Buitenland

Analist: NAVO betrokken bij ‘illegale oorlogen’ in Syrië en andere landen

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De NAVO is betrokken bij illegale oorlogen in het Midden-Oosten en elders. Dat zegt een Amerikaanse oud-inlichtingenanalist.

“De NAVO is geheel overbodig geworden en opereert om die reden buiten haar mandaat,” stelt Scott Rickard.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het bondgenootschap is betrokken bij illegale oorlogen in Syrië, illegale oorlogen in Libië en illegale oorlogen in andere landen,” voegt hij toe.

Achterhaald

“De NAVO is veel te groot geworden en wordt bovendien grotendeels gefinancierd door de VS,” merkt Rickard op.

Aanstaand president Donald Trump zei zondag dat de NAVO ‘achterhaald’ is omdat het militaire bondgenootschap ons niet heeft beschermd tegen terreuraanslagen.

Deze uitspraak van Trump, die vrijdag wordt ingezworen als president, viel slecht in Europa. De NAVO wordt gezien als de hoeksteen van het Europese defensiebeleid.

Bezorgd

“De NAVO is bezorgd over de uitspraak van Trump dat het bondgenootschap achterhaald is,” zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier in Brussel na een gesprek met NAVO-baas Jens Stoltenberg.

“De beste manier om Europa te verdedigen is om verenigd te blijven,” was de reactie van de Franse minister Jean-Marc Ayrault.

Desastreuze fout

In een vraaggesprek met The Times of London haalde Trump ook hard uit naar de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Die maakte volgens hem een ‘desastreuze fout’ door een miljoen migranten het land in te laten.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
7 jaren geleden

Deze uitspraak van Trump, die vrijdag wordt ingezworen als president, viel slecht in Europa.
Natuurlijk, gedaan met het Profitariaat. Als Europa zichzelf moet verdedigen, zullen de Europeanen terug gezond moeten leven en eten (biologisch).

exegese
exegese
7 jaren geleden

De NAVO is al lang overbodig geworden, daarom moesten er zo snel mogelijk nieuwe vijanden gecreëerd worden om het bestaansrecht te verlengen. Daar is men heden ten dagen nog heel druk mee in de weer. De mens wordt dus overduidelijk wereldwijd bij de neus genomen en bij bosjes overhoop geschoten vanwege de smerige plannen achter de schermen. Trump maakt dat glashelder met zijn stelling.

Freba
Freba
7 jaren geleden

Ruim 1 jaar voordat Assad in de problemen kwam; hadden een dertig-tal NL groene baretten al “Bivak gemaakt” in Syrië. En dat komt die socialist Koenders vertellen dat e.e.a. in het belang van de vrede is. Dat Syrië en Irak is een groot strijdtoneel, waar iedereen met florerende defensiefabrieken aan deelneemt. Mijn broek zak er vanaf en gebeurt echt heel weinig.

weg met ons
weg met ons
7 jaren geleden

NAVO en het hele zooitje oorlogshitsers (grondstoffen-belanghebbende en het militair industrieel complex) wat nu bezig is Rusland te tergen tot op het bot, net als alle smerige en doortrapte medeplichtige politici tot aan de monetaire elitaire geldratten die controle en macht hebben over financiële systeem dienen allen voor het gerecht komen en te worden uitgekleed tot op de laatste penning of voor jaren in donkere kerkers te verdwijnen….Ophangen zal voor sommige hardcore moordenaars onvermijdelijk zijn.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x