Homepagina » Het Complot » CIA vermoordde Kennedy-broers in opdracht van Israël. Amerikaanse onderzoeker onthult wat er achter zit
CIA vermoordde Kennedy-broers in opdracht van Israël. Amerikaanse onderzoeker onthult wat er achter zit

CIA vermoordde Kennedy-broers in opdracht van Israël. Amerikaanse onderzoeker onthult wat er achter zit

Oud-president John F. Kennedy en zijn broer Robert F. Kennedy zijn waarschijnlijk in opdracht van Israël vermoord door CIA-agenten. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker.

De Pakistaanse immigrant Sirhan Sirhan werd in 1969 veroordeeld voor de moord op RFK. Hij zit nog altijd in de gevangenis. De voormalige senator werd doodgeschoten in het Ambassador Hotel in Los Angeles.

Diverse experts hebben gezegd dat de CIA een motief had om de gebroeders Kennedy te vermoorden.

In opdracht van Israël

Er zijn beelden van drie mannen die rond het moment van de moord op RFK in het hotel waren. Deze mannen zijn geïdentificeerd als CIA-agenten, zei Kevin Barrett.

“De gebroeders Kennedy zijn vermoord in opdracht van Israël,” zei hij tegen Press TV.

“John F. Kennedy wilde het Israëlische kernwapenprogramma beëindigen en werd vermoord omdat de Israëli’s, met name [oud-premier David] Ben-Gurion, meenden dat het voortbestaan van Israël hierdoor in het gedrang zou komen,” voegde hij toe.

Zondebok

“Sirhan Sirhan werd aangewezen als zondebok,” aldus Barrett. “Hij werd gehypnotiseerd en had geen idee wat hij op de plek van de moord deed.”

Hij werd volgens hem door de zionisten gebruikt voor propagandadoeleinden.

In een interview met de Washington Post, dat afgelopen weekend werd gepubliceerd, zei Robert F. Kennedy jr., de zoon van RFK, dat hij maandenlang onderzoek heeft gedaan naar autopsieresultaten, politierapporten en getuigenverslagen.

Tweede schutter

Hij ontmoette daarnaast de inmiddels 74-jarige Sirhan in de gevangenis.

Kennedy zegt niet te geloven dat Sirhan de moord heeft gepleegd en denkt dat er een tweede schutter was.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Press TV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Er wordt hier weer flink en ANONIEM op de Joden gescholden door een paar bedenkelijke types die niet echt op de hoogte zijn van de geschiedenis.

  6 likes
  • @Joris,

   Doe mij aub een plezier en besteed 1 uurtje van uw kostbare tijd om deel 1 van de docu:

   Europa The last Battle te bekijken beste en kom dan hier de mensen de geschiedenis opnieuw leren.

   En anoniem, voor mij hoeft het niet hoor, want IK, mijn beste, heb genoeg van alle leugens en bedrog.

   Indien u de docu niet bekijkt, wat u uiteraard zelf maar moet bepalen, heeft het absoluut geen doel om te reageren op mijn commentaar.

   Men moet namelijk wel een beetje op de hoogte zijn van de geschiedenis, en dan bedoel ik de echte geschiedenis.

   Veel PLEZIER met kijken naar GODS VOLK.

   Gladiator

   19 likes
   • Gladiator,
    Ik ken de geschiedenis vanaf de geboorte van Abraham tot heden.
    Joris heeft gelijk. Misschien heeft u de verkeerde (linkse) informatie.

    1 likes
    • @Eelke Piers,

     Heeft u betreffende docu waarvan ik de naam heb bijgevoegd bekeken, althans het eerste deel al!!

     Zo niet dan einde discussie als u het niet erg vindt.

     Deze serie bestaat uit 10 delen en…nou ja. Zou het heel fijn vinden als u mij hierover dan uw commentaar zou willen geven. het 1e deel duurt nl maar een klein uurtje en is oh zo wetenswaardig.

