CoronaMens en Dier

Internist: landen met de hoogste vaccinatiegraad lijden het meest onder corona

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!

Een derde van de mensen heeft het vaccin niet genomen en zal dat ook niet doen. Een derde heeft het vaccin gehaald en heeft er spijt van. Zij zullen geen booster nemen. Een derde van de mensen heeft het vaccin gehaald en gelooft er heilig in. Zij zullen zoveel boosters nemen als ze maar kunnen. Dat zei internist en cardioloog Peter McCullough afgelopen week in gesprek met Laura-Lynn Thompson.

Hij wees erop dat veel mensen die geboosterd zijn nog steeds corona krijgen. McCullough noemde onder meer woordvoerder van het Witte Huis Jen Psaki en oud-president Barack Obama. “De vaccins werken niet,” benadrukte de internist. “Ze houden corona niet tegen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hoe meer prikken, hoe erger de ziekte

Het is ook niet aangetoond dat de vaccins het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen terugdringen, zei McCullough. Sterker nog: uit het Pfizer-dossier dat in september vorig jaar in The New England Journal of Medicine is gepubliceerd, blijkt dat er meer overlijdens zijn gemeld in de Pfizer-groep dan in de placebogroep.

De internist zei dat gegevens uit Groot-Brittannië, Zuid-Afrika en Israël laten zien dat de meeste mensen die met corona worden opgenomen in het ziekenhuis gevaccineerd of geboosterd zijn. “En hoe meer prikken mensen halen, hoe erger de ziekte.” Vermoed wordt dat het mRNA en spike-eiwit het immuunsysteem verzwakken, lichtte hij toe.

Kampioen coronabestrijding

De internist verwees naar Zuid-Korea, waar ongeveer 90 procent van de bevolking is gevaccineerd en meer dan 62 procent is geboosterd. Dat land telt momenteel de meeste coronagevallen en overlijdens.

In Zuid-Korea, dat eerder nog werd geprezen als kampioen coronabestrijding, is het aantal sterfgevallen sinds de invoering van vaccinatiepaspoorten met 3410 procent gestegen.

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
2 jaren geleden

De wereld is ziende blind en horende doof!

Naam*
Naam*
2 jaren geleden

Dus… 30% gaat dood, 30% wordt zombie en 30% blijft mens. Dat wordt dus oorlog tussen mensen en zombies… verdeel en heers.

Mar
Mar
2 jaren geleden

En wie gaat dit mu stoppen? De mensen zelf? Ophouden met spuiten halen. Pff het word jullie dood.

Henk Albarda
Henk Albarda
2 jaren geleden

Dus 30 % wordt zombie of gaat dood, 30 % herstelt en 30 % blijft gezond. Dit is een correctie op de reactie van naam*. Tja, naam*, als u met dergelijke uitspraken komt, vraagt u om een duidelijke correctie. Ik ben overigens op medische en weteschappelijke gronden overtuigd anti covid vacxer. 2 jaar covid studie, veel hulp van enkele artsen, een groep HBO laboratorium personen en enkele docters assistenten.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x