Mens en Dier

Sven Hulleman in vlammende tirade: ‘Er is een Totalangriff gaande op de Nederlandse cultuur’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De stikstofwet is onrechtvaardig, zei jurist Sven Hulleman in Forum Inside. Hij verwees daarbij naar artikel 11 uit de Wet algemene bepalingen uit 1829.

Hulleman vindt dat de stikstofwetgeving voor een onafhankelijke rechter gebracht moet worden. “Met argumenten moet zo’n zaak gewonnen kunnen worden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het gebeurt door lui zoals Sigrid Kaag en Rob Jetten

Als je je boeren kwijt bent, je bent je ondernemers kwijt – er is een soort Totalangriff gaande op de Nederlandse cultuur, benadrukte hij.

“Ik zie dat de analoge wereld waarin ik volwassen mocht worden, in een land waarvan ik hield, kapot wordt geploegd. En ik moet eerlijk zeggen: het gebeurt door lui zoals Sigrid Kaag en Rob Jetten,” voegde Hulleman toe.

Succesvol tot individualisten gemaakt

“Hoe in godesnaam kan het dat dit soort inferieure lui met inferieure moraliteit en inferieur gedachtegoed het winnen van de Nederlandse culturele macht, namelijk de boerenstand, de burgerij, de ondernemers?” vroeg hij.

“Die zitten allemaal op hun natje en hun droogje. Die zijn succesvol – onder andere door die walgelijke socialisten uit de jaren tachtig – tot individualisten gemaakt. De ene boer vecht liever om 10 centimeter bij de sloot met zijn buurman dan dat hij tegen de Staat vecht die hem 40 hectare afpakt.”

4.9 223 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
maxime
maxime
10 maanden geleden

Weg met die engnekken van D66

Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

De boeren moeten weg omdat die WEF-Nazis de wereldbevolking met 93,7% willen reduceren, daar zijn oorlogen en Holodomors de perfecte Tool voor. Met CO2-Belasting valt door de Khazaarse Mafia nog vele miljarden te roven van die nietsvermoedende volgzame compleet Hersendode kudde Schapen…Belasting op Energie, brandstof, huizen(bouw), industrie en zelfs uitgeademde lucht, want een mens ademt ± 17 liter CO2 uit per uur; dat staat gelijk aan 726 PPM in 23.400 liter lucht. 400 + 726 = 1.126 PPM, dus ruim boven de door de WHO toegestane grens van 1.000 PPM. Als het aan die Satanische Elite-Parasieten ligt, kunnen we straks met zijn allen digitaal geld besparen door onze adem zo lang mogelijk in te houden.

ludo
ludo
10 maanden geleden

kijk!!! zo iemand moet eerste minister worden!!!

Wil
Wil
10 maanden geleden

Swen is top, ik volg hem al 3 jaar en zijn bijeenkomsten zijn leerzaam.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x