Great ResetBuitenland

De eerste domino: deze staat verzet zich tegen machtsgreep van het WEF

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

In de Amerikaanse staat Louisiana heeft de Senaat deze week unaniem voor een wetsvoorstel gestemd dat bepaalt dat de WHO, de Verenigde Naties en het World Economic Forum geen invloed mogen uitoefenen in de staat.

Het is volgens internist Meryl Nass een duidelijk signaal richting politici elders. “Reden voor een groot feest,” schrijft ze op Substack. “Is Louisiana de eerste domino die valt?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Meer specifiek bepaalt het wetsvoorstel dat regels van de WHO, het WEF en de VN niet geïmplementeerd mogen worden in Louisiana. In de media blijft het oorverdovend stil over de wet.

Waarlijk historische gebeurtenis

De Wereldgezondheidsorganisatie, Verenigde Naties en het World Economic Forum hebben geen jurisdictie of macht in de staat Louisiana, valt te lezen in de wettekst.

Dit zou betekenen dat Louisiana niet meedoet met Agenda 2030 van de VN en het WHO-pandemieverdrag waar momenteel aan wordt gesleuteld.

Het wetsvoorstel moet nog worden goedgekeurd door het Huis van Afgevaardigden in Louisiana en de gouverneur. Als dat gebeurt, is hier sprake van een waarlijk historische gebeurtenis, stelt de Zweedse journalist Peter Imanuelsen.

Terroristische organisatie

“Het WEF voldoet aan de meest gangbare criteria van een terroristische organisatie, het targeten van burgers of niet-strijders om angst te zaaien en druk uit te oefenen om politieke of ideologische doelen na te streven,” merkt jurist Jeroen Pols op.

“Deze globalistische club gebruikt klimaat, corona, oorlog, voedsel, water, energie en massa-immigratie om angst te zaaien, schaarste te creëren en crisis op crisis te veroorzaken om druk te zetten op de bevolking zodat zij hun perfide doelen kunnen afdwingen,” vervolgt hij.

Elke politicus die zich voor hun doelen laat misbruiken, dient als lid van een terroristische organisatie en landverraad vervolgd te worden, stelt Pols.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 300 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Riakan
Riakan
16 dagen geleden

Verwarring…..zou het dan…….toch watch your way…….still

Maria
Maria
16 dagen geleden

De eerste. Wie volgt.

Mikkie
Mikkie
16 dagen geleden

Dankuwel God!

Inhetmeer
Inhetmeer
16 dagen geleden

💪🤸voor Louisiana……..voor Jeroen Pols, FVD, Marcel de Graaff, en iedereen die zijn mond open durft te doen.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x