UFO

Inwoners Zuid-Carolina zien formatie knipperende lichten (video)

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Diverse inwoners van het Grand Strand in de Amerikaanse staat Zuid-Carolina waren afgelopen week getuige van onbekende objecten in het luchtruim.

Joe Kiernan uit Longs vertelde aan WPDE News Channel 15 dat hij meer dan drie uur lang vreemde knipperende lichten in de lucht zag.

Hij beschreef hoe deze UFO’s op bepaalde momenten van richting en hoogte veranderden. Na de uitzending namen ook andere getuigen contact op met News Channel 15.

Veel verschillende formaties

De nieuwszender interviewde getuige Bill Barrett nadat hij had gereageerd op de Facebook-pagina van de zender. Hij legde uit dat hij de lichten niet kon plaatsen: “Wellicht is het iets van het leger, wie zal het zeggen? Maar je gaat je wel achter je oren krabbben.”

MUFON (Mutual UFO Network) liet weten dat er een aantal meldingen waren binnengekomen van vreemde lichten. Eén van de getuigen zei dat de objecten ‘uit diverse richtingen kwamen’ en ‘in veel verschillende formaties’ vlogen. De knipperende bollen waren oranje of wit van kleur.

Herkomst

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA zei dat piloten geen melding hadden gedaan van opvallende zaken. De nabijgelegen vliegbasis Shaw was ten tijde van de waarnemingen niet bezig met oefeningen.

Getuigen en functionarissen hebben geen idee wat de herkomst van de lichten is, maar volgens sommigen is het niet de eerste keer dat ze in het gebied zijn verschenen.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roel
Roel
9 jaren geleden

http://galacticchannelings.com/nederlands/wanderer21-07-12.html
Jullie mensen werden gehoord en jullie gevoelens werden als eerste in acht genomen bij deze overeenstemming. Wij zijn nu serieus begonnen om de eerste stappen te zetten van deze overeenstemming. Jullie zullen die eerste stap in de komende dagen zien in de vorm van onze overweldigende aanwezigheid aan jullie hemelen. De eerste voorhoede van de grote agenda is onderweg.

Volgens mij kunnen wij binnenkort nog meer formaties zien.

cc
cc
9 jaren geleden

Wat, zien ze ze vliegen in z- carolina? nou moe.hahahahha

Nique
Nique
9 jaren geleden

@Roel, Net zoals de afgelopen 50 jaar… Daar is geen ‘channeling’ voor nodig.

Xander
Xander
9 jaren geleden

Ik kan niet echt een bepaald bewegingspatroon zien. Licht knippert verder onregelmatig en wit waardoor ik het vermoeden heb dat we naar een weerballon kijken die de ondergaande zon reflecteert.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x