CoronaMens en Dier

Internist: landen met de hoogste vaccinatiegraad lijden het meest onder corona

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Een derde van de mensen heeft het vaccin niet genomen en zal dat ook niet doen. Een derde heeft het vaccin gehaald en heeft er spijt van. Zij zullen geen booster nemen. Een derde van de mensen heeft het vaccin gehaald en gelooft er heilig in. Zij zullen zoveel boosters nemen als ze maar kunnen. Dat zei internist en cardioloog Peter McCullough afgelopen week in gesprek met Laura-Lynn Thompson.

Hij wees erop dat veel mensen die geboosterd zijn nog steeds corona krijgen. McCullough noemde onder meer woordvoerder van het Witte Huis Jen Psaki en oud-president Barack Obama. “De vaccins werken niet,” benadrukte de internist. “Ze houden corona niet tegen.”

Hoe meer prikken, hoe erger de ziekte

Het is ook niet aangetoond dat de vaccins het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen terugdringen, zei McCullough. Sterker nog: uit het Pfizer-dossier dat in september vorig jaar in The New England Journal of Medicine is gepubliceerd, blijkt dat er meer overlijdens zijn gemeld in de Pfizer-groep dan in de placebogroep.

De internist zei dat gegevens uit Groot-Brittannië, Zuid-Afrika en Israël laten zien dat de meeste mensen die met corona worden opgenomen in het ziekenhuis gevaccineerd of geboosterd zijn. “En hoe meer prikken mensen halen, hoe erger de ziekte.” Vermoed wordt dat het mRNA en spike-eiwit het immuunsysteem verzwakken, lichtte hij toe.

Kampioen coronabestrijding

De internist verwees naar Zuid-Korea, waar ongeveer 90 procent van de bevolking is gevaccineerd en meer dan 62 procent is geboosterd. Dat land telt momenteel de meeste coronagevallen en overlijdens.

In Zuid-Korea, dat eerder nog werd geprezen als kampioen coronabestrijding, is het aantal sterfgevallen sinds de invoering van vaccinatiepaspoorten met 3410 procent gestegen.

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
11 maanden geleden

De wereld is ziende blind en horende doof!

Naam*
Naam*
11 maanden geleden

Dus… 30% gaat dood, 30% wordt zombie en 30% blijft mens. Dat wordt dus oorlog tussen mensen en zombies… verdeel en heers.

Mar
Mar
11 maanden geleden

En wie gaat dit mu stoppen? De mensen zelf? Ophouden met spuiten halen. Pff het word jullie dood.

Henk Albarda
Henk Albarda
11 maanden geleden

Dus 30 % wordt zombie of gaat dood, 30 % herstelt en 30 % blijft gezond. Dit is een correctie op de reactie van naam*. Tja, naam*, als u met dergelijke uitspraken komt, vraagt u om een duidelijke correctie. Ik ben overigens op medische en weteschappelijke gronden overtuigd anti covid vacxer. 2 jaar covid studie, veel hulp van enkele artsen, een groep HBO laboratorium personen en enkele docters assistenten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x