Buitenland

‘Vliegmaatschappijen Rusland en Spanje waarschuwen gevaccineerden: ga niet vliegen’

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In sommige delen van de wereld zouden vliegmaatschappijen mensen die gevaccineerd zijn adviseren om niet te vliegen. Vliegtuigmaatschappijen in Spanje en Rusland waarschuwen gevaccineerden om niet te reizen vanwege het risico op bloedstolsels, wist Sky News-presentator Cory Bernardi te melden.

Mensen die een lange reis maken met het vliegtuig hebben kans op trombose door vliegen, en die kans zou groter worden door de mogelijke bijwerkingen van de coronavaccins. Dit bewijst maar weer eens dat je mensen in machtsposities niet meer kunt vertrouwen, aldus Bernardi.

Ze willen ons onderwerpen aan een wereldwijd medisch experiment. Al decennialang zetten deze totalitaire figuren babystapjes op weg naar hun doel, maar nu sprinten ze naar de finishlijn. Ze kunnen de overwinning ruiken.

Langzaam maar zeker worden de mensen wakker

Het is aan ons om een einde te maken aan deze waanzin. We kunnen daarbij niet vertrouwen op de overheid, want de overheid is een groot deel van het probleem, benadrukte Bernardi. Ondertussen verdubbelt het establishment haar inspanningen om haar agenda verder uit te rollen.

Langzaam maar zeker worden de mensen wakker en dat is waar deze plutocratische elites nog het meest bang voor zijn, zei Bernardi.

4.9 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“Langzaam maar zeker worden de mensen wakker (…)”

Merk ik geen reet van.
Nu speelt Nederland. In het stadion zitten mensen. En allemaal hebben ze of een stok in de neus gehad of zijn ze geprikt.

Gregor
Gregor
1 jaar geleden

Goed nieuws, eindelijk komt de waarheid naar boven. Natuurlijk speelt ook een rol mee dat mensen die ingeent zijn, besmettelijker zijn en gevaarlijker voor anderen. Ook wel goed nieuws voor het milieu als straks 90% van de mensen is ingeent en niet meer kan vliegen!!!!!!!

rc...
rc...
1 jaar geleden

….OEPS….heb je net dat kut spuit maar genomen omdat je op vakantie wilt….mag je nooit meer met het vliegtuig….OEPS

freefighter
freefighter
1 jaar geleden

Hahaha, sorry, maar dit is toch gewoon grappig!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x