Homepagina » Buitenland » Iraakse topcommandant: “Vliegtuigen anti-IS-coalitie droppen wapens voor IS”
Iraakse topcommandant: "Vliegtuigen anti-IS-coalitie droppen wapens voor IS"

Iraakse topcommandant: “Vliegtuigen anti-IS-coalitie droppen wapens voor IS”

Vliegtuigen van de anti-IS-coalitie, die onder leiding staat van de Verenigde Staten, droppen wapens voor de terreurgroep IS. Dat heeft een topcommandant van de Iraakse vrijwilligersmacht gezegd.

Secretaris-generaal van de Badr Organisatie en minister van Transport Hadi al-Ameri zei dat er overtuigend bewijs is waaruit blijkt dat vliegtuigen van de coalitie tegen IS wapens en hulpgoederen voor de terroristen droppen in de Iraakse provincie Salahuddin.

Hij zei ook dat de coalitie er niet in is geslaagd om gebieden te ontdoen van IS-militanten. De Iraakse troepen zijn in de strijd tegen de terroristen geheel afhankelijk van lokale steun, aldus Ameri.

Ameri voegde toe dat gebieden in Salahuddin en Kirkoek, die in handen zijn van IS, snel onder controle zullen worden gebracht. De IS-terroristen hebben delen van Irak en Syrië ingenomen. Ze maken zich schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid en doden shia’s, soenni’s, Koerden en christenen.

Sinds augustus vorig jaar voeren de VS en zijn bondgenoten luchtaanvallen uit tegen wat zij ‘IS-posities in Irak’ noemen. Sommige leden van de anti-IS-coalitie zijn in september ook begonnen met het bombarderen van ‘IS-doelstellingen’ in Syrië. Het effect van de aanvallen is minimaal, zo hebben hoge functionarissen van het Amerikaanse ministerie van Defensie gezegd.

[PressTV]


Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Ligt het aan mij of zijn er de laatste tijd veel trollen actief op deze website, vaak de eerste comment en altijd absurde opmerkingen. Zijn er meer mensen die het opvallen?

  19 likes
  • Het is geen nieuw fenomeen en het zijn meer dan alleen maar trollen. Het is hun taak om onrust en misleiding te veroorzaken op bepaalde websites. En het gaat veel verder dan dat, deze types zitten overal in de samenleving en infiltreren overal, zelfs binnen families.
   En ook dat gaat veel verder dan wij gewone mensen denken en het is erg verontrustend hoe deze types onze echte menselijke samenleving aan het hacken zijn. Hoe gek het ook klinkt maar ik zou me bijna afvragen of deze types wel echte mensen zijn. Ze hebben in ieder geval hele slechte en kwaadaardige intenties en ik denk zelfs als wij als mensheid deze dreiging niet snel doorzien het een hele foute kant op kan gaan. Het is in ieder geval heel verontrustend.

