Homepagina » Gezondheid » Wat heeft chemotherapie te maken met een giftig gas uit de Eerste Wereldoorlog? Ontdek het hier
Wat heeft chemotherapie te maken met een giftig gas uit de Eerste Wereldoorlog? Ontdek het hier

Wat heeft chemotherapie te maken met een giftig gas uit de Eerste Wereldoorlog? Ontdek het hier

Afgelopen week kwam de holistische arts Nicholas Gonzalez onverwachts te overlijden. In onderstaande video, die nooit eerder is vertoond, legt hij uit waarom een holistische benadering veel beter werkt dan chemotherapie.

Hij behandelde vele ‘terminale’ kankerpatiënten en probeerde niemand ervan te overtuigen om zijn therapie te verkiezen boven de standaardbehandelingen zoals chemotherapie of bestraling. In het filmpje gaat dr. Gonzalez dieper in op de ongelooflijke historie van chemotherapie en de reden waarom de meeste kankerpatiënten in het duister worden gehouden over de oorsprong en effectiviteit van chemo.

Deel deze belangrijke video met familie en vrienden, met name zij die zelf de diagnose kanker hebben gehad. In dit exclusieve interview zegt dr. Gonzalez: “In de Tweede Wereldoorlog zat het [Amerikaanse] ministerie van Defensie opgescheept met enorme voorraden zenuwgas uit de Eerste Wereldoorlog die niet werden aangesproken. Iemand kwam op het briljante idee om dit zenuwgas te gebruiken voor therapeutische toepassingen.”

“Maar heel weinig mensen weten dat de hele generatie chemotherapeutische medicijnen die vandaag de dag worden gebruikt – het zijn er meer dan 100 – is ontwikkeld uit een giftig zenuwgas dat bestemd was voor oorlogsdoeleinden,” zei hij.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog bombarderen de Duitsers 3 december 1943 de haven van de Italiaanse stad Bari, waarbij een Amerikaans schip beschadigd wordt dat het strijdgas stikstofmosterd aan boord heeft. Het valt de Amerikaanse arts Cornelius Packard Rhoads op, dat bij de besmette patiënten het aantal witte bloedcellen dramatisch gedaald is, terwijl de rest van hun weefsel onaangetast lijkt. In 1946 wordt uit mosterdgas het allereerste chemotherapeuticum ontwikkeld. Als je dit een interessant artikel vindt, denk er dan even aan om het te delen op facebook!

[NaturalNews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
louise
louise
5 jaren geleden

jammer dat dit soort berichten niet in de krant of op tv komen,dan zijn ze verplicht e e a uit te zoeken, pffff aan de andere kant vertel ik soms tegen mensen met kanker dat er alternatieven zijn uit te proberen,nou dan word ik toch niet serieus genomen en dan zeg ik het netjes……. Het blijft een probleem als je onverwacht met kanker te maken krijgt,je wilt zo graag beter worden en zo graag de dokter geloven dat die het beste met je voor heeft, ik zou zo graag in dit leven nog meemaken,dat complementaire geneeskunde zn intrede doet….maar ik twijfel….kan alleen maar pleiten om mensen te attenderen om zo gezond mogelijk te leven,dat is teminste iets…….

Mariatje
Mariatje
Reactie op  louise
5 jaren geleden

Reguliere media zijn om mensen dom te houden.

jeetje
jeetje
Reactie op  Mariatje
5 jaren geleden

dom te houden?Ze wiilen mensen totaal gestoord houden!

PIETJE
PIETJE
5 jaren geleden

Gezezen lijkt nu wel moorden ! Bah !! Ik zal nooit maar dan ook nooit chemo nemen werk in een ziekenhuis en 80 % van de chirurgen nemen geen chemo dus…………

PIETJE
PIETJE
5 jaren geleden

Lousie natuurlijk komen ze niet in de kranten denk na …….

PIETJE
PIETJE
5 jaren geleden

De kranten staan aan de zijde van de hele slechte mensen ! Want ze worden beïnvloed iedere dag ! Ze zijn niet vrij !!! Geloof me !!!

maup
maup
5 jaren geleden

Het Was Mosterd gas overgens

eNdEmiOn
eNdEmiOn
5 jaren geleden

Tja dit soort verhalen zie je helaas zo veel in de westerse geneeskunde. Wist je bv dat heroïne als alternatief voor morfine is ontwikkeld waarbij ze ook nog hebben beweerd toen het op de markt gezet werd dat het juist minder verslavend was dan morfine (de hele reden om met een alternatief te komen). En dat, dat absoluut niet het geval was, was echt geen blunder hoor maar gewoon van ach zal vast niet opvallen dat dit juist verslavender is.

En natuurlijk recentelijk naar voren gebracht dat statines / cholesterolremmers geen toegevoegde waarden hebben waarbij het hele geloof rond cholesterol opnieuw geëvalueerd dient te worden.

Het enige waar de westerse geneeskunde eigenlijk (nog) goed voor is, zijn chirurgische ingrepen met name in geval van lichamelijk trauma.

x

Check Also

singer-songwriter

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar ...

hoogleraar

Hoogleraar plaatst corona in perspectief: ‘Hoeveel mensen gaan er elke dag dood aan kanker?’

We moeten accepteren dat de ziekenhuizen weer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x