Great ResetBuitenland

Via deze 7 pijlers wordt een Global Government vormgegeven, en Nederland speelt hierin een rol

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!

Het WHO-pandemieverdrag blijkt slechts één van zeven pijlers waarmee via de Verenigde Naties een Global Government wordt vormgegeven, ontdekte het Wob-team van onderzoeksjournalist Marc van der Vegt en data-analist Wouter Aukema.

De VN presenteerde in maart in een rapport zeven zogenoemde ‘global shocks’ waarvan de coronapandemie er één was. Nederland blijkt hierin een rol te spelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Via een ‘emergency platform’ wil de VN voorbereid zijn op toekomstige ‘global shocks’. Dit platform moet automatisch in werking treden bij (mogelijke) dreigingen die de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) of Agenda 2030 zouden kunnen ondermijnen.

Leiding nemen

De zeven ‘shocks’ zijn grootschalige klimaatgebeurtenissen, toekomstige pandemieën, gebeurtenissen met een grote impact waarbij een biologische agent betrokken is, verstoringen van de mondiale stroom van goederen, mensen of financiën, ontwrichtende activiteiten in cyberspace of verstoringen van de wereldwijde digitale connectiviteit, een grote gebeurtenis in de ruimte die één of meerdere kritieke systemen op aarde ernstig verstoort en onvoorziene risico’s.

Via het ‘emergency platform’ wil men de leiding kunnen nemen bij een volgende crisis. De coronapandemie heeft volgens de VN namelijk aangetoond dat nationale overheden ‘slecht uitgerust waren om effectief om te gaan met een noodsituatie van deze omvang en complexiteit’.

Mogelijk worden bij een nieuwe crisis gereedschappen gebruikt die net als bij corona de grondrechten en fundamentele vrijheden schenden.

Leidende rol

Er wordt toegewerkt naar een ‘global government’ die niet alleen een crisis zoals corona zal gaan managen, maar ook allerlei andere soorten uitdagingen te lijf zal gaan.

Het doel om tot een global government te komen, is gebaseerd op een diplomatiek rapport van de Nederlandse permanente vertegenwoordiging in de VN en die van Fiji. Daarmee ontstaat de indruk dat Nederland een leidende rol heeft in de totstandkoming van de global government, schrijft Van der Vegt. “Waar een klein land groot in kan zijn.”

4.7 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Simon
Simon
11 maanden geleden

Centraal thema: Angst. We worden op al deze 7 pijlers met grote regelmaat “geprimed” in de main stream media. Het plan zit goed in elkaar, maar we hebben ze door!

Anja Heij
Anja Heij
11 maanden geleden

nah, toch sympathiek dat ze ons middels hun zg. toekomstige shocks alvast op de hoogte brengen van hun disruptieve plannen.

Gosse
Gosse
11 maanden geleden

De cipiers van de toekomstige gereduceerde wereldbevolking, slaven. De duivel is er nog een heilig boontje bij. Dat ze allemaal mogen verzuipen in hun krankzinnige hoogmoed.

Avax
Avax
11 maanden geleden

Waar een klein land groot kan zijn? Daar bedoeld men mee Waar een klein land een uiterst en extreem gevaarlijk gifstof kan zijn! Net als een kleine tumor zich ontpopt tot de meest gevaarlijk en ongeneeslijk kanker gezwel kan ontstaan, dat het hele gezonde lichaam kapot maakt!

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x