ANGST ZAAIEN IS HET JUISTE WOORD. VROEGER WAS DIT DE ROL VAN DE KERK TEGENWOORDIG VAN DE MEDIA.

  2 likes
 19. Er is een over productie van CO2
  En daar is wat aan te doen we kunnen er zelfs nieuwe brandstof van maken.
  Kijk maar eens naar dit filmpje en zie wat er al mogelijk is.
  https://www.facebook.com/VICEAustralia/videos/2143022985727922/

  0 likes
 20. De mens die het klimaat van de aarde gaat regelen, gelijk een thermostaat van de centrale verwarming die hoger en lager gezet kan worden. Hoe dom kan je zijn om daar in te geloven. Er zijn perioden in de geschiedenis geweest dat het veel en veel warmer op aarde was dan nu, en dat gedurende een zeer lange tijdsperiode. Veel mensen waren er nog niet op aarde, terwijl auto’s en fabrieken nog niet eens bestonden. Bovendien waren grote delen van de aarde nog bebost. Vanwaar kwam die opwarming van de aarde dan vandaan ? De aarde regelt dit zelf in combinatie met de activiteit van de zon. Er zijn in de loop van duizenden jaren zowel hete periodes geweest alsmede ijstijden. Zou de mens er toch in slagen het CO2 gehalte in de lucht drastisch te verlagen, dan zou onze natuur, en dus ook de mens zelf daarvan het slachtoffer worden. De natuur kan alleen voortbestaan als deze een normale portie CO2 krijgt toebedeeld. Het mensdom zou sterk inkrimpen. En laat dat nu net de bedoeling zijn van die klimaatgekken, aangestuurd door de E.U. en Bilderberg. Een kleine mensheid die onder het juk moet leven van enkele dictators. De eersten hebben een erbarmelijk leven, de tweede groep zal in ongekende weelde leven en de kleine bevolking uitzuigen !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

royals

Mensen zijn het zat om continu uitgemaakt te worden voor racist. Hoe de politieke klasse en royals de massa demoniseren

Er was de afgelopen weken veel te ...

gemeente

Gemeente in Drenthe ontkent klimaatverandering formeel, maar het duurt niet lang voordat GroenLinks ingrijpt

In de gemeente Aa en Hunze is ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.