Archeologie

Is deze enorme voetafdruk het erfstuk van een Zuid-Afrikaanse reus?

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Zuid-Afrikaan Michael Tellinger, die zich voorstelt als wetenschapper, baart opzien met zijn nieuwe programma Hidden Origins op Gaia. Hij kwam al geregeld in het nieuws met spectaculaire vondsten, die het bestaan van zeer oude beschavingen in Afrika zouden moeten aantonen, miljoenen jaren voordat er volgens de evolutietheorie überhaupt mensen op aarde zouden zijn ontstaan.

Het is bijvoorbeeld bekend dat het huidige Stonehenge aanzienlijk gerestaureerd is en er in vergelijking met een paar honderd jaar geleden heel anders uitziet. Volgens Tellinger zijn de restauratiewerkzaamheden uitgevoerd om de echte leeftijd van het monument te verbloemen. Op basis van de erosie concludeert hij dat het megalithische bouwwerk maar liefst een miljoen jaar oud zou zijn.

Enkele jaren terug haalde een menselijke voetafdruk van ruim 1,2 meter bij het Zuid-Afrikaanse Mpuluzi, vlak bij de grens met Swaziland, het nieuws. Een uitstekende steenklomp lijkt een reusachtige versteende menselijke voetafdruk bewaard te hebben.

Buitenaardse oorsprong

Voor Tellinger bestaat er geen enkele twijfel: er hebben reuzen op aarde rondgelopen, zo’n 200 miljoen jaar geleden. Hij kreeg steun van hoogleraar Pieter Wagener van de Nelson Mandela Metropolitan University in Port Elizabeth. Veel geologen zeiden dan weer te vermoeden dat de afdruk is gevormd door erosie.

Tellinger noemt zijn ontdekkingen zo verbluffend dat hun authenticiteit niet gemakkelijk aangenomen zal worden door de bestaande oudheidkundige en archeologische gemeenschap. De vondsten tonen in de ogen van de politicus en schrijver aan dat de mensheid van buitenaardse oorsprong is.

Anunnaki

Volgens Tellinger is er een direct verband tussen de reuzen en de Anunnaki, een ras dat erop uit zou zijn geweest om grote hoeveelheden goud te vergaren en zoveel mogelijk macht uit te oefenen op de vroege mens. Hij claimt daarvoor bewijs te hebben gevonden in Zuid-Afrikaanse goudmijnen.

Hij trekt een parallel tussen de oude Soemerische teksten, de Anunnaki en archeologische vindplaatsen in Zuid-Afrika. Archeologische vondsten in Groot-Zimbabwe en de Dravidische mijnen bevestigen volgens Tellinger mogelijk wat de Soemerische teksten zeggen over het werk van de Anunnaki in Zuid-Afrika.

Kijk hier de afleveringen van het programma ‘Hidden Origins’ terug.

Bekijk hieronder een trailer van het programma:

[Gaia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Haha! Nice. Of het echt is of niet, Heel erg cool.

Lies
Lies
6 jaren geleden

Niet vergeten te vermelden dat je ervoor moet betalen, om het op zijn website te zien.

Of heb ik dat mis?

pieter
pieter
6 jaren geleden

Ik wil de reuzen-theorie zeker een kans geven. Er zijn zoveel reuzenverhalen, in Bijbel, Edda, Odysseus, het boek van Enoch… Gilgamesj was er waarschijnlijk een. Een reus, Antigoon, zou de stichter van Antwerpen zijn. Ook Londen is verbonden met een reuzenverhaal.
Megalithische bouwwerken worden veel begrijpelijker met dan zonder reuzen. En reuzen passen perfect in de grote mythe van de nephilim, de gevallen engelen, wier machinaties de aarde en het mensenras bedierven.
De ware reden waarom YHVH de vloed over de aarde zond, waren de genetische manipulaties van de nephilim. O.a. de reuzen waren het product van hun technologie. Zo vernietigde YHVH het vervalste DNA van de nephilim creaturen.
En dat verhaal verwijst dan weer naar onze eigenste tijd want Jezus antwoordde op de vraag wanneer de eindtijd komen zal: ‘Want zoals het was in de dagen van Noach, zo zal de komst van de Zoon des mensen zijn. Want zoals zij in die dagen voor de zondvloed waren, etende en drinkende, huwende en ten huwelijk gevende, tot op de dag, dat Noach in de ark ging, en zij niets bemerkten, eer de zondvloed kwam en hen allen wegnam, zo zal ook de komst van de Zoon des mensen zijn´ (Mattheus 24: 38-39)

Wim
Wim
6 jaren geleden

Maat 90

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x