Homepagina » Buitenland » Familie van vrouw die stierf na AstraZeneca-vaccin sleept fabrikant voor de rechter
vrouw
Foto: CC0

Familie van vrouw die stierf na AstraZeneca-vaccin sleept fabrikant voor de rechter

De familie van een Italiaanse vrouw die enkele weken na het AstraZeneca-vaccin overleed, heeft de fabrikant van het middel voor de rechter gesleept. De 55-jarige Augusta Turiaco uit Messina op Sicilië haalde haar coronavaccin op 11 maart en kreeg al snel last van ernstige bijwerkingen.

De muzieklerares voelde zich na de prik niet lekker, maar ging toch weer aan het werk. Ze schreef op Facebook dat ‘alles goedkomt’. Dat was helaas niet het geval. Augusta kreeg koorts en heftige hoofdpijn, waarna uit scans bleek dat er bloedproppen waren ontstaan.

Op 28 maart raakte ze in coma en op 30 maart overleed ze, 19 dagen nadat ze het AstraZeneca-vaccin toegediend had gekregen. Het overlijden van de vrouw kwam voor de familie als een donderslag bij heldere hemel. Haar broer Nunzio Turiaco zei tegen Sky News dat ze kerngezond was en geen medicijnen nam.

Een aantal rechtszaken

Uit haar medische gegevens, die zijn ingezien door Sky News, blijkt dat er onder andere bloedproppen in haar brein zaten. Ook had ze een laag aantal bloedplaatjes. Andere mensen die na het AstraZeneca-vaccin zijn gestorven, vertoonden dezelfde symptomen.

Er zijn in Europa inmiddels een aantal rechtszaken aangespannen tegen AstraZeneca. De familie van de vrouw wil weten wat er met haar is gebeurd. Haar broer zei dat het belangrijk is om de mensen die zijn gestorven te herdenken.

[Zero Hedge via Sky News]
4.9 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annemiek B.
Annemiek B.
1 maand geleden

Dat gaan ze niet winnen, want ze hebben zich helemaal ingedekt. In feite leggen ze de verantwoordelijkheid bij degenen die de prik toedienen. En die begaan ook oorlogsmisdaden, volgens de code van Neurenberg. Maar ja, iedereen komt overal mee weg. Dat is het frustrerende.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Dé vrijwillige slachtoffers van deze oorlog vooralsnog zonder bommen en granaten.

Yvonne
Yvonne
1 maand geleden

Lijkt een goed plan maar is kansloos omdat de fabrikanten iedere aansprakelijkheid bij voorbaat hebben uitgesloten.
Evenals overheden…..
Ze dwingen je wél, maar bij problemen blijkt het uiteindelijk je eigen verantwoordelijkheid te zijn 😖

Carola
Carola
1 maand geleden

Totaal kansloos. AstraZeneca en die andere gewetenloze schurken hebben zich van tevoren juridisch goed ingedekt en zijn niet aansprakelijk voor schade of overlijden ten gevolge van de injectie. ‘Aansprakelijk’ is degene die de spuit toedient, maar ook die zal er met gemak mee wegkomen.

x

Check Also

anp

Nieuwe ANP-baas: als je je niet laat vaccineren, vind ik dat je niet langer het recht hebt om voorrang te krijgen op zorg

Eind vorige maand werd bekend dat persbureau ...

holocaust-overlevende

Holocaust-overlevende waarschuwt: Grote Reset is erger dan Hitlers ‘meesterplan’

Holocaust-overlevende Vera Sharav sprak onlangs met de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

48
0
We lezen graag je reactie!x