Innovatie

Nikola Tesla Institute gaat gratis elektriciteit leveren

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De energiebedrijven bezitten 99 procent van de markt, maar overal verschijnen nu coöperaties die strijden tegen de ‘economie van fossiele brandstoffen’.

Doordat de energiereuzen onophoudelijk lobbyen bij de overheid, hoeven we van onze volksvertegenwoordigers ook niet te verwachten dat er op korte termijn drastische veranderingen worden doorgevoerd.

Wie kan de energie leveren die we willen en die onze planeet nodig heeft? Dat kunnen we zelf doen. De Tesla Energy Global Cooperative is van plan wereldwijd zonnecentrales te gaan bouwen. Het eerste project, waarbij de energie gratis wordt geleverd, staat gepland in Brazilië.

De levering van gratis energie wordt gerealiseerd door het Nikola Tesla Institute in Brasilia en Tesla Energia Brasil Itda. Door middel van een speciaal distributiesysteem wil de Tesla Energy Global Cooperative wereldwijd elektriciteit gaan leveren. Draadloos, en niet alleen naar woningen, maar ook naar elektrische auto’s en mobiele apparaten.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aequus
Aequus
9 jaren geleden

Alle energie maatschappijen zijn een lachertje, waar heel veel geld mee verdiend wordt. Want zo simpel als dat ik ben, naar mijn weten ligt er maar één elektriciteiteskabel, gastoevoer en waterleiding naar alle woningen. Hoe weet dan deze elektriciteits leiding, dat ik b.v. van een bepaald energie bedrijf grijze stroom heb en de buren b.v. van een ander energie maatschappij groene stroom…

Jacces
Jacces
9 jaren geleden

Gratis energie? Geloof er niets van, gaan we geheid belasting betalen voor onze zonnestralen ben ik bang.

pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

en nu maar hopen dat het wereldwijd gaat gebeuren??,,laat die hoop maar varen want dat gaat echt niet gebeuren,,no f*ck*ing way!!

hannie
hannie
9 jaren geleden

gratis ????je krijgt niets gratis in het leven,
maar vind het een pracht idee ,,jaren terug las ik al over Tesla ,die een uitvinding deed om energie uit de de aarde te halen ,,maar dat stond de geld verdieners niet aan ,,en zover ik begreep is hij vermoord ..hij stond op gebaard in een kerk ,ze wilde foto s nemen van hem ,,maar dat lukte niet ,,een lichtstraal viel op de kist .het was een bijzonder iemand ,,
het val me op dat er jonge mensen leven die geweldige uit vindingen doen ,,
Weet nog dat mijn vader vertelde van een man die een motor op water liet rijden [[in nederland ]]die hebben ze in t gekkenhuis gestopt .Dit hoorde ik 60 jaar geleden ,,
Van die groene stroom heb ik nooit iets gelooft AEQUUS heeft volkomen gelijk ..ze doen net of we achterlijk zijn … veel goeds .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x