Buitenland

Filmpje: Vrouw uit Marioepol maakt in 3 minuten korte metten met alle westerse anti-Russische propaganda

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

De Duitse journalist Alina Lipp sprak met een inwoner van de Oekraïense stad Marioepol, die onlangs is bevrijd. Lipp zei tegen de vrouw dat beweerd wordt dat Poetin de stad vernietigd heeft en burgers heeft gedood.

“Dat klopt niet,” zei ze tegen de journalist. “De nazi’s hebben hier burgers gedood. Mijn man ging op een dag water halen en werd gevangengenomen en zwaar mishandeld. Net als twee andere mannen.”

Dat zijn geen geruchten

Op de vraag waarom de nazi’s dit doen, antwoordde de vrouw: “Ik heb geen idee.” Ze voegde toe dat zij allerlei soorten drugs gebruiken en ‘niet normaal zijn’.

Ze vertelde verder dat Oekraïense soldaten kinderen en een vrouw hebben verkracht. Haar man is verdwenen en waarschijnlijk omgebracht, zei ze. “Dat zijn geen geruchten, dat hebben ze me persoonlijk verteld.”

Alleen de nazi’s

Russische soldaten doen dat soort dingen niet, benadrukte de vrouw. “Zij hebben niet op burgers geschoten, dat hebben alleen de nazi’s gedaan. Zij worden beschermd door Zelenski en hebben nog nooit iets goeds gedaan.”

Ze zei ook dat burgers naar een kerk werden geleid, waar ze op de korrel werden genomen door een Oekraïense scherpschutter.

Volg NineForNews hier op Telegram.

4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geert-Jan
Geert-Jan
6 maanden geleden

Geen televisie meer kijken
Televisie betekenis TELLING LIES TO YOUR VISION

Frans Peeters
Frans Peeters
6 maanden geleden

In Davos kwam dit niet aan bod enkel the great reset

Jos
Jos
6 maanden geleden

Het Westen heeft bloed aan zijn handen, en beetje bij beetje komen de verhalen naar voren en ik blijf er bij als het Westen niet oppast hebben ze een Nucleaire aanval voor ze het beseffen!
En het Westen zal alleen staan ……begrijp dit goed!

Seemore2day
Seemore2day
6 maanden geleden

Patrick Lancaster bericht daar ook alleen maar over. Zie joetoep. Szablen-ski is een grote smeerlap. En het westen trouwens ook, bahhh!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x