CoronaBinnenland

Stichting Coronaschade gelanceerd: meld je vaccinatieschade op deze site – ‘Nu zijn de rapen gaar’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

De Stichting Coronaschade is woensdag officieel gelanceerd. De stichting is er om jou bij te staan als je bijvoorbeeld vaccinatieschade hebt of als ondernemer failliet bent gegaan door de coronamaatregelen.

Oud-Kamerlid Wybren van Haga wil met deze stichting aandacht voor het grote onrecht dat de bevolking is aangedaan met de onnodige coronamaatregelen en de nutteloze en onnodige vaccinaties die ook nog eens veel bijwerkingen blijken te hebben en veel schade opleveren, vaak met de dood tot gevolg, zegt arts Alexander van Walraven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“De overheid had nooit de vroegbehandeling van acute covid moeten negeren met ivermectine en hydroxychloroquine,” aldus de arts. “Nu zijn de rapen gaar en zullen de verantwoordelijken voor het coronabeleid het boetekleed moeten aantrekken, schuld bekennen en ook excuses moeten gaan aanbieden en proberen de slachtoffers zoveel mogelijk als dat nog kan tegemoet te komen in de schadevrijstelling.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit mag nooit meer gebeuren

Ik wens ons en anderen daarbij wijsheid toe en lef, zegt Van Walraven. “Dit mag nooit meer gebeuren.”

“Wat goed dat slachtoffers van COVID-19-vaccinatie zich kunnen melden! Fantastisch!” reageert advocaat Meike Terhorst.

De stichting biedt hulp bij juridische procedures en informatieverzoeken bij de overheid, maar ook door slachtoffers te verbinden en samen met hen te vechten voor erkenning, openheid van zaken en schadevergoedingen.

Herstel begint bij gerechtigheid

De Stichting Coronaschade zet zich samen met juristen, journalisten, wetenschappers en data-analisten in voor vele verschillende groepen slachtoffers van het coronabeleid.

Van Haga: “Inmiddels hebben zich meerdere mensen bij ons gemeld die werk willen maken van de misstanden die zij tijdens de coronacrisis zelf hebben ervaren, of hebben waargenomen. Sommigen zijn zelf slachtoffer, bijvoorbeeld door het verlies van hun werkzaamheden of onderneming, of door vaccinatieschade, anderen willen zich inzetten voor het algemeen belang dat geschonden is door het beleid. Er is een groeiende behoefte aan openheid van zaken en het afleggen van verantwoording door de overheid. Maar voor veel mensen is dit vechten tegen de bierkaai. Met de Stichting Coronaschade gaan wij daarbij helpen. Daarnaast willen we met deze stichting een platform bieden voor mensen om zich te verenigen en kennis en expertise bij elkaar te brengen. De Stichting Coronaschade faciliteert, ondersteunt en verbindt. De coronacrisis heeft gezorgd voor een collectief trauma. Herstel begint bij gerechtigheid.”

Meer info vind je hier.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 172 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mars
Mars
1 maand geleden

Herstel begint bij gerechtigheid.
Kijken hoe schoog & trawanten hierop gaan reageren….

Gaan de commando’s nu eindelelijk ook eens wakker worden en voor volk en vaderland, zoals Wybren, of kruipen ze nog steeds voor de oranjes kliek…?

Annette
Annette
1 maand geleden

Ik kan alleen maar beamen, dat ik het een fantastisch initiatief vind van de heren Wybren van Haga en Alexander van Walraven. Zonder meer.

Wel ben ik enigszins pessimistisch wat betreft het halen van de beoogde doelen: namelijk eindelijk gerechtigheid voor de vele slachtoffers van het desastreuze “coronabeleid”.

Als ik mij goed kan herinneren (ik neem zo ongelooflijk veel informatie in mij op de laatste jaren, zodat mijn eigen computer af en toe vastloopt) was er geregeld, dat de farmaceutische bedrijven, die die experimentele gentechinjecties fabriceerden, vrijgesteld van WELKE schade dan ook. DAT hadden ze van te voren al afgedekt.
Zij hadden geleerd van de enorme schadepost, die zij eerder hadden ondervonden.

OOK de overheid was, althans voor zover ik weet, NIET van plan om verantwoordelijk te worden gehouden voor ook maar ENIGE schade.
Los nog van het feit, dat wanneer de overheid zou moeten betalen, dat uiteraard via ONS betaalde belastinggeld zou gebeuren.

Dat brengt mij dan bij de vraag: WIE wordt er dan (en niet alleen symbolisch) verantwoordelijk gesteld? En WIE gaat dan de geleden schade betalen?

VRAGEN, VRAGEN, VRAGEN.

Natuurlijk is het ook nog eens zo, dat NIEMAND verplicht was om mee te doen met het grootste EXPERIMENT aller tijden.

Er was wel indirecte dwang, zoals de dreiging om je baan te verliezen, geen reizen meer, geen restaurant- en bioscoopbezoek. Dat wel.
En dan vergat ik nog bijna, dat er mensen, min of meer gedwongen, de prik haalden om familie in verpleeghuizen te bezoeken.

Dus ik zal zéker niet zeggen, dat je vrij was om het te doen of te laten.

En dan als laatste: HOE denken Wybren en Alexander, namens alle gedupeerden, hun gelijk te krijgen?

IS er hier in Nederland dan nog een rechtvaardige rechtspraak?

IK dacht het niet.

zona
zona
1 maand geleden

Ik vind dit en goede zaak.Het wordt tijd,de hoogste tijd dat mensen zich gaan verbinden dat de overheid openheid geeft en erkent dat de vaccinaties veel ellende heeft bezorgt, maar ook de maatregelingen die genomen zijn.Maar ik vraag mij af of ze dat ooit zullen toegeven. Stichting Recht opRecht is ook al een procedure begonnen in Leeuwarden.Zij hebben voor 7 mensen,die vaccinatie schade hebben,en waarvan er al 1 is overleden,Rutte, Kaag,deJonge,Koopmans, van Dissel en de hele ruttemeteut gedagvaard,waaronder zelfs Bill Gates.Ik hoop met deze stichting coronaschade dat ze de overheid op de knieen krijgen en dat er vele mensen zich melden.

Wim
Wim
1 maand geleden

Laat ze een soort van bodycount aanhouden op de site zodat iedereen kan zien hoeveel mensen echt schade hebben opgelopen , nu is het nog steeds onduidelijk en daardoor komen deze criminelen er ooknog steeds mee weg !

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x