Homepagina » Buitenland » Familie van vrouw die stierf na AstraZeneca-vaccin sleept fabrikant voor de rechter
vrouw
Foto: CC0

Familie van vrouw die stierf na AstraZeneca-vaccin sleept fabrikant voor de rechter

De familie van een Italiaanse vrouw die enkele weken na het AstraZeneca-vaccin overleed, heeft de fabrikant van het middel voor de rechter gesleept. De 55-jarige Augusta Turiaco uit Messina op Sicilië haalde haar coronavaccin op 11 maart en kreeg al snel last van ernstige bijwerkingen.

De muzieklerares voelde zich na de prik niet lekker, maar ging toch weer aan het werk. Ze schreef op Facebook dat ‘alles goedkomt’. Dat was helaas niet het geval. Augusta kreeg koorts en heftige hoofdpijn, waarna uit scans bleek dat er bloedproppen waren ontstaan.

Op 28 maart raakte ze in coma en op 30 maart overleed ze, 19 dagen nadat ze het AstraZeneca-vaccin toegediend had gekregen. Het overlijden van de vrouw kwam voor de familie als een donderslag bij heldere hemel. Haar broer Nunzio Turiaco zei tegen Sky News dat ze kerngezond was en geen medicijnen nam.

Een aantal rechtszaken

Uit haar medische gegevens, die zijn ingezien door Sky News, blijkt dat er onder andere bloedproppen in haar brein zaten. Ook had ze een laag aantal bloedplaatjes. Andere mensen die na het AstraZeneca-vaccin zijn gestorven, vertoonden dezelfde symptomen.

Er zijn in Europa inmiddels een aantal rechtszaken aangespannen tegen AstraZeneca. De familie van de vrouw wil weten wat er met haar is gebeurd. Haar broer zei dat het belangrijk is om de mensen die zijn gestorven te herdenken.

[Zero Hedge via Sky News]
4.9 59 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annemiek B.
Annemiek B.
9 maanden geleden

Dat gaan ze niet winnen, want ze hebben zich helemaal ingedekt. In feite leggen ze de verantwoordelijkheid bij degenen die de prik toedienen. En die begaan ook oorlogsmisdaden, volgens de code van Neurenberg. Maar ja, iedereen komt overal mee weg. Dat is het frustrerende.

ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Dé vrijwillige slachtoffers van deze oorlog vooralsnog zonder bommen en granaten.

Yvonne
Yvonne
9 maanden geleden

Lijkt een goed plan maar is kansloos omdat de fabrikanten iedere aansprakelijkheid bij voorbaat hebben uitgesloten.
Evenals overheden…..
Ze dwingen je wél, maar bij problemen blijkt het uiteindelijk je eigen verantwoordelijkheid te zijn 😖

Carola
Carola
9 maanden geleden

Totaal kansloos. AstraZeneca en die andere gewetenloze schurken hebben zich van tevoren juridisch goed ingedekt en zijn niet aansprakelijk voor schade of overlijden ten gevolge van de injectie. ‘Aansprakelijk’ is degene die de spuit toedient, maar ook die zal er met gemak mee wegkomen.

x

Check Also

europ

Europarlementslid maakt overstap naar FVD: ‘Enige partij die inziet dat er geen pandemie of covidcrisis is’

Europarlementariër Marcel de Graaff stapt per direct ...

israël

Israëlische vaccinchef biecht op: ‘We hebben fouten gemaakt’

Uit een Israëlische studie blijkt dat een ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

48
0
We lezen graag je reactie!x