     Ik word om eerlijk te zijn ziek van alles wat met dit volk te maken heeft alsmede hun handelswijze en indoctrinatie van de WERELD.

     Dus nogmaals graag uw commentaar over deel 1.

     M.vr.gr.

     Gladiator

     10 likes
    • Aanvulling. Soms zitten er meer rotte appels in een kist met Israëlisch

     2 likes
  • ze hebben gelijk, gevaarlijke mensen.

   3 likes
 2. Maar helaas stond voor WW2 begon als vast dat de Askenazi Zionist Hitler strikt het plan zou uitvoeren wat als doel had om het NWO Commandocentrum IsraHel neer te plempen…

  Zogenaamd een bijna heel volk “uitegroeid” (Ahum) zodat vervolgens een ander volk volledig moest oprotten uit hun eigen land om plaats te maken voor de Destructie en Vernietigingsstaat IsraHel!

  Het Nazi-rijk werd EU gedoopt en de Nazi topstukken kregen nieuwe functies.
  Na 1947 werd de Jude-klauw harder de wereld in geduwd onder het mom Antisemitisme.

  Dmv het financieel systeem werden na 1947 de Zion Miljardairs gemaakt met voorwaarde hun meesters te dienen. Dus na 1947 is er een versnelling gekomen de wereld totaal te onderwerpen aan de Hegemonie van USA en het Joden Kalifaat.
  Niemand stelf zichzelf vragen bij de Multinationals van vandaag, voorbeeld;

  – Hugo Boss , producent van de Nazi uniformen WW2
  – Porsche , Producent van de Tanks eo. van de Nazis
  – VW , Need say more…
  – IG Farben, dat waren geen kleurpotloden, maar de chemische tak
  – Thyssen Krupp, staalboer voor de Nazis

  Prive personen die orders moesten uitvoeren van hun meerdere worden vandaag de dag tot op 96 jaar vervolgt…
  Waarom gaan de multinationals vrijuit? Verleden maakt NU ineens NIETS uit???

  Maar, als je met de vinger wijst zoals Kennedy, dan rolt je kop!

  (Los van het Financieel systeem, is Olie ook een hele vuile speler…)

  31 likes
 3. ik vraag me ook af waarom de olie aanvoer van de nazi’s niet kon worden afgesneden tijdens woII. er stinkt iets heel erg

  11 likes
  • wolfje,

   Wat we met de tweede wereldoorlog hebben gezien is wat corporatisme kan aanrichtten. Althans onderzoekers als Antony Sutton waarschuwde er voor, als multinationals en privatenbankiers meer macht krijgen dan regeringen.

   Gezien Duitsland zelf niet over aardolie beschikte. En het militaire apparaat van de nazi’s hier enorm baat bij had sloten ze begin jaren dertig lucratieve deals af op Wall Street. Zo ontstonden er onder meer innige verstrengelingen/belangen tussen enerzijds het Duitse giga concern IG Farben, en Rockefeller Standard Oil New Jersey. Maar er was veel meer aan de hand. Sutton beschrijft het allemaal in zijn werk Wall Street and the rise of Hitler.

   online versie: https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Sutton_Wall_Street_and_Hitler.pdf

   Daarnaast maakten twee Duitse onderzoekers een goede documentaire over het nazi bedrijfsleven en Amerikaanse multinationals,

   Link: https://www.youtube.com/watch?v=RqgZoStjfRY

   Deze documentaire werd uitgezonden op Eins en word duidelijk dat de Rockefellers tot het einde van de tweede wereldoorlog in het geheim olie leverde aan de nazi’s. Amerikaanse olietankers vervoerden het olie onder Panamese vlag naar de kust van het neutrale Spanje. Waar de olie werd over getankt naar Duitse U-boten (onderzeeërs). Uiteindelijk werd de olie via Spanje per goederentrein vervoert naar onder meer Hamburg, Duitsland.

