Buitenland

Inval in huis Trump leidt tot grote verontwaardiging: ‘Dit zal heel bijzonder uitpakken’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

De FBI heeft een huiszoeking gedaan in de villa van Donald Trump. In een verklaring schrijft de oud-president dat hij heeft meegewerkt aan een regeringsonderzoek. Hij noemt de inval ‘onnodig en onacceptabel’.

Amerikaanse media citeren ‘anonieme bronnen’ die zeggen dat de zaak te maken heeft met ‘dozen vol vertrouwelijke regeringsdocumenten’ die na Trumps vertrek uit het Witte Huis zijn verdwenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Belegerd

“Mijn prachtige huis, Mar-a-Lago in Palm Beach, wordt op dit moment belegerd, overvallen en bezet door een grote groep FBI-agenten,” schrijft Trump.

Volgens hem proberen de ‘radicaal-linkse Democraten’ hem koste wat kost ervan te weerhouden zich te kandideren voor de presidentsverkiezingen van 2024.

Bij het huis verzamelden zich veel betogers. Een Cubaanse vrouw vroeg zich tegenover de media af waarom de FBI wel een inval doet bij Trump, maar niet bij Hunter Biden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Voorbode voor een heel lelijke tijd

De inval maakt veel reacties los. “Welkom in onze zieke wereld,” schrijft Anthony Stabourlos, voorzitter van de Belgische partij Relego. “Zouden de Amerikanen nu eindelijk durven opstaan? Nog nooit in de geschiedenis van de Verenigde Staten is dit gebeurd met een president. Dit is een voorbode voor een heel lelijke tijd.”

Brigitte Antolini, fractievoorzitter van FVD Haarlemmermeer, voegt toe: “Ongelooflijk wat hier gebeurt. Het is maar al te duidelijk dat ze als de dood zijn dat Trump zich weer verkiesbaar gaat stellen in 2024.”

Ze krijgt bijval van voormalig raadslid Tjerk Langman. “Hier zitten de Democraten achter, want die doen er alles aan om te verhinderen dat Trump zich weer kandidaat stelt in 2024,” zegt hij.

Levensgevaarlijk spel

Journalist Joost Niemoller spreekt van ‘een levensgevaarlijk spel’. “Biden staat er slecht voor bij de tussentijdse verkiezingen. Mogelijk moet hij wegens dementie al snel het veld ruimen. Daarom worden bij voorbaat politieke tegenstanders zoals Trump en Bannon uit de weg geruimd.”

“De Amerikaanse staat opent de aanval op het Amerikaanse volk. Dit zal heel bijzonder uitpakken,” aldus Niemoller.

“Als je tot de verkeerde politieke kleur behoort, ben je steeds meer vogelvrij, zelfs al ben je voormalig president van de VS,” reageert mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix.


4.9 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Prometheus
Prometheus
1 jaar geleden

Welcome to the dog-and-pony-show. Trap er niet in, Trump is ook gewoon onderdeel van de elite. Vader van de gifspuit, kon Fauci ontslaan, maar deed het niet, zou de Clinton’s vervolgen, maar deed het niet en was dikke vriendjes met Jeffrey Epstein…..

Anja
Anja
1 jaar geleden

Ik hoorde dit nieuws vanmorgen al. Ik denk dat de democratische sekte zichzelf in de voeten schiet met deze actie, want Amerikanen zijn niet dom. Het zou wel eens een voor hen averechts effect kunnen hebben. Want dit is juist reclame voor Trump, gratis en voor niets. Mensen in US zullen zich vast en zeker beseffen dat tijdens de Trump periode er vrede was en vrijheid en dat het vluchtelingenprobleem aanzienlijk afnam. Ook de economie deed het goed.

Nee, Trump is niet heilig, hij heeft ook verkeerde dingen gedaan en zich laten inpalmen door de farmaceuten. Maar hij is in ieder geval niet zo’n prikidioot die verplichte gifprikken eist…

Men heeft tijdens zijn presidentschap diverse keren geprobeerd om Trump veroordeeld te krijgen. En dit is nooit gelukt. Ook deze keer zal men niets vinden. Ik kan het me in ieder geval niet voorstellen dat Trump illegaal documenten voor privégebruik heeft ingepikt. Daar heeft hij niets aan en je kunt alles van hem vinden, maar dom is deze man zeer beslist niet.

Go for it Mr.Trump! Ga voor 2024!

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

Eric Trump: His Response to the FBI Raid on Mar-A-Lago – Extract from Hannity 08-08-2022
https://www.bitchute.com/video/4PnnDXDdlrvR/

Never.
Never.
1 jaar geleden

Ook vanuit Nederland moeten we massaal onze steun uitspreken voor Donald Trump. Hij doet toch ook richting onze boeren? Waarom zouden wij achterblijven?
En de familie Biden moet, zo snel als mogelijk, achter de tralies verdwijnen. Vuile oplichters !!

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x