Great ResetBuitenland

‘Bilderbergconferentie laat het faillissement zien van de legitimiteit van onze politieke orde’

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren heeft openheid geëist over de Bilderbergconferentie, die begin deze maand plaatsvond in de Verenigde Staten. Onder meer premier Rutte, koning Willem-Alexander en minister Wopke Hoekstra waren daarbij aanwezig.

Geheime clubjes van elites zijn al zo oud als de mensheid zelf. Van de tempeliers, de vrijmetselarij, tot het WEF en de Bilderbergconferentie. In dat opzicht is er nooit iets veranderd. Wat wel is veranderd, is dat ons nu wordt voorgehouden dat we in een democratie leven, stelt het Renaissance Instituut, het wetenschappelijk bureau van Forum voor Democratie, in een Twitterdraad.

Globalistische technocratie

“In een democratie ligt de soevereiniteit bij het volk en bestaat de parlementaire afvaardiging slechts uit ‘volksvertegenwoordigers’. Wat is een democratie in naam echter waard wanneer de belangrijke besluiten helemaal niet gemaakt worden met het mandaat van de kiezer?” vraagt het Renaissance Instituut.

Het steeds openlijker opereren van clubjes zoals Bilderberg laat het faillissement zien van de legitimiteit van onze politieke orde. Onze zogenaamde ‘liberale democratie’ verandert langzamerhand in een globalistische technocratie, stelt het instituut.

Gerommel in de marge

Deze verandering komt volgens het Renaissance Instituut door de ideologische arrogantie van onze bestuurders. Onze elites zijn zó zeker van hun eigen, kosmopolitische visie op de wereld dat andere levensvisies voor hen niet eens bestaan. De toekomst moet en zal leiden tot een ‘progressieve’ wereldregering.

‘Democratie’ heeft nu dan enkel nog de functie om met gerommel in de marge het internationaal opgestelde beleid aan de bevolking te verkopen. Fundamentele debatten over waar we met elkaar heen zouden moeten gaan als samenleving vinden daarom dan ook niet meer plaats. Het ‘einde van de geschiedenis’ is immers in de ogen van onze elites al bereikt, aldus het instituut.

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
1 maand geleden

het is een criminele massamoordende en serial killende bende ( perfect vergelijkbaar met nazi-duitsland ) die volledig moet opgerold en definitief verboden worden.

Ron
Ron
1 maand geleden

Bilderberg zijn criminelen, de elite denken dat ze het voor elkaar hebben.
Maar ze staan op het punt dat heel hun imperium aan het instorten is.
Rusland zal de oorlog winnen en dan is het einde van de deep state en de wereldleiders.
Oekraïne is het wit was land voor Europa en de Verenigde Staten.
Nathalie Rotchild heeft gezegd als Rusland wint is het game over voor de deep state.
En dat gaat gebeuren veel soldaten in Oekraïne geven zich over.
Alleen het azov bataljon is nog wat bezig.

sommers
sommers
1 maand geleden

mee eens maar mensen demonstreren niet zo gauw helaas

ludo
ludo
1 maand geleden

Het ‘einde van de geschiedenis’ is immers in de ogen van onze elites al bereikt”
het einde van de menselijkheid en democratie is in de ogen van onze elites al bereikt

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x