Paranormaal

Psychiater vertelt over reïncarnatie en leven na de dood (video)

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse regressietherapeut en psychiater dr. Brian Weiss doet al tientallen jaren onderzoek naar reïncarnatie en het leven na de dood.

Weiss zegt dat mensen die jou op deze aarde hebben liefgehad, leraren worden genoemd. Na hun overlijden kunnen ze volgens hem worden gezien als engelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij deelt een fragment uit zijn boek Miracles Happen over een overleden man die zijn rouwende vrouw en twee zoons een boodschap stuurde van gene zijde. “De overleden man was hun engel of gids geworden,” legde dr. Weiss uit.

Huisdieren

Het zijn niet alleen mensen die overgaan, aldus Weiss. Onze huisdieren gaan ook over. “Liefde en leven houden nooit op te bestaan,” zei hij. “Het eindigt niet na de dood van het fysieke lichaam.”

“Energie heeft geen grenzen zoals we denken,” ging hij verder. “Deze spirituele contacten zijn belangrijk. Dat zou mensen gerust moeten stellen. We worden altijd weer herenigd, maar zelfs daarvoor zijn ze nog bij ons.”

Opgestegen meesters

In 1980 begon Catherine, één van zijn patiënten, over ervaringen uit vorige levens te praten. Weiss geloofde destijds niet in reïncarnatie, maar ging toch op onderzoek uit. Uit overheidsdocumenten bleek dat Catherine de waarheid had gesproken, waarna Weiss ervan overtuigd werd dat een deel van de menselijke persoonlijkheid na de dood voortleeft.

Hij stelt dat veel angsten en aandoeningen hebben te maken met ervaringen uit vorige levens. Weiss, die afstudeerde aan de Yale University School of Medicine, schrijft ook over zogeheten opgestegen meesters, waar hij naar eigen zeggen via zijn patiënten mee heeft gecommuniceerd.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
10 jaren geleden

Ik twijfel aan geen woord ervan. Wat ik jammer vind is dat het altijd Amerikaans nieuws is. Nederland heeft zijn eigen prachtige mensen en bewijzen. Allemaal binnen ons bereik en dichtbij. Bestaat Nederland nog wel?

Wim
Wim
10 jaren geleden

Waarom is er bij Niburu nog niets langsgekomen van Dolores Canon of het boek “Dancing on a stamp” van Schulhauser?

redice
redice
10 jaren geleden

we shall see…
de mens heeft toch de neiging te denken dat hij onsterfelijk is, het tegendeel is nog niet bewezen..
misschien dat enkel de ziel of geest overleeft maar denk niet dat je daar zelf bewust gaat van zijn zoals je ook geen vorige levens kan herinneren.

Abel
Abel
10 jaren geleden

[quote name=”Linda”]Ik twijfel aan geen woord ervan. Wat ik jammer vind is dat het altijd Amerikaans nieuws is. Nederland heeft zijn eigen prachtige mensen en bewijzen. Allemaal binnen ons bereik en dichtbij. Bestaat Nederland nog wel?[/quote]

Het artikel over Atlantis vandaag betreft een Nederlandse schrijver.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x