CoronaMens en Dier

Inspectie blijft huisarts Rob Elens opjagen: ‘Opgestookt door top van politiek Den Haag’

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

De gezondheidsinspectie vindt dat huisarts Rob Elens door het tuchtcollege in Den Bosch stevig moet worden aangepakt. De reden? Hij heeft 15 mensen een herstelbewijs gegeven terwijl hij dat volgens de inspectie niet had mogen doen. Het tuchtcollege doet uiterlijk 12 mei uitspraak.

Vrijdag werd de zaak behandeld. Volgens de inspectie schaadt Elens de betrouwbaarheid van de gezondheidszorg en heeft hij anderen in gevaar gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Elens zegt dat hij genoeg andere collega’s kent die vergelijkbaar hebben gehandeld. Hij heeft het gevoel dat hij er steeds wordt uitgepikt. Zijn advocaat zei dat de inspectie werd opgestookt door de top van politiek Den Haag.

Hugo de Jonge

Eerder kreeg de huisarts de inspectie op zijn dak omdat hij hydroxychloroquine en ivermectine had gegeven aan coronapatiënten, die allemaal herstelden.

Elens zei deze maand bij een bijeenkomst van BVNL, waar hij zich bij heeft aangesloten, dat ivermectine werkt tegen corona en dat via Wob-documenten naar buiten is gekomen dat Hugo de Jonge hem op alle mogelijke manieren wilde aanpakken. Hij heeft pas weer een boete gekregen.

Een frikandel is geen kroket

Het tuchtcollege heeft geoordeeld dat hij de geneesmiddelenwet niet heeft overtreden. Klachten van de inspectie zijn ongegrond verklaard. Wel kreeg Elens een berisping. De inspectie is vervolgens in hoger beroep gegaan.

Elens wil dat artsen kunnen doen waar ze voor zijn. Hij vindt dat je de vrijheid moet hebben om keuzes te maken. De huisarts is boos en verontwaardigd. “Een frikandel is geen kroket. Experimentele gentherapie is geen vaccin,” zei hij.

4.9 178 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

163 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Het wordt tijd dat die boeven de mond gesnoerd wordt, Rob Elens is een topdokter, punt uit!

Anne Schotanus.
Anne Schotanus.
1 jaar geleden

Veel succes Rob, hou je haaks!

B.Hukema
B.Hukema
1 jaar geleden

Een vraag, ik kan niets meer delen van jullie, hebben meer mensen hier last van?

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Het is gewoon een heksenjacht tegen deze arts,deze man hoirt een STANDBEELD te krijgen omdat hij handelde naar zijn artsen kennis.Dit is pure intimidatie walgelijk.

Back to top button
163
0
We lezen graag je reactie!x