Binnenland

Nederlandse IC-verpleegkundigen zien mensen na inenting op IC belanden: ‘Men lijkt het maar normaal te vinden’

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister Hugo de Jonge heeft geregeld gezegd dat negen op de 10 coronapatiënten in het ziekenhuis niet gevaccineerd zijn. Kamerlid Agema (PVV) wees erop dat helemaal niet is geturfd hoeveel van de 200 coronapatiënten die op de IC liggen volledig gevaccineerd zijn. “Het is domweg een schatting.” Ze zei dat De Jonge aan ‘stemmingmakerij doet’ als hij zo stellig zegt dat het 90 procent is.

Bij Zorgmedewerkers Verenigd zijn de afgelopen maanden meerdere verhalen binnenkomen over mensen die op de IC zijn beland na de coronavaccinatie. Experts ontkennen dit, maar vanuit het veld komen echter tegengeluiden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Vanuit de artsen hoor ik hier helemaal niets over

“Ik ben sinds 1984 werkzaam op een IC, ik zie de laatste weken meerdere patiënten op de IC komen nadat zij gevaccineerd zijn (nu al vijf). Sommige na de eerste vaccinatie, maar de meeste na de tweede vaccinatie,” schreef IC-verpleegkundige Dirk op 4 mei.

“Vanuit de artsen hoor ik hier helemaal niets over, men lijkt het maar normaal te vinden,” zei Dirk, die werkzaam is in het zuiden van Nederland.

Overleden

IC-verpleegkundige Jessica meldt: “Bij mij op de IC liggen ook mensen die gevaccineerd zijn. Tot nu toe tussen de 10 en 15 patiënten, die hun eerste vaccinatie gehad hebben. En daar al volledig op onderuit gingen.”

“Het viel mij op dat er ineens vier mensen bij mij op de IC belandden na hun eerste coronaprik, waarvan in elk geval één al is overleden aan de gevolgen. Het valt mij op dat er niet aan elke patiënt wordt gevraagd of deze al is gevaccineerd en hoeveel keer bij opname in het ziekenhuis,” schreef IC-verpleegkundige Leonie, die in het noorden van het land werkt.

4.7 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde burger
Bezorgde burger
2 jaren geleden

Hier zou serieus onderzoek naar gedaan moeten worden. Dus kamerleden : werk aan de winkel. Zomaar maatregelen nemen en prikken zonder gedegen onderzoek is als een kip zonder kop handelen !!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Herr Doktor Hugo Mengele is een Doorgesnoven Levensgevaarlijk Gestoorde Psychopaat die zijn Ziel aan de Duivel heeft verkocht…Als hij in zijn Psychotische Waandenkbeelden roept dat 90% van de Ziekenhuizen afgevuld is met Ongevaccineerden…dan bedoelt hij eigenlijk 90% Gevaccineerden…Als hij zegt dat 85% van Nederland Volledig Gevaccineerd is, is dat pas 50% maar hij creëert nu eenmaal graag een beetje Groepsdruk om zijn Depopulatie-Programma op te krikken naar 90%, want dat is wat zijn Duivelse Meester de Nazi Klaus Schwalbe van hem verlangt…

Vanaf begin juli probeer ik al gegevens los te peuteren over:

1. Hoeveel Ongevaccineerden liggen er in het Ziekenhuis, op de IC & in het hij f. “
2. Hoeveel Gevaccineerden liggen er in het Ziekenhuis, op de IC & in het Mortuarium

1. Hoeveel 1ste Dosis Gevaccineerden liggen er in het Ziekenhuis, op de IC & in het Mortuarium

Daar komt nu inmiddels alweer een Derde Experimentele mRNA-Gentherapie-Spike-Eiwitten-BOOSTER-VacciNazi bij…dus misschien…héél misschien wordt het nou eindelijk eens tijd om met DIE GEGEVENS op de proppen te komen in plaats van alleen maar Bullshit & Leugens uit te kramen…

Bezorgde burger
Bezorgde burger
2 jaren geleden

Heb net de video op Blckbx van professor Theo Schetters gezien. Wat een fantastisch ( h ) eerlijk mens is hij … !! Zouden meer mensen moeten doen… eerlijk zijn !!

Arnold
Arnold
2 jaren geleden

Helaas gaat de georganiseerde genocide nog gewoon door. Verschrikkelijk!!

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x