   13 likes
   • Lyra, deze types waar jij het over hebt noemen het Social Engineering. En het gaat inderdaad heel veel verder dan dat. Het heeft allemaal een link naar ontvoering van buitenaardsen. Ja daar heb Carlijn weer met haar gekke praatjes maar luister alsjeblieft naar wat ik te zeggen heb hierover.
    Deze types zijn absolutely geen mensen, ze zijn hybrides welke genetisch zijn gefrabriceerd door zeer negatieve buitenaardse krachten die hier al heel lang tussen ons bevinden. Ze kunnen zich vermommen als mensen en je ziet het verschil niet.. Ze zijn overal! De mensheid is reeds aangevallen door buitenaardsen en ze hebben geen goede bedoelingen met ons. Ze zien onze emoties als zeer primtief want zelf hebben ze geen emoties, daarom kunnen ze al die slechte dingen doen. Buitenaardsen kunnen ons niet direct aanvallen want karma bestaat wel degelijk en moeten ze ons recht op vrije wil ontwijken. Daarom vallen ze ons aan vanuit de kern van de samenleving. Zodat wij mensen onszelf aanvallen en deze evil aliens hun karma ontlopen. Ook moeten ze hun duistere plannen aan ons kenbaar maken om karma te ontwijken. Vandaar dat ze bijv. in films de waarheid vertellen. Zodoende hebben ze ons officieel van te voren gewaarschuwd. Als wij dat dan negeren of er passief onder blijven is dat voor hen groen licht om tot hun duistere actie over te gaan. het is allemaal onderdeel van hun strategie om de mensheid kapot te maken en de wereld tot zich te nemen.
    Ook die hele Alien Disclosure is een hoax van deze negatieve aliens want de goede en positieve extraterrestrials weten dat de mensheid nog niet klaar is voor hun komst. De good guys laten zich absoluut NIET zien. Alles wat je ziet aan UFOs is om ons voor bereiden op de komst van de slechte aliens die zich voor gaan doen als de good guys, maar dat zijn ze absoluut niet. Het is een regelrechte val. Of ze doen een aanval voor als echte en dan komen ineens de good guys ons redden, jaja! Hoe vervelend het ook klinkt maar de good guys komen ons NIET redden, we hebben namelijk alle kracht in onszelf te redden, de good guys weten dat. Ze kijken vol spanning toe hoe de mensheid voor de grootste uitdaging in het bestaan van de mensheid staat! En we kunnen het, ik weet het zeker, we gaan deze buitenaardse dreiging verslaan. Ik ben trots dat ik een echt mens ben!

    17 likes
    • Klinkt bizzar maar ergens valt het allemaal op zn plaats, thanks Carlijn. Hoe gaat dit er uitzien voor ons in de toekomst? Zijn we verdoemd haha?

     1 likes
     • Het zorgelijke is dat deze negatieve wezens zich een weg uit 4D negatief (soort van hel) proberen te wurmen en onze dimensie instappen door gebruik te maken van onze lichamen. Onze lichamen zijn een soort duikerspak voor hen. Ze willen de oorspronkelijke mens uitroeien en met onze lichamen de aarde bezetten. Dit doen ze door deze hybrides in onze samenleving plaatsen en zien ze er van buiten uit als mens maar van binnen zijn ze puur negatieve alien. En ze hebben allemaal contact met elkaar via telepathie en ze zitten overal. Deze hybrides zijn degene die al die hoaxen plannen en zich voordoen als zielige slachtoffers, maar ze zitten vooral veel in de media, het is heel zorgelijk in hoeverre ze al zijn geinfiltreerd in de samenleving over heel de wereld.
      Gelukkig is er een goddelijke interventie aandegang waardoor we hoger in dimensie gaan en deze buitennaardse demonen ons niet meer kunnen bereiken. Dit gaat veel tumult teweegbrengen als we deze negatieve wezens straks kunnen zien als hun dekmantel wegvalt.
      En gelukkig maar want als deze goddelijke interventie er niet was dan waren we waarschijnlijk het haasje. Toch hangt er heel veel van onszelf af, het is als het ware dat er een touwladder naar beneden wordt gegooit maar je moet wel zelf omhoogklimmen.
      En omhoogklimmen is jouw vibratie verhogen, als je naar 4D positief wilt moet je wel positief zijn, dus wees liefdevol naar alles en begin met jezelf, Dan ga je vanzelf omhoog.
      Het is helemaal niet moeilijk je hoeft alleen maar de keuze te maken en de intentie te hebben. God bless Humanity.

      9 likes
     • Eigenlijk lijkt het n beetje op “De Lord of the Rings”, met Orks etc.
      En dat OOG ! Beetje griezelige vergelijking, maar misschien dat er nog een “eind strijd” moet plaatsvinden…

      5 likes
  • Ja, klopt. Zijn altijd mensen die een ander proberen onderuit te halen, bv. met belachelijk maken.
   Is mij ook opgevallen. Maja, het is lekker anoniem en niemand die jou kent, dus kun je je permiteren allerlei onzin BETAALD uit te kramen. Gek genoeg worden dat soort mensen altijd betaald . Judassen !

   2 likes
 2. Wordt tijd dat de nos een keer gehackt wordt en dat de waarheid boven tafel komt.

