Buitenland

Verkiezingsfraude: het bewijs dat de NOS niet kan vinden

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Trump zei tijdens een toespraak dat stembiljetten ‘oneerlijk’ en ‘corrupt’ geteld worden. De meeste grote Amerikaanse nieuwszenders schakelden weg terwijl Trump nog aan het speechen was. De president is verschillende rechtszaken begonnen tegen verkiezingsfraude. De NOS heeft wat mensen opgetrommeld die beweren dat er geen bewijs voor is. Toch is het er wel degelijk, zegt Christina Bobb van One America News.

De president stelde tijdens zijn speech de verkiezingsfraude in Michigan, Wisconsin, Arizona, Georgia en Pennsylvania aan de kaak. Ook vertelde hij hoe de Republikeinen zijn tegengewerkt tijdens de verkiezingen. Er zijn video’s waarin te zien is dat stembureaumedewerkers stembiljetten invullen, er is een lijst van meer dan 14.000 overleden mensen die gestemd hebben in Detroit en er zijn filmpjes van stembureaumedewerkers die uit stembureaus zijn gegooid. Medewerkers van de Trump-campagne kregen zelfs met een bevelschrift geen toegang tot stembureaus. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Naast dit directe bewijs is er ook het nodige indirecte bewijs. Zo lag Trump in eerste instantie honderdduizenden stemmen voor op Biden in Pennsylvania, Georgia, Michigan en Wisconsin. Vervolgens besloten de gouverneurs van die staten te stoppen met het tellen van stemmen en iedereen naar huis te sturen. Midden in de nacht doken er opeens miljoenen stembiljetten op bij stembureaus, waarvan het overgrote deel voor Biden was. In sommige gevallen waren ze allemaal voor Biden. Dat is statistisch gezien onmogelijk, zegt Bobb.

Verontrustende trend

Daarnaast weigerde de minister van Binnenlandse Zaken van Michigan Jocelyn Benson de stemaantallen op de officiële verkiezingswebsite te vermelden. Waarom vullen stembureaumedewerkers stembiljetten in? Hoe kunnen overleden mensen stemmen? En waarom verbergt Michigan de aantallen?

“Eén logische conclusie is dat de Democraten valsspelen en dat ze worden geholpen door de media,” zegt Bobb. Ze voegt toe dat video’s en berichten over verkiezingsfraude worden gecensureerd of verwijderd door social media. “Een verontrustende trend.”

Bobb verwacht dat Trump alsnog gaat winnen zodra de rechter zich hierover heeft gebogen.

4.6 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rick
Rick
3 jaren geleden

Heel voorspelbaar allemaal maar Trump heeft dit zien aankomen

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
3 jaren geleden

En nou, dat wordt dus vechten tegen de bierkaai voor de man. Als het allemaal waar is wat ik hier lees dan staat er ons hier nog wat te wachten in maart. Ik zie het al voor me, die lekkere covid wordt dus overal voor misbruikt. Stemmen per poststuk??? Laat me niet lachen we gaan een hele slechte tijd te gemoed.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Trump is democratisch gekozen en welkom geheten door zijn voorganger. Laat hem op zijn beurt respect tonen voor het verkiezingsproces dat niet links of rechts is. Het is nooit leuk om te verliezen maar de echte winnaar neemt zijn verlies grootmoedig.
Wat staan stampvoeten als een verongelijkte kleuter is een president onwaardig.

Christina
Christina
3 jaren geleden

Hopelijk komt de waarheid aan het licht en worden de echte stemmen geteld. Trump is de winnaar.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x