BinnenlandCorona

Inspectie maakt jacht op huisartsen die coronamedicijnen voorschrijven: ‘Volledig gericht op vaccins!’

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep huisartsen schrijft nog altijd ‘coronamedicijnen’ voor aan patiënten, bericht het AD. Het gaat om een groep rond Rob Elens, de arts uit Meijel die vorig jaar een aantal patiënten succesvol behandelde met deze medicijnen, maar vervolgens door de inspectie IGJ op de vingers werd getikt.

De artsen hebben volgens de krant zo’n 600 mensen ivermectine en hydroxychloroquine gegeven. Ze zeggen in een reactie dat ze zich aan de regels houden. Volgens het AD is de werking van de medicijnen ‘niet bewezen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Nieuw onderzoek

De inspectie kondigt nieuw onderzoek aan naar de praktijken en zegt dat de middelen ‘vanwege mogelijk gevaarlijke bijwerkingen alleen geschikt zijn voor patiënten in het ziekenhuis’.

Blogger Jan Gajentaan merkt op dat in Marseille ruim 11.000 patiënten zijn behandeld met hydroxychloroquine en dat zij geen last kregen van bijwerkingen. Bovendien lag de mortaliteit daar vijf keer lager dan in Parijs, aldus Gajentaan. “Wat doden bij de coronavaccinatie is geen enkel probleem natuurlijk,” zegt hij sarcastisch.

Voor joker

De artsen krijgen bijval van voormalig ziekenhuisdirecteur Koos Dirkse. “Een stel bureaucraten als de IGJ schijnt het toch allemaal beter te weten dan de mensen uit de praktijk! En stel je voor dat bijvoorbeeld ivermectine zou helpen net als in andere landen! Dan staan de regering en de overheid voor joker! Volledig gericht op vaccins!” twittert hij.

“Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er een supergoedkoop geneesmiddel wordt ingezet tegen corona,” reageert journalist Eric van de Beek. “Dat zou de biljoenenwinst die Big Pharma maakt met vaccins in gevaar brengen. En dus schieten de MSM te hulp om de artsen rond Rob Elens kapot te schrijven.”

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

137 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

“(…) En dus schieten de MSM te hulp om de artsen rond Rob Elens kapot te schrijven.” ”
En dus dienen vooral de reguliere media voor het tribunaal te verschijnen wegens het propageren van de misdaden tegen de mensheid.

OmaD
OmaD
2 jaren geleden

Als het AD schrijft dat de werking van de door die huisartsen gebruikte medicatie niet bewezen is, moeten zij OOK schrijven dat de werking van de vaccins bij lange na niet bewezen is. Maar dat doet het schijnheilige, communistische AD natuurlijk NIET?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Hulde voor deze dappere artsen. Dit zijn de artsen die hun beroepseer nog huldigen en zichzelf ’s avonds in de spiegel durven kijken. Natuurlijk wordt er nu jacht gemaakt, want stel je voor dat de vieze criminele plannetjes van Klaus Schwab gevaar zouden lopen. Helaas kunnen wij er dus alvast van uit gaan dat er binnenkort geen hydroxychloroquine en ivermectine meer voorradig zal zijn. Het zal nog een bittere strijd worden. Zoveel is mij wel duidelijk.

William
William
2 jaren geleden

Het ligt nog veel gevoeliger, als er nl een medicijn is wat tegen corona helpt dan is het ILLEGAAL om een experimenteel vaccin te gebruiken…. dus wordt het gedemoniseerd want dan komt er geen geld meer in het laatje.. en zijn alle voorzieningen onrechtmatig

Back to top button
137
0
We lezen graag je reactie!x