  21 likes
 3. Ik citeer: ‘Secretaris-generaal van de Badr Organisatie en minister van Transport Hadi al-Ameri zei dat er overtuigend bewijs is waaruit blijkt dat vliegtuigen van de coalitie tegen IS wapens en hulpgoederen voor de terroristen droppen in de Iraakse provincie Salahuddin.’.

  Het zou fijn zijn als deze meneer dat bewijs ook op tafel gooit.

  6 likes
  • Idd,eerst bewijs laten zien dan pas mond open trekken

   4 likes
   • Dat kan deze man nooit doen!!

    Kleine uitleg over mijn persoonlijke situatie,
    Ik moet een bekering betalen aan het CJIB.
    De politie en dus ook het CJIB is een organisatie die gekoppeld en dus ook aangesloten is bij de geheime genootschappen en is dus wettelijk een illegale organisatie!!!!! Als ik dus mijn bekeuring betaal ben ik strafbaar voor het betalen aan een illegale geheime organisatie.

    Als je dit globaal gaat zien en iedereen gaat dat zo zien is de vrijmetselarij geheel failliet omdat het systeem tegen hun eigen wereld in werkt.

    Daarom komen ze nooit met een bewijs!!
    Hun eigen creatie staat op knappen maar niemand die dit nog zo ziet!!

    AUB laat iedereen zijn ogen eens open doen????

    7 likes
 4. ISIS is een westerse creatie dus moet die ook bevoorraad worden door de westerlingen wat geheel niets nieuws is. Deze propaganda van de Iraanse Vrijmetselaars hoort daar natuurlijk gewoon bij.

  Welkom in het Manipulatie Theater!!

  8 likes
 5. De activiteiten daar beginnen sterke overeenkomsten te vertonen met de vroegere Vietnam oorlog daar gebeurde hetzelfde.

  Vond het vanaf het begin al opmerkelijk dat er werd voorspeld dat het een langdurige klus zou worden de IS te elimineren, zes jaar meen ik ergens te hebben gelezen daarna werd deze profetie gescandeerd door de alliantie.

  3 likes
 6. Ik heb zelf het idee dat we aan alle kanten bezig worden gehouden met onduidelijke en tegenstrijdige informatie, alles om het echte plan weg te houden.

  Als er bekend word dat er een globale financiële reset op het programma staat,

  gaan al die “intelligente” mensen zichzelf nog even flink in de schulden helpen, onder het mom: “Das toch slim :)”

  Als wij hier met onze websitetjes en youtubejes weten dat het financieel systeem inelkaar gaat storten weten de mensen die erachter zitten dat overduidelijk ook. En die gaan echt niet met het schip mee ten onder, daar hebben ze te veel voor opgebouwd.

  Er gaat iets gebeuren, maar het massaal uitroeien van de mensheid,…
  hoe hou je de extremistische komplotters bezig? Met extreme spookverhalen.

  Ik ben benieuwd…

  0 likes
  • De waarheid is dikwijls vreemder dan de fictie. Die verhalen komen ergens verdaan en hebben m.i. vaak een grote kern van waarheid. Het is aan jezelf in hoeverre je hierin mee gaat.

   1 likes
 7. Hallo Carlijn

  Mag ik vragen hoe je aan je beweringen komt?
  Heb je al eens het boek der geheimen gelezen van osho?
  Waarschijnlijk niet! Ik wil je niet aanvallen maar ga dit boek aub lezen en het verklaard een hoop voor je het ligt aan onze mind!!Het boek is niet te duur rond de 25 euro.deze bevat wel een dikke 700 pagina`s,maar zeer leerzaam en heel interessant om te lezen.Ik zeg dus niet dat ik alles weet(verre van dat zelfs)maar voor iedereen die hier op de site komt,dit boek opent je ogen.

  En voor iedereen nog de beste wensen En voor Carlijn een dikke knuffel want ik heb niks tegen je!

  1 likes
 8. Dit artikel is een voorbeeld aan degene die in chemtrails niet geloven!!
  en piloten robots kunnen zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

is-terroristen

IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...

Syrische vluchtelingen

De waarheid over de ‘Syrische vluchtelingen’ die Erdogan naar Europa stuurt

Enkele dagen geleden meldden de media dat ...