   Interessant in deze documentaire zijn de beelden van lange rijen auto’s bij Amerikaanse benzinestations omdat er in deze periode in Amerika grote olie tekorten waren opgelopen deelde de regering rantsoenbonnen uit. Enfin, er was nog veel meer aan de hand en met de twee links kom je een heel end.

   9 likes
  • oa Shell exporteerde vliegtuigbrandstof () via het neutrale Zwitserland naar Nazi Duitsland.
   https://www.ninefornews.nl/koninklijke-familie-shell-oorlogsmachine-nazis/

   natuurlijk een heel interessante vraag; Hoe komt Duitsland aan zijn brandstoffen? Dat komt omdat alle oorlogen beide zijden worden gefinancierd door dezelfde bankiers en het militair industrieel complex verdienen goud aan oorlogen. Zo simpel is het. Bankiers verdienen aan de massale leningen voor wederopbouw en het militaire complex moet ook weer opgebouwd worden… Zo simpel zit oorlog in elkaar, al sinds de tijd van Napoleon…

   7 likes
 4. Marduk's Revenge

  israel = de deepstate, mossad, MI5 en 6, Bilderberg, NAVO, NATO, UN, noem het op israel rothschildclan/land bezit het en is eigenaar van tv, media, Hollywood en muziek industrie, alles wat je maar kan inbeelden = in isreaHELL’s handen, banken, beurzen, alles
  alle politici en presidenten van VS na de moorden op Kennedy JFK zijn broer en rest familie hebben die nep illuminatie op hun geweten en sindsdien ENKEL ZIONISTEN in dat Witte huis zou 2 docu + gigantische bewijzen willen mee posten maar ninefornews laat dit niet meer toe, zag bij Gladiator, Ome Bob en anderen dat ook hun YouTube links gecensureerd worden hier (niet meer mee gepost), valt me vies tegen van NFN redactie, weinig nut om dan nog te reageren hier…. 🙁

  @Redactie NFN waarom weren jullie bewijzen die reaguurders willen posten nu?
  2é keer dat ik openlijk dit vraag

  20 likes
  • Prince Rogers Nelson

   Hoi Marduk, Je hebt volgens mij gelijk. Om een beter beeld te krijgen hoe dit allemaal is ontstaan en uit welk land dit werkelijk komt. Bekijk zo veel mogelijk filmpjes op youtube van,

   chatzefratz
   giureh
   Central Intelligence Agency

   Deze man doet goed werk.

   Groet,

   PRN

   2 likes
 5. Tuurlijk …. en zitten ook achter MH17 en MH370, al die vulkaanuitbarstingen, het smelten van de ijskappen, de oorlogen in Syrie en Jemen en de honger in Z. Soedan. Dat de NOS dat nou niet eens verteld?!

  5 likes
 6. Er is nu zo veel gaande dat niet eens onderzoek nodig heeft,,,,
  dat ik het achterhaalt vind om deze moord te opnieuw onderzoeken. Het is al vele jaren bekent dat de CIA er achter zat.

  Laten we in het nu blijven en de realiteit onder ogen zien. We worden genomen en niet alleen bij de neus.

  4 likes
 7. Ik neem aan dat Israel achter de moorden zit, maar niet alleen. Ben een voorstander van de visie van Francis Richard Conolly, “everything’s a rich man’s trick” https://www.youtube.com/watch?v=aySN0FGJYpM&t=4806s

  3 likes
 8. Zijn zoon zgn gestorven door vliegtuig ongeluk schijnt een netwerk opgezet te hebben om de waarheid boven tafel te krijgen?

  3 likes
 9. Lees ook eens het verhaal over Jackie Kennedy, zij was namelijk een CIA-agent. Zie link hieronder.

  http://reformation.org/jackie-kennedy-was-cia-all-the-way.html

  3 likes
 10. Eindelijk de waarheid..!

  1 likes
 11. Met alle ellende van dien?

  0 likes
 12. En laten we ook niet vergaten dat een week voor de moord op JFK hij een rede hield waarin hij beloofde de macht van de CIA aan te pakken…..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...