UFO

Exclusief: Britse overheid brengt meer informatie over UFO’s naar buiten

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Britse ministerie van Defensie heeft aangekondigd meer topgeheime UFO-stukken openbaar te maken. Hoewel het ministerie eerder zei dat alle informatie over UFO’s was vrijgegeven, meldt de Daily Star dat volgend jaar nog eens 18 documenten worden geopenbaard.

Medewerkers van het ministerie claimden afgelopen juni dat de laatste X-Files waren vrijgegeven. De overheid gaat dit nieuwe archief echter ook declassificeren. Eind dit jaar worden de stukken opgenomen in het Britse Nationaal Archief.

Het publiek krijgt rond september 2015 toegang tot de documenten. Nick Pope, van 1991 tot 1994 voorzitter van de UFO-desk op het Britse ministerie van Defensie, legde uit hoe belangrijk de stukken zijn. “Het ministerie heeft zich ernstig in verlegenheid gebracht en jaagt UFO-enthousiastelingen tegen zich in het harnas,” zei hij. “Toen de overheid zei dat alle UFO-files waren vrijgegeven, beweerden complottheoretici dat niet alles openbaar was gemaakt. Het blijkt nu dat ze al die tijd gelijk hebben gehad.”

Hij voegde toe: “In de 18 documenten valt te lezen over UFO-waarnemingen door radarspecialisten van de luchtmacht en de ultra-geheime Defence Intelligence Staff, een onderdeel van het ministerie met ondersteuning van de SIS (MI6) en de geallieerde inlichtingendiensten. We kunnen fascinerende onthullingen verwachten.”

De Britse overheid heeft verspreid over vijf jaar alle beschikbare informatie vrijgegeven over buitenaardsen en UFO’s. Eerder bestonden al vermoedens dat de meer gevoelige cases werden achtergehouden door defensie.

In 2007 besloot het ministerie al haar UFO-files vrij te geven, nadat de Franse overheid een jaar eerder hetzelfde had gedaan. Indertijd werd het ministerie overstelpt met Wob-verzoeken, waarvan de meeste betrekking hadden op UFO’s.

Een getuige zag een schotelvormig schip met lichten ter grootte van een voetbalveld. In een ander document valt te lezen over een groep mensen die langs de weg stopten toen ze een UFO boven de rivier de Theems zagen.

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Skylar
Skylar
8 jaren geleden

Maakt de borst al vast maar nat mensen, want als de UFO info eenmaal opgang komt dan veranderd dat het gehele wereldbeeld.
En als de mensheid er meer gewend van is komen de UFO ook nog eens ons begroeten.
Ja, allemaal onzin zeggen, de Onzinners onder ons, tja, geloof heeft nou eenmaal niks met de werkelijkheid te maken 😉

John
John
8 jaren geleden

Documenten worden vrijgegeven. Nou, laat me eens raden. De helft van de tekst is zwartgemaakt en de andere helft gaat over een werkbezoek aan Thailand om balonnen te bestuderen.

Ingrid
Ingrid
8 jaren geleden

Alles wordt naar volgend jaar verschoven.. ook uitslag onderzoek MH17.. verwachten ze dit jaar iets, zodat ze helemaal niets meer hoeven laten zien, wellicht laten de buitenaardsen zich wel zelf zien dit jaar 😉

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Alle andere naties zouden Engeland nu moeten gaan navolgen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x